İnceleme Xiaomi mi note 3

dkaya

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi Note
Konular
2
Arkadaşlar hızlı şarj özelliği nasıl kapanır. 9.1.4 kullanıyorum.hızlı şarj bataryanın ömrünü daha çabuk azaltıyor.

O kadar olumsuz etkisi olduğunu sanmıyorum. Öyle birşey olsaydı neden direk hızlı şarj özellikli getirsinler ki ? Bunu ekstra seçenek olarak koyarlardı acil ihtiyacınız olunca kullanın gibisinden. Fazla araştırmam olmadı ama kendini kanıtlamış bir teknoloji olarak biliyorum. Bu yüzden adamlar kapatma seçeneğini bile koymamışlar.
Hızlı şarjı desteklemeyen bir şarj aleti kullanırsanız hızlı şarj özelliği devreye girmez. Yazılımsal olarak bildiğim kadarıyla yapılmıyormuş. Ama belki ince bir ayarı vardır.

Vagus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Acemi
Cihazım
Mi note 3
Konular
4
Watsup dan goruntulu ara geldigin ge gelen arama ac ekrani gelmiyor, bildirimleri indirip ordan yada watsupa girip acmak gerekiyor, ayni sekilde ekran klidi varken ses geliyor ekran uyanmiyor ve gelen aramayi ac ekrani gelmiyor, benzer sorunlar yasayan ve cozum onerisi olan var mi acaba

10kolik34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
resul
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Sağlık Memuru
Konular
2
9.5.3 geldi son kullanıcı olarak bir farklılık göremedim ama şarj daha hızlı gidiyor gibi...

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Global beta sürümleri kapalı olarak test ediliyor. Yakında yayınlanır diye umut ediyoruz...

barnesallen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Total 107.7 gb olarak görünüyor, ancak 50 civarında uygulama yüklü.
Bazı telefonlarda uygulama yükleme alanı ayrı oluyor, bunda ayrı değil uygulama ları 128 gb lik depolama alanına yüklüyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler

Camiryo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
g2
Konular
0
Süleyman kardeşim de güzel cevap vermiş mobil veri çok şarj yer eğer 4g hiç çekmiyorsa şebeke tercihini 4g öncelikli yerine 3 G öncelikli yapın. Diğer kısımlarda ayar yapmanıza gerek yok. Oto parlaklık da şarjı etkiliyor bir de böyle deneyin bakalım sonucu bizimle de paylaşırsınız.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hay Allah sizdende suleymanyalcin hocamdanda diğer yardımcı olmaya çalışan arkadaşkardanda razı olsun. Telefonu 3g öncelikliye aldım. Şarjım bariz daha iyi gitti. Şu operatörümüde bi değiştirebilsem bir an önce daha iyi olcak sanırım.
Şu an evde bi 4g oluyor sonra 3g ye dönüyor. Bu band 20 olayından dolayı mı böyle? Hattım TT. Lg g2'de evde bulunduğum süre içerisinde kesintisiz 4g oluyor. Zaten evde mobil veri kullanmıyorum , işyerindede düzgün çekmiyor, ben hattı değiştirene kadar hep 3g öncelikli kullansam ne kaybederimki?
[doublepost=1520769491,1520769358][/doublepost]Resimleri mesaja ekleyemedim çok pardon. suleymanyalcin dj_yuxexes
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt