İnceleme Xiaomi mi note 3

mutti_1987

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mutlu
Cihazım
Mi note 3
Konular
0
Hocam tele hard reset attık bide öyle deneyeceğiz. Kurulumu yaptıktan sonra 9.1.4.0 sürümünde ekrani kapatmak için buton bırakıyordum ama 9.5.3.0 sürüm de bu ayarı ekrana alamıyorum kısayolu varmı acaba

Konum düzenlemeden aktiflestirebilirsiniz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-05-12-12-32-39-811_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-05-12-12-32-39-811_com.android.settings.png
    123,2 KB · Görüntüleme: 27

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Evet Hocam mi note 3 de o şekilde varmış. Hanımın telefondan baktım Benim telefonda kaldırdılar 9.5 ile

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osmankucuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
mi note3
Konular
1
Benim kamera 2x yakın modda kaldı hiç bi şekilde çıkmıyor ne yapabilirim acaba.Fabrika ayarlarına felan aldım olmuyor
Yardım - Kamera Problemi

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Benim kamera 2x yakın modda kaldı hiç bi şekilde çıkmıyor ne yapabilirim acaba.Fabrika ayarlarına felan aldım olmuyor
Yardım - Kamera Problemi
Garantili ise garantiye gönderin. Sizin arka 2. Kameradan biri çalışmıyor. Darbe alma ve ya düşme oldu mu telefonda

osmankucuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
mi note3
Konular
1
Garantili ise garantiye gönderin. Sizin arka 2. Kameradan biri çalışmıyor. Darbe alma ve ya düşme oldu mu telefonda

Hayır telefon hiçbir yere düşmedi.Fotoğraf modundayken ekrandaki 1x butonuna tıkladım 2x moduna geçiş yaptı fotoğraf modunda.Sonra 2x modundan çıkmadan portre moduna geçtim ve portre modu 2x yakınlıkta kaldı.Acaba aynı şey videoda da olcakmı diye birde orda denedim ordada öyle kaldı 2x de :D.Olay yazılımsal diye düşünüyorum.Play storeden başka bi kamera uygulaması indirdim video felan normal uzaklıktan çekiyor.Ama orjinal kamerası bu hale geldi.
Portre modunda 2.kamera normal fotoğraf ve video modunda 1.kamera çalısıyor.Sıkıntı yok yani o konuda

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Hayır telefon hiçbir yere düşmedi.Fotoğraf modundayken ekrandaki 1x butonuna tıkladım 2x moduna geçiş yaptı fotoğraf modunda.Sonra 2x modundan çıkmadan portre moduna geçtim ve portre modu 2x yakınlıkta kaldı.Acaba aynı şey videoda da olcakmı diye birde orda denedim ordada öyle kaldı 2x de :D.Olay yazılımsal diye düşünüyorum.Googleden başka bi kamera uygulaması indirdim video felan normal uzaklıktan çekiyor.Ama orjinal kamerası bu hale geldi.
2x yakınlaştırma yapana portre çekimini yapan lens geniş açı ile de çeken sizin çalışmayan lensiniz. Yazılımsal olabilir bahsettiğiniz gibi ancak fabrika ayarlarına dönüp düzelmemesi kafa karıştırıcı. Kamera verilerini sıfırlayıp deneyin bakalım değişecek mi? Yüklü uygulamalar içinde kamerayı bulup yapabilirsiniz

osmankucuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
mi note3
Konular
1

2x yakınlaştırma yapana portre çekimini yapan lens geniş açı ile de çeken sizin çalışmayan lensiniz. Yazılımsal olabilir bahsettiğiniz gibi ancak fabrika ayarlarına dönüp düzelmemesi kafa karıştırıcı. Kamera verilerini sıfırlayıp deneyin bakalım değişecek mi? Yüklü uygulamalar içinde kamerayı bulup yapabilirsiniz

Onuda denemiştim ama nafile.Valla telefon çok hoşuma gitmişti fiyatına göre ama bu olay Xiaomi den soğuttu valla
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Onuda denemiştim ama nafile.Valla telefon çok hoşuma gitmişti fiyatına göre ama bu olay Xiaomi den soğuttu valla
Hocam o zaman dediğim gibi garanti varsa gönderin telefonu ya da bootlooder açık ise mi flash ile sıfırdan yazılım atın yine düzelmez ise yazılımsal değildir. Başka uygulama yine sizi 2x yapan kamerayı geniş açı ile kullanıyordur. Bunu test etmek için isterseniz donanım testi yapın *#*#6484#*#* yapın açılan pencereden resimdeki gibi arka kamera ve ön kamera gibi test ayarları açılacak

osmankucuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
mi note3
Konular
1
Hocam o zaman dediğim gibi garanti varsa gönderin telefonu ya da bootlooder açık ise mi flash ile sıfırdan yazılım atın yine düzelmez ise yazılımsal değildir. Başka uygulama yine sizi 2x yapan kamerayı geniş açı ile kullanıyordur. Bunu test etmek için isterseniz donanım testi yapın *#*#6484#*#* yapın açılan pencereden resimdeki gibi arka kamera ve ön kamera gibi test ayarları açılacak

Ordaki testlerde sıkıntısız çalışıyor.Ürünü alalı 1 hafta oldu delta garantisi var.Hepsiburadan almıstım bi iki daha kurcalıcam olmadı 15 gün koşulsuz iade olayı ile iadede edebilirm.Telefon çok hoşuma gitti aslında iade edip.Tekrar yine note 3 alacak kadar :D

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Ordaki testlerde sıkıntısız çalışıyor.Ürünü alalı 1 hafta oldu delta garantisi var.Hepsiburadan almıstım bi iki daha kurcalıcam olmadı 15 gün koşulsuz iade olayı ile iadede edebilirm.Telefon çok hoşuma gitti aslında iade edip.Tekrar yine note 3 alacak kadar :D
Bu şekilde 3 kameradan da başarılı sonuç aldıysanız %100 yazılım ile alakalı. Üzerinde yüklü versiyon nedir? Güncelleme yaptınız mı? 15 günlük iade hakkınız var ve edebiliyorsanız hiç uğraşmayın gönderip yenisini alın çünkü note 3 gerçekten iyi bir telefon. Gece çekimleri hariç kamerası güzel geri kalan kısımları saymıyorum bile.

Üst Alt