İnceleme Xiaomi mi note 3

osmankucuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
mi note3
Konular
1
Bu şekilde 3 kameradan da başarılı sonuç aldıysanız %100 yazılım ile alakalı. Üzerinde yüklü versiyon nedir? Güncelleme yaptınız mı? 15 günlük iade hakkınız var ve edebiliyorsanız hiç uğraşmayın gönderip yenisini alın çünkü note 3 gerçekten iyi bir telefon. Gece çekimleri hariç kamerası güzel geri kalan kısımları saymıyorum bile.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çalısıyor sıkıntı yok gösteriyor.Telefon ilk geldiğinde güncel deyildi 9.5.3.0 a güncelledim.Şuan en son sürüm olarak bunu gösteriyor.

[doublepost=1526122092,1526121975][/doublepost]Şimdi Mi Note 3 ü olan birine.Fotoğraf modunda 2x e geçip ordan direk portre veya video moduna geç,sendede öyle olcakmı acaba demeyede çekiniyorum.Ondada öyle olursa iyi sövebilir.Çünki deli etti beni :D

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Çalısıyor sıkıntı yok gösteriyor.Telefon ilk geldiğinde güncel deyildi 9.5.3.0 a güncelledim.Şuan en son sürüm olarak bunu gösteriyor.

[doublepost=1526122092,1526121975][/doublepost]Şimdi Mi Note 3 ü olan birine.Fotoğraf modunda 2x e geçip ordan direk portre veya video moduna geç,sendede öyle olcakmı acaba demeyede çekiniyorum.Ondada öyle olursa iyi sövebilir.Çünki deli etti beni :D
Bence güncellemeden kaynaklı sorun olmuş. Siz en iyisi iade edin tabi hepsiburada kabul ederse sim kart takıldıktan sonra önce servis, servis iade kabul ederlerse alıyor diye biliyorum. Yanlış biliyor olabilirim normal şartlarda diğer her türlü alımda 14 günlük iade hakkı oluyor.

osmankucuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
mi note3
Konular
1
Bence güncellemeden kaynaklı sorun olmuş. Siz en iyisi iade edin tabi hepsiburada kabul ederse sim kart takıldıktan sonra önce servis, servis iade kabul ederlerse alıyor diye biliyorum. Yanlış biliyor olabilirim normal şartlarda diğer her türlü alımda 14 günlük iade hakkı oluyor.

Herşey eksiksiz kutusu felan ama ekrandaki jeletini çıkarmamak gerekmiş.Bu şekilde aide alcaklarını sanmıyorum.

• Telefon, fotoğraf makinesi, taşınabilir ve görüntülü elektronik cihazlar vb. için; ürün ekranında yer alan koruma bandı çıkarılmamış olmalıdır. Ekranda ve cihazın diğer yerlerinde çizik, hasar, darbe, sıvı teması vs. olmamalıdır

Cilgin123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yağmur
Cihazım
Xiaomi mi mi
Konular
1
Miui 9.5.3 sürümünü fastboot ile yükleyin, büyük bir ihtimalle sorununuz çözülür.
Ordaki testlerde sıkıntısız çalışıyor.Ürünü alalı 1 hafta oldu delta garantisi var.Hepsiburadan almıstım bi iki daha kurcalıcam olmadı 15 gün koşulsuz iade olayı ile iadede edebilirm.Telefon çok hoşuma gitti aslında iade edip.Tekrar yine note 3 alacak kadar :D

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Bu şekilde almazlar kardeşim boşa uğraşma hatta kabaca şöyle bir baktım google da şikayet var da buna benzer çok var iade ile ilgili. Siz en iyisi telefonun bootloader kilidi açıp fastboot ile yazılım atma yoluna gidin. Umuyorum ki düzelecek

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Var hocam kaldirmamislar
Mi note 3 te varmış Evet. #1202 msjı da belirtmiştim. Benim telefon 5s plus ben de kalktı o yok. 9.5 güncellemesinden sonra

Evrenosbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
zenfone 2
Konular
1
Üstat ekrana uzun süre basılı tut araçlar kısmında çıkıyor. Ben kullanıyorum

Senin Allah'ını seveyim vallaha çok iyi insanlarsınız sağol Varol kardesim benim.

srcn09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
3
Arkadaşlar portre modu zaten yakın çekim yapıyor 2x de :) bir sorun görünmüyor

turankaya42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
mi note 3
Konular
5
Benim dönüştürücüm bir ayda bozuldu ses sürekli gidip geliyor tavsiye ettiğiniz Bluetooth kulaklık var mı

Üst Alt