Herşey eksiksiz kutusu felan ama ekrandaki jeletini çıkarmamak gerekmiş.Bu şekilde aide alcaklarını sanmıyorum.
• Telefon, fotoğraf makinesi, taşınabilir ve görüntülü elektronik cihazlar vb. için; ürün ekranında yer alan koruma bandı çıkarılmamış olmalıdır. Ekranda ve cihazın diğer yerlerinde çizik, hasar, darbe, sıvı teması vs. olmamalıdır
Hepsiburada dan aldıysanız işiniz çok zor. Sizi servise yönlendirecekler, telefonda sadece talep oluşturup en erken 6 gün sonra cevap yazacaklar. Kesinlikle sizi sonuca ulaştıramayacak ve her oluşturduğunuz talebe kopyala yapıştır cevapları verecekler .
Forumda ve diğer forumlarda mi5s in kronik kamera odaklama problemi olan telefonumla ilgili başlıklar mevcut.
Hepsiburada tam 4 ay uğraştırma.
Evo servis sürekli telefona bakım yapıldı diyip yolluyor hatayı kabul etmiyordu.
En son gönderdiğimde telefonda kamerası değişiyor demişlerdi sonra telefon bir geldi düzelmiş açılmış fakat servis formuna yine bakım yapıldı yazmışlardı.
Yani servis yaptığı tamiri iade hakkımı kullanmamak için başka şekilde gösteriyordu.
Ve en sonunda telefonu ses kayıtları dinlendikten sonra cidden tamir gördüğü için 4. Ay sonunda iade edebildim. Yoksa kesinlikle iade almayacaklardı .
Size iyi şanslar diliyorum inşallah servise ve hepsiburadanın saçma m.hizmetlerine gerek kalmadan sıkıntınız giderilir.