Haber Xiaomi Mi 8 İçin Global Rom Yayınlandı [Android 9][Güncellendi] - [06.11.2018]

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
arkadaşlar rus romundan global 9.5.13.0'e geçtim ama tarayıcı aşırı rahatsız oldu. eskisi daha kullanışlı yardımcı olabilecek var mıdır
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

globalde ise böyle
kardes tarayiciyi nasil oyle yaptin ? Bende de eskiden oyleydi sonra o rahatsiz dedigin gibi oldu

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
yüz tanıma için bölgeyi hindistan seçmiş olma ihtimaliniz var mı ? bahsettiğiniz 20 şarkı mevzusu hindistana özel.
Yukarı da bahsettiğim sorunu çözdüm ancak şimdide download 20 song for free gibi saçma sapan bir şey var arama kutusunun orada orayı nasıl eski haline getirebilirim?

resimdeki gibi

TryAgain

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
1
kardes tarayiciyi nasil oyle yaptin ? Bende de eskiden oyleydi sonra o rahatsiz dedigin gibi oldu
hocam en son sürüme güncelledikten sonra düzeldi sanki. yada mi clouddan bi 2 gb yükleme yaptım eski haline geldi. kurcala bi.

akillialtay1995

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Altay
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
6
ben de tarayıcı da aynı ondan vardı ben şöyle yaptım:
ayarlardan bölgeyi Hindistan yaptım

Mixotro

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
zenfone2
Konular
4
Miui 10 ne zaman gelir globale

yigitistan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ihsan
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
0
merhabalar forumunuzda yeniyim.

ayrıca teknoloji alanında yokum gibi birşey.
Sadece yardıma ihtiyacım olduğu için siz değerli kullanıcılardan yardım istemekteyim.
telefonu çinden arkadaşım aldı telefonum mi8 ve mükemmel ötesi telefon
bir telefondaki benim için en önemli özellik olan gps sorununu çözemiyorum hepsine evet diyorum bataryaya hayır kullanılsın diyorum ama olmuyor
telefonu türkçeye çevirmek istiyorum hem daha iyi anlayıp translate kulanmamak için ve hemde diğer şeyleri çözebilmem açısından
ve bu konudada rom dur eu romdur felan bilmiyorum daha öncede söylediğim gibi teknoloji özürlüyüm bana bunu youtube ile yani görerek uygulaycağım veya bana destek olucak birileri varmıdır acaba?

yarıdımlarınız için şimdiden teşekkürler ve iyi forumlar dilerim.

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
merhabalar forumunuzda yeniyim.

ayrıca teknoloji alanında yokum gibi birşey.

Kardeşim öncelikle telefonun ayarlar kısmına ordan telefon hakkında (en üsttedir) sekmesine girip ekran görüntüsü almanı ve buraya yüklemen diğer arkadaşların yardım edebilmesi için çok daha iyi olacaktır. Ayrıca sırasıyla şunları da yapabilirsen ;
Ayarlar-Telefon Hakkında-MIUI sürümü yazan bölüme üst üste 7-8 kere tıkla geliştirici olmanıza şu kadar tık kaldı diyecek tıkla geliştiricisiniz artık diyecek. Onu dedikten sonra ayarlar-ek ayarlar-geliştirici seçeneklerine gel Mİ Kilit Açma durumu yazacak orda da bir ekran görüntüsü al. İki ekran görüntüsünü yükle ki hem hangi tür yazılımla bu sorun giderilebilir onu görebilsin herkes hem de cihazının kilit açma durumunu görüp nereden başlanacağı bilinebilsin.
Bu menüde telefonunda kilitli yazıyor ise önce kilit açman gerekecek.
Eğer telefonunda bootloader kilidi açıksa şu linkte çok detaylı ve basitleştirilmiş bir şekilde anlatılmış ben ordan yaptım mi 8 e rom yüklemesini. Rehber - Xiaomi Mi 8 Twrp 3.2.3.0 Otomatik Yükleme Aracı

Ama eğer cidden uğraşamayacak durumdaysan yani bilginde zayıfsa hiç girme derim bu şeylere çünkü telefon yazılımsal olarak ölebiliyor sonra başına daha büyük dertler açarsın.

Son düzenleme:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Arkadaşlar mi 8 için Rus romundan herhangi bir veri kaybı olmadan global roma geçebilir miyim?

cyrux

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Öncelikle vermiş olduğunuz cevap için tesekkür ederim. Sizin edemediğiniz yardımı sağolsun donanım habere de mi8 konusu var oraya da yazdım orda mesajıma cevap veren arkadaş tek tek nasıl yapılacağını anlattı mi flash tool ve roomun linkini tan tana etmeden paylaştı ve ben onun paylaştığı sekilde video bile paylaşmadan kolayca yükledim. ama sizin gibi bu şekilde bir cevap vermedi cevabınıza gelecek olursak hiç tanmin edici değil
sizin gibi araştırmasını bilmeyen, armut piş ağzıma düş tarzında yaşayan, tembel insanlara yardım etmemek benim için bir şereftir. Rica ederim

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anyhow

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
mi 8
Konular
0
clap~~clap~~clap~~clap~~clap~~
sizin gibi araştırmasını bilmeyen, armut piş ağzıma düş tarzında yaşayan, tembel insanlara yardım etmemek benim için bir şereftir. Rica ederim

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt