Haber Xiaomi Mi 8 İçin Global Rom Yayınlandı [Android 9][Güncellendi] - [06.11.2018]

Chef45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
8
Widevine olayı gerçekten çok acemice bir karar olmuş mix 2s dede l3 var hd izlenmiyor.
Bölgeyi Hong Kong yaparsan gelir yüz tanıma anyhow arkadaşımın dediği gibi Widevine L1 Drm koruması Mi 8 de L3 var ve Netflix, Amazon, Hulu gibi yerlerde en fazla 540p açabiliyoruz L3 olsaydı 4k HDR a kadar izleyebilirdik. Oneplus da da vardı bu sıkıntı ama güncelleme ile çözdüler. Miui en forumunda bu konu yakında başlıklar var ama ilgileniceklerini sanmıyorum.

megaron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih göçer
Cihazım
xaomi mi 6
Konular
2
Arkadaşlar ben Rus romundayım global rom güncellemeleri onada gelecek mi bir bilginiz olan varmı. Mitoolsla rom atayım dedim ama hata verdı olmazsa yarın tekrar denicem

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aliefe_1963

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali efe
Cihazım
Mi 8
Konular
20
285.847 miui10 global stabil romdaki sonucu .
Şarj %39 iken testi başlattım .

Rus romunda 220.000 civarı bir skor almıştım gelişme çok büyük .

Sizin skorlar neler?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
285.847 miui10 global stabil romdaki sonucu .
Şarj %39 iken testi başlattım .

Rus romunda 220.000 civarı bir skor almıştım gelişme çok büyük .

Sizin skorlar neler?

telefonum uçuşa geçti :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-09-18-08-47-30-128_com.antutu.ABenchMark.png
    Screenshot_2018-09-18-08-47-30-128_com.antutu.ABenchMark.png
    179,4 KB · Görüntüleme: 39

evorelismus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
evren
Cihazım
mi 8
Konular
3
Antutu testim 262000den 220000ne düştü,gerçekten müthiş,yazılımı donanımı harika bir cihaz,abi sistem uygulama başlatıcıısına icon bile ataya
mıyorum,apple gibi ,bu güncellemeyi apple yapsa yerden yere vurulur,ama adamlar aynı gün tüm dünyada 5s den itibaren tüm cihazlara ios 12yi sorunsuz dağıtabiliyor,büyüklük budur işte,çakma cihaz yaparak büyük olunmuyor malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yahu netflixten hd film izleyene,google sertifijan olmasın,yüz tanıma yok o eksik bu eksik adamlaar resmen cihazı yatım yamalak piyasaya sürmüş

Yahu netflixten hd film izleyene,google sertifikan olmasın,yüz tanıma yok o eksik bu eksik adamlar resmen cihazı yarım yamalak piyasaya sürmüş

Son düzenleme:

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Antutu testim 262000den 220000ne düştü,gerçekten müthiş,yazılımı donanımı harika bir cihaz,abi sistem uygulama başlatıcıısına icon bile ataya
mıyorum,apple gibi ,bu güncellemeyi apple yapsa yerden yere vurulur,ama adamlar aynı gün tüm dünyada 5s den itibaren tüm cihazlara ios 12yi sorunsuz dağıtabiliyor,büyüklük budur işte,çakma cihaz yaparak büyük olunmuyor malesef

Yahu netflixten hd film izleyene,google sertifijan olmasın,yüz tanıma yok o eksik bu eksik adamlaar resmen cihazı yatım yamalak piyasaya sürmüş

Yahu netflixten hd film izleyene,google sertifikan olmasın,yüz tanıma yok o eksik bu eksik adamlar resmen cihazı yarım yamalak piyasaya sürmüş
çılgın evren işbaşında! peki bu büyüklüğü nasıl yapıyor? yani bırakta yapsın bi zahmet bi telefonu 12 bin 15 bi civarı satan bir markadan bahsederken sanki Xiaomi gibi %5 kar marjıyla satış yapan bir firma ya ! lütfen kıstas yaparken akıllı mantıklı yapalım. adamlar 10bin veriyor 300k üstü puan alıyor sen 3bin 3800 veriyorsun 285binlerde olan puanı beğenmiyorsun düştü diye kızıyorsun. git uçuş moduna al buzluğa koy telefonu dinlendir 1dk sonra tekrar yap bunlarla mı avutuyorsunuz kendinizi? antutu testiyle ben kullanmıyorum bu telefonu yani lütfen bu hikaye şeylerden uzak durun size full donanımı oldukça uyguna veren markalara sahip çıkın egoist bencil sistemli markalardan uzak durun cebinizi düşünün

git eu rom miui 10 yükle yüz tanıamada var, sertifika sorunu da yok sesi de yükseltebiliyorsun boş boş google uygulamaları da yok

evorelismus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
evren
Cihazım
mi 8
Konular
3
6500tl ye sana iphone x bulabiirim, Xiaomi mi8 5400 fiyat istenen ülkede,

Apple fan lığı gibi mi fanlığı yapmayın,sonuçta kar etmek için açılmış ve tüm dünyada satış yapan bir firma ,hayrına vermitor para verip aldıı,hataya hata dersek daha iyi olur,doğru söz diyene çılgın deli derler bu ülkede,

Buzluğa mı koyim ,abi şakamısınız ya,telefondan memnum olmak için onu yap bunu yap şimdide buzluğa mı koyayım,ben antutudan memnum değilim demedim,telefonun baştaki performansını düştü onu bir kıstas olarak gösterdim

Son düzenleme:

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
6500tl ye sana iphone x bulabiirim, Xiaomi mi8 5400 fiyat istenen ülkede,

Apple fan lığı gibi mi fanlığı yapmayın,sonuçta kar etmek için açılmış ve tüm dünyada satış yapan bir firma ,hayrına vermitor para verip aldıı,hataya hata dersek daha iyi olur,doğru söz diyene çılgın deli derler bu ülkede,

Buzluğa mı koyim ,abi şakamısınız ya,telefondan memnum olmak için onu yap bunu yap şimdide buzluğa mı koyayım,ben antutudan memnum değilim demedim,telefonun baştaki performansını düştü onu bir kıstas olarak gösterdim
Dostum ben 128 gb mi 8 imi 1 günlük 3150tl ue aldım alan kiside kipadan 3400e almis 6500tl ye ben ikitane mi 8 alırım yani. Ayrıca siz tutturdunuz antutu testi diye ilginç de olsa islemci rahatlıyor buzlukta okadar önemliyse skor diye dedim. Bence eu stabil miui10 yükleyin keyfinize bakın.

Üst Alt