Arkadaşlar telefonun camında çıkmayan sert bir yapışmış toz var, çizmeden nasıl çıkartabilirim? Ciddi soruyorum harbi bilmiyorum. Normal bir cam olsa elle kazırdım da...
[doublepost=1522366638,1522326319][/doublepost]
Arkadaşlar telefonun camında çıkmayan sert bir yapışmış toz var, çizmeden nasıl çıkartabilirim? Ciddi soruyorum harbi bilmiyorum. Normal bir cam olsa elle kazırdım da...
Ya özür dilerim spam yapmış gibi olucam da kafayı yicem ya biri bir şey desin lütfen ben ya gerçekten deliyim ya da bu telefonun camında cidden sıkıntı var. Kimse inanmıyor ama hakikaten normal gözlük bezi olarak sayılan mikrofiber bezle bu telefonun ekranını silerken yine kılcak çizik ya da mikro çizik mi deniyor ne deniyorsa bunlar oluştu. Her sildiğimde oluyor, eee arkadaş ben bunun tozunu alamayacak mıyım başka bir telefonum var (Lenovo Vibe p1m, çok eski bir telefon ondan isim verdim) onun ekranını da aynı bezle sildim onda bir şey olmuyor bunda dokunsan resmen çiziliyor ya deli olucam. Ekran mikro çizikle doldu ya yok böyle bir şey, ulan bezi saatlerce yıkadım kuruladım hani üzerinde önceden bir kir, toz kalmasın diye. Yani tertemiz bir mikrofiber bez kullandım. Hayır sert bastırmıyorum, olabildiğince yumuşak yapıyorum, sorun ne, senin derdin ne cam gibi ya! Amacım telefonu kötülemek değil telefon çok iyi ama ekranının her sildiğimde çizik oluşturması sinirimi zıplattı yazayım şuraya dedim.
Rica etsem imkanı olan biri başka bir telefonun flaş ışığını açıp iyice şu Note 3'ün ekranını kontrol edebilir mi "bende çizik yok" diyen çoğu kişide de muhakkak vardır ama normal kullanımda belli olmadığından görmüyordur, bahsettiğim çizikler böyle flaş ışığını falan o noktalara tutunca kristalize bir şekilde parlayan minik çizikler. Sadece görüntüyü veren cam kısmı değil, mavi kısımlarda da oluyor. Yani komple ekranda oluyor silerken bu çizikler. Tamam belki normal kullanımda ekran belli olmuyor (bende 3 tanesi belli oluyor daha büyük) ama sinir bozucu bir şey. Ekranı silemez oldum, tutamaz oldum henüz cam veya jelatin siparişi veremedim.
Sinirden kafayı yiyeceğim bunun ekranını yapan firmaya her saniye sövüyorum.