İnceleme Xiaomi mi note 3

PLTN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
GMD 16 GB
Konular
0
Telefonu ilk aldığımda o denli yakından çekmiyordu.Şuan portre moduna felan geçiş yaptıgımda bariz görüntünün yakınlaştırmaktan dolayı bozulduğu belli oluyor.Portre modunu geçtim video çekimide yakın çekim yapıyor.Bi sıkıntı var ama çözemedik işte.Konudaki resimlere bakarsan anlamış olursun zaten
Yardım - Kamera Problemi
Bence kamerada sorun yok, çünkü benim note 3 de aynı. Fotoğraf modunda normal, kameraya geçince görüntüyü yakınlaştırıyor.
Daha öncede 9.1.4 sürümünde de böylemiydi bilemiyeceğim.

turankaya42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
mi note 3
Konular
5
Çoğu telefonda videoya geçiş yapıldığında kamera daha yakın çeker.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

szrglmz123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
sezer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Merhaba ,
Hard reset ve fabrika ayarlarına dönme arasında cihazı temizleme açısından bir fark var mı ? Yoksa ikisi arasındaki fark sadece zor durumda kalındığında hard resetin atılabilmesi mi? Şarj ekran sürem aslında güzel ,yoğun kullanımda 9 saati buluyor fakat yine de son sürümden sonra daha temiz olmasını istediğim için sıfırlamak istiyorum. İki formattan hangisini önerirsiniz farkları nelerdir?

cagataypala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Quatro M1453
Konular
2
Arkadaşlar çok kararsızım, mi note 3 1670 TL civarında ve artmaya devam ediyor fakat redmi 5 plus 1160 TL hediye kılıf ekran koruyucu ve kvk garantili arada (kvk ve hediyeleri sayınca) 600 TLyi aşan bir fark var.
telefondan umduğum şeyler
-batarya beni mahcup etmesin
-ön kamerası sosyal medya atılabilir fotolar çeksin
-ara sıra oyun oynarım
-sosyal medya, dizi, film gibi ortamlarda takılırım
-telefonun görünüşü masaya koyunca yarattığı hisse önem veririm
mi note 3 alırsam 1700 civarında beni 5 yıl götürür mü yada aynı şekilde redmi 5 plus alsam 4 yıl götürür mü? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. telefona gaddar davranmam iyi bakarım elşmde 500 tl aldığım Quatro M1453 var 3 yıl doldu sıkıntısız çalışıyor ama gereksinimleri çağın gerisinde kaldı diye değiştirmek istiyorum

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Arkadaşlar çok kararsızım, mi note 3 1670 TL civarında ve artmaya devam ediyor fakat redmi 5 plus 1160 TL hediye kılıf ekran koruyucu ve kvk garantili arada (kvk ve hediyeleri sayınca) 600 TLyi aşan bir fark var.
telefondan umduğum şeyler
-batarya beni mahcup etmesin
-ön kamerası sosyal medya atılabilir fotolar çeksin
-ara sıra oyun oynarım
-sosyal medya, dizi, film gibi ortamlarda takılırım
-telefonun görünüşü masaya koyunca yarattığı hisse önem veririm
mi note 3 alırsam 1700 civarında beni 5 yıl götürür mü yada aynı şekilde redmi 5 plus alsam 4 yıl götürür mü? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. telefona gaddar davranmam iyi bakarım elşmde 500 tl aldığım Quatro M1453 var 3 yıl doldu sıkıntısız çalışıyor ama gereksinimleri çağın gerisinde kaldı diye değiştirmek istiyorum
Her türlü 2 telefon da sizi götürür. Bütçe neye elveriyor ise onu alın. Kvk olması çok önemli değil sonuçta her türlü ithalatçı garantili olmuş oluyor. Mi note 3 ü Samsung un S serisi gibi redmi 5 plus ı da j serisi gibi düşünün. Mi note 3 ün kutusunda kılıf çıkıyor bir tek ekran koruyucu almış olacaksınız. Redmi 5 plus da ise mutlaka 4/64gb olan model alın ram 3 olanı almayın

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cagataypala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Quatro M1453
Konular
2
Her türlü 2 telefon da sizi götürür. Bütçe neye elveriyor ise onu alın. Kvk olması çok önemli değil sonuçta her türlü ithalatçı garantili olmuş oluyor. Mi note 3 ü Samsung un S serisi gibi redmi 5 plus ı da j serisi gibi düşünün. Mi note 3 ün kutusunda kılıf çıkıyor bir tek ekran koruyucu almış olacaksınız. Redmi 5 plus da ise mutlaka 4/64gb olan model alın ram 3 olanı almayın

çok teşekkür ederim bilgilendirme için sanırım tercihim 5 plustan yana olacak
[doublepost=1526730728,1526596082][/doublepost]

yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama xiaomi redmi 5 plus ve xiaomi mi note 3 arasında hala net karar veremedim aslında şu an çoğu soru işareti gitti aklımdaki yani mi note 3 te olup redmi 5 plus da olmayan type c, SD660 farkı ram farkı vs gözardı ederim çünkü yoğun uygulama kullanıcısı vs değilim sosyal medya vs takılırım genelde ama gel gelelim beni ikilemde bırakan tek etmen, kamera performans farkı. aslında arka kamerası beni idare edecek cinsten redmi 5 plus un ama ön kamera 5mp diğerinin 16mp önümdeki tek engel ön kamera çünkü dediğim gibi 3 4 yıl kullanmayı düşünüyorum ve acaba redmi 5 plus ön kamerası beni mahçup eder mi geride kalır mı sırf bu endişe yüzünden 550 TL ekstra vermek ne kadar mantıklı bilemedim Allahm neden bu kadar kararsız biriyim

Evrenosbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
zenfone 2
Konular
1
dj_yuxexes ana ekran da uygulamarı 5 li diziyorum ama sadece en altı onun bir üstünü 4 lü diziyorum bunu 5 li yada 6 lı dizmek istiyorum nasıl yapabilirim sanırım buna ızgara deniliyor 5x5 gibi

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
çok teşekkür ederim bilgilendirme için sanırım tercihim 5 plustan yana olacak
[doublepost=1526730728,1526596082][/doublepost]
yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama xiaomi redmi 5 plus ve xiaomi mi note 3 arasında hala net karar veremedim aslında şu an çoğu soru işareti gitti aklımdaki yani mi note 3 te olup redmi 5 plus da olmayan type c, SD660 farkı ram farkı vs gözardı ederim çünkü yoğun uygulama kullanıcısı vs değilim sosyal medya vs takılırım genelde ama gel gelelim beni ikilemde bırakan tek etmen, kamera performans farkı. aslında arka kamerası beni idare edecek cinsten redmi 5 plus un ama ön kamera 5mp diğerinin 16mp önümdeki tek engel ön kamera çünkü dediğim gibi 3 4 yıl kullanmayı düşünüyorum ve acaba redmi 5 plus ön kamerası beni mahçup eder mi geride kalır mı sırf bu endişe yüzünden 550 TL ekstra vermek ne kadar mantıklı bilemedim Allahm neden bu kadar kararsız biriyim
Ön kamera önemli ise mi note 3 alın derim. Redmi 5 plus kullanmadığım için birşey söylemem yanlış olur ancak kendi telefonum mi 5s plus ben ön kameradan memnunum.

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
dj_yuxexes ana ekran da uygulamarı 5 li diziyorum ama sadece en altı onun bir üstünü 4 lü diziyorum bunu 5 li yada 6 lı dizmek istiyorum nasıl yapabilirim sanırım buna ızgara deniliyor 5x5 gibi
Hocam telefon stock rom ise çok fazla seçenek yok o konuda kullanılan tema ile de değişiyor bahsettiğiniz durum. Ben miuipro rom kullanıyorum. Bende ana ekran ayarlarında böyle bir yer var ben o şekilde ayarlıyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Evrenosbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
zenfone 2
Konular
1
Ben ilk telefonu aldığımda kurarken senin ekran daki gibi 5x5 falan çıktı tekrar aynısını bulamıyorum ama o zaman ki sürümüm 9.1.4 dü

Üst Alt