İnceleme Xiaomi mi note 3

kkorayy00

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
koray
Cihazım
samsung s3
Konular
1
mi note 3 lerde 2 marka panel mi kullanıldı yoksa lg panelde çıkıyormu almayı düşünüyorum

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
teşekkürler.. mi not 3 almayı düşünüyorumda nerden alabilirim tafsiye edebilceğiniz bi yer varmı
Gittigidiyor da cepport var. İstanbulda iseniz gidip elden mağazadan da alabilirsiniz. Onun harici migros ve kipa da satıyor. Kısacası Satıcısı sağlam tercihen delta garantili (bi tık daha iyi) fiyatı en uygun nerden bulursanız ordan alın.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kkorayy00

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
koray
Cihazım
samsung s3
Konular
1
Gittigidiyor da cepport var. İstanbulda iseniz gidip elden mağazadan da alabilirsiniz. Onun harici migros ve kipa da satıyor. Kısacası Satıcısı sağlam tercihen delta garantili (bi tık daha iyi) fiyatı en uygun nerden bulursanız ordan alın.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler
[doublepost=1526222002,1526221811][/doublepost]kvk karantili bide delta garantili var hangisini önerirsiniz

postalcioglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi5s
Konular
1
Herşey eksiksiz kutusu felan ama ekrandaki jeletini çıkarmamak gerekmiş.Bu şekilde aide alcaklarını sanmıyorum.

• Telefon, fotoğraf makinesi, taşınabilir ve görüntülü elektronik cihazlar vb. için; ürün ekranında yer alan koruma bandı çıkarılmamış olmalıdır. Ekranda ve cihazın diğer yerlerinde çizik, hasar, darbe, sıvı teması vs. olmamalıdır
Hepsiburada dan aldıysanız işiniz çok zor. Sizi servise yönlendirecekler, telefonda sadece talep oluşturup en erken 6 gün sonra cevap yazacaklar. Kesinlikle sizi sonuca ulaştıramayacak ve her oluşturduğunuz talebe kopyala yapıştır cevapları verecekler .
Forumda ve diğer forumlarda mi5s in kronik kamera odaklama problemi olan telefonumla ilgili başlıklar mevcut.
Hepsiburada tam 4 ay uğraştırma.
Evo servis sürekli telefona bakım yapıldı diyip yolluyor hatayı kabul etmiyordu.
En son gönderdiğimde telefonda kamerası değişiyor demişlerdi sonra telefon bir geldi düzelmiş açılmış fakat servis formuna yine bakım yapıldı yazmışlardı.
Yani servis yaptığı tamiri iade hakkımı kullanmamak için başka şekilde gösteriyordu.
Ve en sonunda telefonu ses kayıtları dinlendikten sonra cidden tamir gördüğü için 4. Ay sonunda iade edebildim. Yoksa kesinlikle iade almayacaklardı .
Size iyi şanslar diliyorum inşallah servise ve hepsiburadanın saçma m.hizmetlerine gerek kalmadan sıkıntınız giderilir.

emir2063

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
IOS
Cihazım
IPHONE
Konular
0
Arkadaşlar slm benim şikayet ettiğim konu reklamlar. Dosya yöneticisi,güvenlik,tema Uygulamalarında hep reklam çıkıyor bunlar mıuı kendi uygulaması. Bir yolu varmı reklamları kapatmak gibi.

szrglmz123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
sezer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Arkadaşlar slm benim şikayet ettiğim konu reklamlar. Dosya yöneticisi,güvenlik,tema Uygulamalarında hep reklam çıkıyor bunlar mıuı kendi uygulaması. Bir yolu varmı reklamları kapatmak gibi.
Merhaba, reklam çıkan uygulama içerisinden ayarlara girdiğinizde tavsiyeleri alın kısmını kapatırsanız reklamlar gidecektir. Örneğin güvenlik'e girip sağ üsten ayarlara tıkladığınızda bu menüye ulaşabilirsiniz.

emir2063

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
IOS
Cihazım
IPHONE
Konular
0
Merhaba, reklam çıkan uygulama içerisinden ayarlara girdiğinizde tavsiyeleri alın kısmını kapatırsanız reklamlar gidecektir. Örneğin güvenlik'e girip sağ üsten ayarlara tıkladığınızda bu menüye ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler tema uygulaması hariç diğerlerini kapatabildim. fakat mıuı yakışan bir durum olmadığını düşünüyorum.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Teşekkürler tema uygulaması hariç diğerlerini kapatabildim. fakat mıuı yakışan bir durum olmadığını düşünüyorum.
Tema uygulamasına saatte 5-10 defa giriyorsanız, gerçekten de çok sinir bozucu bir durumIdea~~8-|

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Üst Alt