İnceleme Xiaomi mi note 3

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Hay Allah sizdende suleymanyalcin hocamdanda diğer yardımcı olmaya çalışan arkadaşkardanda razı olsun. Telefonu 3g öncelikliye aldım. Şarjım bariz daha iyi gitti. Şu operatörümüde bi değiştirebilsem bir an önce daha iyi olcak sanırım.
Şu an evde bi 4g oluyor sonra 3g ye dönüyor. Bu band 20 olayından dolayı mı böyle? Hattım TT. Lg g2'de evde bulunduğum süre içerisinde kesintisiz 4g oluyor. Zaten evde mobil veri kullanmıyorum , işyerindede düzgün çekmiyor, ben hattı değiştirene kadar hep 3g öncelikli kullansam ne kaybederimki?
Evet 800 bandından dolayı öyle oluyor. Siz 3g de kullanın hem şarj açısından hem de internet kullanımı açısından daha iyi olur. Yardımcı olabiliyorsak ne mutlu

eczaci20

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cagri
Cihazım
mi6
Konular
0
Arkadaşlar ben yeni üye oldum. mi6 kullanıcısıyım. yeğenime de ısrarlarımlar mi note 3 aldık. ancak whatsapp bildirim sesi sonda olmasına rağmen çok çok az çıkıyor. var mıdır acaba bu sorun başka arkadaşlarda da. ve çözümü nasıldır acaba

Ahmet.

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Gm 4g Androi
Konular
0
Arkadaşlar internet çekimi telefon inceleme sitelerinde 4.5g desteklediği yazıyor. Gerçekten 4.5g çekiyor mu? Yoksa 4g ve 3g cekimlerinde kalıyor mu? Bu band20 olayı kafamı karıştırdı.

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
Arkadaşlar internet çekimi telefon inceleme sitelerinde 4.5g desteklediği yazıyor. Gerçekten 4.5g çekiyor mu? Yoksa 4g ve 3g cekimlerinde kalıyor mu? Bu band20 olayı kafamı karıştırdı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Hala guncelleme gelmedi telefona 9.1.4. kararli android 7.1.1 yaziktir

pd.ufuk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ufuk
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Merhabalar bende yeni kullanıcıyım. Telefonun sessize alıyorum bir süre kullanıp normal moda alıyorum. Normal modda tuş kilidi açma tuşu dahil bildirim sesleri gelmiyor(mesaj whats ap, diğer uygulama bildirimleri). Ancak telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? bunu nasıl düzeltebilirim?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Türkiye'de 4G yok zaten. 3G'den direkt 5G'ye geçilecekti ama becerilemedi ve 4,5G'ye geçiş sağlandı.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

imazit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Türkiye'de 4G yok zaten. 3G'den direkt 5G'ye geçilecekti ama becerilemedi ve 4,5G'ye geçiş sağlandı.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Hocam yanılmıyorsam dünyada, 5 G'ye geçiş ABD üç eyalette bu yıl başlıyacak,bizim 5G'ye geçmemiz biraz zaman alabilir ve bizler bildiğim kadarıyla sadece 4g kullanıyoruz.4.5 G terimi 5G.bağlantı ülkemizde başladığı zaman,gerekli olan alt yapımızın 5 G'ye hazır olduğumuz anlamında kullanılıyor.

Kraker35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi note 3
Konular
0
Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce xiaomi mi note 3 aldım, cihazın ekranında kalan parmak izlerini silmek için ekranı üzerime siliyorum ekranda boydan boya yatay çizgiler oluşuyor bir süre sonra tekrar eski haline dönüyor sebebini bilen var mı acaba?

turankaya42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
mi note 3
Konular
5
Güncelleme için bir tarih verildimi arkadaşlar 9.1.4 kullanıyoruz hâla