İnceleme Xiaomi mi note 3

pd.ufuk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ufuk
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Ses kayit ayarlarinda 3 seçenek var onlari tek tek deneyin bi tanesi çok net kayıt yapıyor. Arastirmadan telefonu kötülemeyin!

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onu da denedim kayıt kalitesi çok kötü, hem ses az geliyor hemde su altında kayıt yapmış gibi hışırtılı ses geliyor

turankaya42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
mi note 3
Konular
5
onu da denedim kayıt kalitesi çok kötü, hem ses az geliyor hemde su altında kayıt yapmış gibi hışırtılı ses geliyor
Cihazinizda sorun olabilir ben gayet net ses kaydı alabiliyoeum

pd.ufuk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ufuk
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Cihazinizda sorun olabilir ben gayet net ses kaydı alabiliyoeum

iki ayrı telefondan kayıt yapıp karşılaştırma yapacağım. teşekkürler

Spycho

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Arkadaşlar telefonun camında çıkmayan sert bir yapışmış toz var, çizmeden nasıl çıkartabilirim? Ciddi soruyorum harbi bilmiyorum. Normal bir cam olsa elle kazırdım da...
[doublepost=1522366638,1522326319][/doublepost]
Arkadaşlar telefonun camında çıkmayan sert bir yapışmış toz var, çizmeden nasıl çıkartabilirim? Ciddi soruyorum harbi bilmiyorum. Normal bir cam olsa elle kazırdım da...

Ya özür dilerim spam yapmış gibi olucam da kafayı yicem ya biri bir şey desin lütfen ben ya gerçekten deliyim ya da bu telefonun camında cidden sıkıntı var. Kimse inanmıyor ama hakikaten normal gözlük bezi olarak sayılan mikrofiber bezle bu telefonun ekranını silerken yine kılcak çizik ya da mikro çizik mi deniyor ne deniyorsa bunlar oluştu. Her sildiğimde oluyor, eee arkadaş ben bunun tozunu alamayacak mıyım başka bir telefonum var (Lenovo Vibe p1m, çok eski bir telefon ondan isim verdim) onun ekranını da aynı bezle sildim onda bir şey olmuyor bunda dokunsan resmen çiziliyor ya deli olucam. Ekran mikro çizikle doldu ya yok böyle bir şey, ulan bezi saatlerce yıkadım kuruladım hani üzerinde önceden bir kir, toz kalmasın diye. Yani tertemiz bir mikrofiber bez kullandım. Hayır sert bastırmıyorum, olabildiğince yumuşak yapıyorum, sorun ne, senin derdin ne cam gibi ya! Amacım telefonu kötülemek değil telefon çok iyi ama ekranının her sildiğimde çizik oluşturması sinirimi zıplattı yazayım şuraya dedim.

Rica etsem imkanı olan biri başka bir telefonun flaş ışığını açıp iyice şu Note 3'ün ekranını kontrol edebilir mi "bende çizik yok" diyen çoğu kişide de muhakkak vardır ama normal kullanımda belli olmadığından görmüyordur, bahsettiğim çizikler böyle flaş ışığını falan o noktalara tutunca kristalize bir şekilde parlayan minik çizikler. Sadece görüntüyü veren cam kısmı değil, mavi kısımlarda da oluyor. Yani komple ekranda oluyor silerken bu çizikler. Tamam belki normal kullanımda ekran belli olmuyor (bende 3 tanesi belli oluyor daha büyük) ama sinir bozucu bir şey. Ekranı silemez oldum, tutamaz oldum henüz cam veya jelatin siparişi veremedim.

Sinirden kafayı yiyeceğim bunun ekranını yapan firmaya her saniye sövüyorum.

Cilgin123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yağmur
Cihazım
Xiaomi mi mi
Konular
1
Mi note 3 e xposed yükleyebilen varmı.

OĞUZZ01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gerekli
Cihazım
P9 lite 2017
Konular
3
Selamün Aleyküm dostlar aranızda volte özelliğini aktif hale getirebilen varmı ?

Cilgin123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yağmur
Cihazım
Xiaomi mi mi
Konular
1
Selamün Aleyküm dostlar aranızda volte özelliğini aktif hale getirebilen varmı ?

.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

OĞUZZ01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gerekli
Cihazım
P9 lite 2017
Konular
3
.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Pttcell"Türk Telekom" faturalıda denedim sonuç olumsuz

emrelinho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Konular
1
Pttcell"Türk Telekom" faturalıda denedim sonuç olumsuz

Volte destekleyen bir telefona takın türk telekom uygulamasından volteyi açın ya da Volte yazıp 5555'e yollayın 15-20 dakika sim kart o cihazda kalsın sonra kendi telefonunuza takıp o kodu girin özelliği açın.

Atakansaylik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Hepinize iyi forumlar arkadaşlar. Bugün foruma bir baktım cihaz hakkında bir sorun var mı diye ve bazı kişilerde video kaydında sesin boğuk gelmesi vs. gibi sorunlar oluyormuş daha sonra kendi mi note 3 cihazımda denedim diğer telefonla karşılaştırarak herhangi bir sorun görmedim.Daha sonra aynı ses kaydını ses kaydedici uygulamasıyla yaptığımda sesler boğuk cızırtılı ve aniden yükselip alçalarak geldi.Başka bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?Ben yazılımsal olduğunu duşunuyorum kronik bir sorun olabilir mi sizce ?
Ses kaudedicinin ayarlarına gir orada kayıt türleri var röpartajda sanırım seninki gürültüleri yok etmek için öyle ses yazana alırsan normal olur

Üst Alt