Haber Xiaomi Mi 8 İçin Global Rom Yayınlandı [Android 9][Güncellendi] - [06.11.2018]

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
Arkadaşlar ben kullanmaktayım Ağustos ayından bu yana pil yarım günde bitiyor. Gece fotoğraf çekimlerinde 5 telefondan en kötü çeken mi 8 di... Ayarları mı yanlış? bütün ayarlar ver ama en kötü sü benimkiydi. Flaş açıldığında bile en kötüsüydü. Kaldı ki bu telefonlardan iphone ve Huewei de yoktu, kıytırık Samsung Telefonlar bile iyi çekti. Sorun bende dedim farklı kişiye çektirdim ama sonuç gene rezalet. Fotosu en iyi puanı alan denen tel en kötüydü. Belki kusurlu olan telefonlardan birine denk geldim, ama gidecek yerim yok. Mi 5 te aynı sorunlardaydı 6. aydan sonra fiyasko...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MIUI 10 Global Stable Rom 10.0.3.0 TWRP ile
MIUI Global10.0 ] Kararlı 10.0.3.0(OEAMIFH) arasında fark varmıdır.
Benim telefonumun kötü olmasına sebep midir.

Cevaplarsanır sevinirim.

Abim bende ağustostan beri kullanıyorum ve kamerası düşük ışıkta beni benden etti garantiye bile gönderdim renk uymuyor , karıncalama , gölgelerde kayma vs. vs. ama garanti bir sorun olmadığını söyledi. dedim eyvallah ne diyeyim zaten test ettik sorun yok diyor adamlar. velhasıl kamerayı google cameranın v.5.1 gibi bir versiyonuyla çözdüm ve kamerada gcam kullanıyorum bir aydır. çok da güzel çekiyor gece karanlığında bile . yan uygulama kullanmak zorunda kalmadan aynı netliği stok kameradan alamıyor oluşumuz yazılımdan kaynaklı. inşallah çözecekler bi iki ay içinde.
Şarj konusuna gelirsek , açıkçası yoğun kullanıyorum gün içinde ve akşama muhakkak 30 40 bazen de 50 lerde kalıyor ama senkronizasyonu kapalı tutuyorum otomatik çalışan programların yetkilerini alıyorum , uygulamaların çoğuna miui pil tasarrufu yapıyorum .
Sonuç olarak düşük ışıkta kamera için mecburen gcam öneririm. Şarj konusunda ise optimize etmeniz gerekiyor gibi .

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Global beta sürümde gece modunda çekilmiş foto. Ekstra bir ayar yapmadım. Ham foto.

Osgul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper Ergene
Cihazım
mi5
Konular
2
Abim bende ağustostan beri kullanıyorum ve kamerası düşük ışıkta beni benden etti garantiye bile gönderdim renk uymuyor , karıncalama , gölgelerde kayma vs. vs. ama garanti bir sorun olmadığını söyledi. dedim eyvallah ne diyeyim zaten test ettik sorun yok diyor adamlar. velhasıl kamerayı google cameranın v.5.1 gibi bir versiyonuyla çözdüm ve kamerada gcam kullanıyorum bir aydır. çok da güzel çekiyor gece karanlığında bile . yan uygulama kullanmak zorunda kalmadan aynı netliği stok kameradan alamıyor oluşumuz yazılımdan kaynaklı. inşallah çözecekler bi iki ay içinde.
Şarj konusuna gelirsek , açıkçası yoğun kullanıyorum gün içinde ve akşama muhakkak 30 40 bazen de 50 lerde kalıyor ama senkronizasyonu kapalı tutuyorum otomatik çalışan programların yetkilerini alıyorum , uygulamaların çoğuna miui pil tasarrufu yapıyorum .
Sonuç olarak düşük ışıkta kamera için mecburen gcam öneririm. Şarj konusunda ise optimize etmeniz gerekiyor gibi .

teşekkürler, deneyeyim bakalım...
Yaş 58... ama PUBG oynayabilen biriyim. :D
Gcam yükledim fakat biraz değişiklik ver gibi.... Ama o kadar da mükemmel olmadı.

efsanae6868

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Mi8
Konular
6
Ustalarım güncelleme ne zaman geliyor betaya

efsanae6868

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Mi8
Konular
6
Sanırım şuan 8.11.22 güncellemesi gelmiş ama şimdi baktım bana daha gelmemiş tel mi8

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
teşekkürler, deneyeyim bakalım...
Yaş 58... ama PUBG oynayabilen biriyim. :D
Gcam yükledim fakat biraz değişiklik ver gibi.... Ama o kadar da mükemmel olmadı.
Gcam aslında çok iyi çekiyor portrede de normal moddada ama onunda eksikliği çok tabi.arayuz dandirik hep teknik terimler var ayarlarında, portre resimleri ayrı ayrı kaydediyor galeriye vs. Ama çektiği resim de hakkını veriyor o ayrı

Mike Shinoda

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
İkonların bildirim çubuğunda 2 saniye süreyle gösterilmesi çok saçma olmuş. Onun kararını kullanıcıya bırakmaları gerekiyor.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
Mi8 i iade edip şuan s9 plus kullanıyorum,mi 8 i sevmeme rağmen,heleki ön kamera portre modu çok hoşuma gitmişti,google camlede sonuç çok iyiydi,fakat bildirim sorunları,gps ,hoparlör mono olması sinir reklamlar(hernekadar kapansada biyerlerden çıkıyor gene),kablosuz şarj olmaması,fotoğraf modunu sevsemde videosu başarılı değildi mi8 in.Yeni yazılım android9 pie çıkınca hatalar düzelirse tekrar deneyebilirim,,yada mi9 u bekleyip daha hatasız bir telefon alabilirim.
Bukadar güzel telefon üretiyor adamlar ama işte istikrarsız yazılım hataları,eksikler ve bi dünya model çıkarmaları adamların modellere odaklanmasını zorlaştırmış,fakat birkaç sene sonra xiaomi tam oturdumu kimse tutamaz gibime geliyor.

Alamutq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Mi 8
Konular
4
EU beta rom kurdum performans ve ram kullanımı daha iyi, global stabilde %50'nin altına düşmeyen ram kullanımı %32'ye düşüyor temizlenince. Xiaomi'nin gereksiz uygulamaları kaldırılmış, bir sürü google uygulaması da kaldırılmış aynı şekilde. Yalnız pil daha çabuk tükeniyor, çok yoğun kullanmadığım için sorun yapmıyor o da. Bildirim sorunu da düzelmiş. Rom kurma işinden anlıyorsanız tavsiyem eu rom kullanın

Üst Alt