Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberXiaomi Mi 8 İçin Global Rom Yayınlandı [Android 9][Güncellendi] - [06.11.2018]
Evet tüm bilgiler sıfırlanıyor. yedek almanızda fayda var. Şu an 8.11.15 güncellemesini de yaptı. inşallah bluetooth sorunu da çözülmüştür android 9 ile. birazdan sonuçları bildiririm.
8.11.15 güncellemesi de bitti. Tek kelimeyle görüntü çok hoş. şunca zamandır stable'da boş yere sıkıntı çekmişim.
Öncelikle 3 aydır uğraştığım bluetooth ile araç üzerinden müzik dinleyememe sorununu çözdüm. Bunun dışında kamera ile ilgili değişiklikler var. night mode, 960 fps ağır çekim, çentiğin solunda bildirim ikonu gösterme vs vs. çok inceleyemedim henüz. ama stable'dan daha iyi gibi.
Facebook ve twitterı bilmiyorum ama bende de instagram sesleri gelmiyor. Yine instagram simgesi aod ekranında gözükmüyor. Şarj da aşırı tükenmeye başladı. Sabah çıkarttığım telefon akşam 6'da tamamen bitti.
Neden bir taraf düzeltilip sürekli başka taraf bozuluyor anlamış değilim.
Mi8 telefondan hiç memnun kalmadım. Görüşme sesi parazitli, GPS çalışmadı kurmak için geberdik ama randımansız, Pil durduk yerde yarım günde bitmeye başladı. Yüz tanıma yok...Rezalet...
Arkadaşlar ben kullanmaktayım Ağustos ayından bu yana pil yarım günde bitiyor. Gece fotoğraf çekimlerinde 5 telefondan en kötü çeken mi 8 di... Ayarları mı yanlış? bütün ayarlar ver ama en kötü sü benimkiydi. Flaş açıldığında bile en kötüsüydü. Kaldı ki bu telefonlardan iphone ve Huewei de yoktu, kıytırık Samsung Telefonlar bile iyi çekti. Sorun bende dedim farklı kişiye çektirdim ama sonuç gene rezalet. Fotosu en iyi puanı alan denen tel en kötüydü. Belki kusurlu olan telefonlardan birine denk geldim, ama gidecek yerim yok. Mi 5 te aynı sorunlardaydı 6. aydan sonra fiyasko...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MIUI 10 Global Stable Rom 10.0.3.0 TWRP ile
MIUI Global10.0 ] Kararlı 10.0.3.0(OEAMIFH) arasında fark varmıdır.
Benim telefonumun kötü olmasına sebep midir.
Arkadaşlar ben kullanmaktayım Ağustos ayından bu yana pil yarım günde bitiyor. Gece fotoğraf çekimlerinde 5 telefondan en kötü çeken mi 8 di... Ayarları mı yanlış? bütün ayarlar ver ama en kötü sü benimkiydi. Flaş açıldığında bile en kötüsüydü. Kaldı ki bu telefonlardan iphone ve Huewei de yoktu, kıytırık Samsung Telefonlar bile iyi çekti. Sorun bende dedim farklı kişiye çektirdim ama sonuç gene rezalet. Fotosu en iyi puanı alan denen tel en kötüydü. Belki kusurlu olan telefonlardan birine denk geldim, ama gidecek yerim yok. Mi 5 te aynı sorunlardaydı 6. aydan sonra fiyasko...