- Adım
- evren
- Cihazım
- mi 8
- Konular
- 3
Ya ben antutu birkez dedim,taktığım yok,öylesine tekrarladım miui 10 dan sonra,o da düşük çıktı
Senin şuan ki konuşma şeklin adamlık mı acaba? Forumda bir sürü aynı konu var, rehberler var yöneticiler de önce oradan bakın diyor. Bu üslup ile devam edersen her zaman kaybedersin ve yardım da alamayıp dışlanırsın.Site yöneticisi olmuşsun ama adam olamamışsın önce bi adam ol öyle gel bi de miuinin resmi fan sitesi diye kendiniz adlandırıyorsunuz. Sizden insanlara yardım etmek ne kelime daha siz insanlarla konuşmayı bilmiyorsunuz bende sizden yardım istiyorum hesabımı silin
1- (ben telefonu çinden getirttiğim için bu konuya bilenler cevap verse daha doğru olur)Yardımlarınızı bekliyorum.
BENİM BASIMA GELDİ, ne yapsam olmadı fastboot link indirip flaslayarak kurdum o şekilde düzeldiTwrp ile romu kurup dil ve bolge sectikten sonra bir saniye yazan ekranda cihaz bul uygulamasi beklenmedik sekilde sonlandirildi deyip mi.com siyah ekranina gecip ayni donguye giriyor.basina gelen ya da yardim edebilecek biri var midir?
20 saattir bunla ugrasiodum... Sonunda oldu.tesekkur ettimBENİM BASIMA GELDİ, ne yapsam olmadı fastboot link indirip flaslayarak kurdum o şekilde düzeldi