Arkadaşlar cihazı yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum bende kısaca değerlendirmelerimi sizlerle paylaşmak istedim;
Pil: gece yatarken telefonu şarja takanlardanım, gün içinde ve akşam yoğun kullanım sonrası gece yüzde 30 civarında şarja takıyorum 5 saat civarı ekran görüntülenmem oluyor yüzde 30 kalmışken, gayet yeterli bence
Performans : sd660 gerçekten yeterli bir işlemci, 6gb ram le zaten cihaz havalarda geziyor

, hiçbir şekilde hiçbir oyun ve uygulamada donma kasma, gecikme yaşatmadı, sd835le kıyaslamak doğru olmaz ama günlük kullanımda aradaki farkın hissedileceğini düşünmüyorum
Kamera : arka kamera mi6 ile aynı gündüz ışıkta gerçekten güzel çekiyor, portre modu fena değil ama geliştirilebilir duruyor, karanlıkta ise çok iyi diyemeyeceğim ama gene de pişman etmiyor
Ekran : cihazın ekranı gerçekten güzel, ekran parlaklık aralığının büyük olması avantaj, renk doğruluğu da iyi, çok büyük beklentileriniz yoksa memnun kalırsınız
Ses: cihazın sesi gayet güzel, hem ses seviyesi hem de kalitesi en üst seviyede diyebilirim,
Parmak izi ve yüz tanıma: yüz tanıma gayet stabil çalışıyor ancak cihazda öyle bi parmak izi sensörü var ki bence xiaomi noktayı koymuş, dokunur dokunmaz saliseler içinde açıyor cihazı, cihazda koruma olmasa kaydırmalı açmaya çaışsanız daha geç açarsınız ekranı o derece iyi

Cihazın en büyük eksisi : herhalde bu cihazın tek kötü noktası ekran dayanıklılığı (cihazı almış-alacak arkadaşlara tavsiyem acilen ekran koruyucu alın)
bu cihazdan önce yaklaşık 2 sene ekran koruyucusuz meizu m3 note kullandım tek kılcal çizik dahi oluşmadı cihazda ama mi note 3 bu noktada hayal kırıklığı yaşattı 2. haftadan bariz çizikler oluştu (kılcal çizik değil, baya baya çizik), bu seviyede bu kadar iddialı bir telefondan daha dayanıklı bir ekran bekliyordum açıkçası
Genel olarak toparlamak gerekirse tam bir üst seviye f/p cihazı diyebilirim, çoğu noktada en üst seviyenin bi tık altında olsa da fiyatı düşünüldüğünde gayet mantıklı bir cihaz olduğunu düşünüyorum