İnceleme Xiaomi mi note 3

osmankucuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
mi note3
Konular
1
Arkadaşlar portre modu zaten yakın çekim yapıyor 2x de :) bir sorun görünmüyor
Telefonu ilk aldığımda o denli yakından çekmiyordu.Şuan portre moduna felan geçiş yaptıgımda bariz görüntünün yakınlaştırmaktan dolayı bozulduğu belli oluyor.Portre modunu geçtim video çekimide yakın çekim yapıyor.Bi sıkıntı var ama çözemedik işte.Konudaki resimlere bakarsan anlamış olursun zaten
Yardım - Kamera Problemi

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Telefonu ilk aldığımda o denli yakından çekmiyordu.Şuan portre moduna felan geçiş yaptıgımda bariz görüntünün yakınlaştırmaktan dolayı bozulduğu belli oluyor.Portre modunu geçtim video çekimide yakın çekim yapıyor.Bi sıkıntı var ama çözemedik işte.Konudaki resimlere bakarsan anlamış olursun zaten
Yardım - Kamera Problemi
Osman bey bence bir sıkıntı yok sizin telefonda. Attığınız konuya baktım eşimin telefonu ile kontrol ettim videoda bence diyafram açıklığı f2.6 açıklığa geçtiği için zoom yapıyor. Üst mesajda bahsettiğim gibi kamera kontrolü yaptığınızda dual camera yazanın yakın çektiğini görürsünüz.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Diğer yüklediğiniz kamera programı dual kamerayı değil f1.8 olan kamerayı kullanıyordur. Bunu en iyi lens e parmağınızı yaklaştırır bakarsınız hangi lens açıksa onun önünü kapatmış olursunuz.

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Bakın bizde ki note 3 de de aynı şekilde bahsettiğiniz durum var ama bu bir sorun değil
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Bu arada note 3 de denedim parmak olayını portre de soldaki kamerayı diğer modlarda sağdaki kamerayı kullanıyor. Video modunda sanırım yazılımsal olarak formatı yakınlaştırıp çekiyor.

osmankucuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
mi note3
Konular
1
Bu arada note 3 de denedim parmak olayını portre de soldaki kamerayı diğer modlarda sağdaki kamerayı kullanıyor. Video modunda sanırım yazılımsal olarak formatı yakınlaştırıp çekiyor.

Bilemiyorum valla.Belkide eşinizde benle aynı hatayı yapmış olabilir fark etmeden :).Çünki telefonu ilk aldıgımda 0 kurulumda fotoğraf ve videolar cekiyordum.Bu şekilde deyildi yani eminim, videoları felan yakından çekiyor.Portre moduda bu denli yakından çekmiyordu.Yinede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Bilemiyorum valla.Belkide eşinizde benle aynı hatayı yapmış olabilir fark etmeden :).Çünki telefonu ilk aldıgımda 0 kurulumda fotoğraf ve videolar cekiyordum.Bu şekilde deyildi yani eminim, videoları felan yakından çekiyor.Portre moduda bu denli yakından çekmiyordu.Yinede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Yok dostum hata değil bu ilk aldığımızda beri bu şekilde diğer arkadaşlar da kontrol etsin bence durum bu şekilde bu da bir hata değil. Aynı durum benim mi 5s Plus ta da var bakın bu kamera yazılımı ile alakalı.

Evrenosbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
zenfone 2
Konular
1
K
Kamera ayarların da kamera çerçevesi 4.3 16.9 var 9.1.4.0 kararli da 16.9 kullanılıyordu otomatik, 9.5.3.0 kararli sonrası 4.3 kullanildi otomatik seçti guncellemeden sonra bu iki seçeneği dene bunlar da olabilir senin bahsettiğin

Son düzenleme:

aokcbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note 3
Konular
8
Arkadaşlar benim mi note 3 sürümüm Miui 9.6 eu 8..4.19 beta ve sarjdan hiç memnun değilim. Özellikle bekleme modunda çok şarj yiyor. 5saati bazen zor çıkartıyor ne yapmam lazım acaba tel yeni

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Arkadaşlar benim mi note 3 sürümüm Miui 9.6 eu 8..4.19 beta ve sarjdan hiç memnun değilim. Özellikle bekleme modunda çok şarj yiyor. 5saati bazen zor çıkartıyor ne yapmam lazım acaba tel yeni
Global stabil rom a gecin benim orta kullanimda pil 1 gunu cok rahat cikariyor

Üst Alt