- Adım
- Mustafa AKIN
- Cihazım
- Mi8
- Meslek
- Satın Alma
- Konular
- 14
Arkadaşlar ben kullanmaktayım Ağustos ayından bu yana pil yarım günde bitiyor. Gece fotoğraf çekimlerinde 5 telefondan en kötü çeken mi 8 di... Ayarları mı yanlış? bütün ayarlar ver ama en kötü sü benimkiydi. Flaş açıldığında bile en kötüsüydü. Kaldı ki bu telefonlardan iphone ve Huewei de yoktu, kıytırık Samsung Telefonlar bile iyi çekti. Sorun bende dedim farklı kişiye çektirdim ama sonuç gene rezalet. Fotosu en iyi puanı alan denen tel en kötüydü. Belki kusurlu olan telefonlardan birine denk geldim, ama gidecek yerim yok. Mi 5 te aynı sorunlardaydı 6. aydan sonra fiyasko...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MIUI 10 Global Stable Rom 10.0.3.0 TWRP ile
MIUI Global10.0 ] Kararlı 10.0.3.0(OEAMIFH) arasında fark varmıdır.
Benim telefonumun kötü olmasına sebep midir.
Cevaplarsanır sevinirim.
Abim bende ağustostan beri kullanıyorum ve kamerası düşük ışıkta beni benden etti garantiye bile gönderdim renk uymuyor , karıncalama , gölgelerde kayma vs. vs. ama garanti bir sorun olmadığını söyledi. dedim eyvallah ne diyeyim zaten test ettik sorun yok diyor adamlar. velhasıl kamerayı google cameranın v.5.1 gibi bir versiyonuyla çözdüm ve kamerada gcam kullanıyorum bir aydır. çok da güzel çekiyor gece karanlığında bile . yan uygulama kullanmak zorunda kalmadan aynı netliği stok kameradan alamıyor oluşumuz yazılımdan kaynaklı. inşallah çözecekler bi iki ay içinde.
Şarj konusuna gelirsek , açıkçası yoğun kullanıyorum gün içinde ve akşama muhakkak 30 40 bazen de 50 lerde kalıyor ama senkronizasyonu kapalı tutuyorum otomatik çalışan programların yetkilerini alıyorum , uygulamaların çoğuna miui pil tasarrufu yapıyorum .
Sonuç olarak düşük ışıkta kamera için mecburen gcam öneririm. Şarj konusunda ise optimize etmeniz gerekiyor gibi .