- Adım
- Bahadır
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Konular
- 2
Hocam xaominin kendi sayfasında 1.6 gb gözüküyor global rom. Burdaki linkteki ise 2.4 Gb bu fark neden ?
Satacaksanız alışveriş bölümünü, Türkçe yapacaksanız cihazınız ile ilgili bölümü takip edebilirsiniz.Arkadaslar mi8 explorer edition aldim çinden çin roomlu uzun zamandir iphone kullaniyorum satadabilirim turkce de yaptirabilirim iki durum icinde yardim istiyorum
Edit: Açık alanda kişisel bilgi paylaşımı yapılamaz.
evet artık global olmuş oluyor ve güncellemeleri alabiliyor.şuan hepsiburadada satılan ithalatçı garantili;ürün açıklamasında global yüklü deniyor;bunlara kutu açılıp global rom yüklendiyse ,artık cihaz global olup sorunsuz bir şekilde android 9 pie güncellemelerini alıyormu telefon.bu telefonlar bekletilip belli bir süreden sonramı global rom atıldı.
herşeyi aynı hiçbir farkı yok üretim yeri sanırım hindistan oluyor çin romlarda, globaller çin üretimli herhalde, ama bundada tam emin değilim. Sonuçta herşeyi aynı farkı olmuyor.global cihazlarla çin romlu cihazları tüm bağlantı özellikleri aynımı oluyor peki;apple cihazlarda usa de değişik kodlu cihazlar oluyor, xiaomi rom ve şarj soketi dışında tüm hardware özellikleri aynımı.
şuan hepsiburadada satılan ithalatçı garantili;ürün açıklamasında global yüklü deniyor;bunlara kutu açılıp global rom yüklendiyse ,artık cihaz global olup sorunsuz bir şekilde android 9 pie güncellemelerini alıyormu telefon.bu telefonlar bekletilip belli bir süreden sonramı global rom atıldı.
nasıl yani kutunun yanında kırmızı global yazıyormu;şarj aleti türkiye versiyonmu?şuan bonusla 2825 tl ye geliyor ama çin roma sonradan eklenen rom yazıyor açıklamasıda o yönde.n11 de 2900 tl ye fabrikasyon global romlu satılıyor.cihazın garantsi ritzymi deltamı.Merhaba ben hepsi burada satıcısından ürünü temin ettim. Cihaz global versiyon olarak orjinal
geldi.