Haber Xiaomi Mi 8 İçin Global Rom Yayınlandı [Android 9][Güncellendi] - [06.11.2018]

evorelismus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
evren
Cihazım
mi 8
Konular
3
Ya ben antutu birkez dedim,taktığım yok,öylesine tekrarladım miui 10 dan sonra,o da düşük çıktı

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Site yöneticisi olmuşsun ama adam olamamışsın önce bi adam ol öyle gel bi de miuinin resmi fan sitesi diye kendiniz adlandırıyorsunuz. Sizden insanlara yardım etmek ne kelime daha siz insanlarla konuşmayı bilmiyorsunuz bende sizden yardım istiyorum hesabımı silin
Senin şuan ki konuşma şeklin adamlık mı acaba? Forumda bir sürü aynı konu var, rehberler var yöneticiler de önce oradan bakın diyor. Bu üslup ile devam edersen her zaman kaybedersin ve yardım da alamayıp dışlanırsın.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
merhaba arkadaşlar
daha önce ses tuşları direk zil sesini kontrol ederken miui 10 yükledikten sonra ses kısmak ya da açmak istediğimde direk müziği kısıp açıyor ses ayarının içine girmem gerekiyor sizde de böyle mi düzeltmenin yolu var mı? yardımcı olabilecek varsa sevinirim

megaron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih göçer
Cihazım
xaomi mi 6
Konular
2
Selam arkadaşlar. Global rom miui 10 root atmak mümkün mü

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

brkbskc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Poco X3 NFC 64
Konular
0
Arkadaşlar yeni üye oldum. Siteye hakim değilim o yüzden öncelikle bir yanlışım olursa peşinen özür dilerim.

1- Telefonu cepport sitesinden almayı düşünüyorum sanırım oldukça güvenilir. Burayla bir bağlantısı var sanırım. Ben kutusu açılmamış ilk defa benim kullanacağım bir telefon istiyorum. İnternetten aldığım telefonlarda kullanılmış telefonlar çıktı kutudan iade ettim 2 kez.

2- miui 10 sürümü ile sorunlar ne ölçüde çözüldü. Gördüğüm kadarıyla telefonun hızı artmış. Örneğin one plus 6 da ekran kartı 125 bin puan verirken mi 8 107 bin puan veriyordu. Şimdi mi 8 de 10 sürümü ile ekran kartı tarafında 125 bandını aşmış.

3- Telefonda ısınma durumu nedir ?

4- Güneş altında ekran parlaklığı nasıl ?

5- Gps konusu düzeldi mi bu 10 sürümü ile ?

Oneplus 6 ile mi 8 arasında kaldım çok fazla. Ama kvk garantisi olması nedeniyle mi 8 sıcak geliyor. Ama yazılımsal konular çok ürkütüyor. Root vs ile uğraşmak istemiyorum. Yazılımsal saçmalıklar 10 sürümü ile düzeldiyse mi 8 tarafına iyice ısınacağım.

Şarjı 1 gün gidiyordur zaten. Kamera gündüz hepsi iyi zaten. Kafama takılan konular yukarıda ki gibi.

Yardımlarınızı bekliyorum.

evorelismus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
evren
Cihazım
mi 8
Konular
3
One plus al,piyasadaki en hızlı telefondur kendisi,ya da bekle 6t al

bychance

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi8
Konular
0
Yardımlarınızı bekliyorum.
1- (ben telefonu çinden getirttiğim için bu konuya bilenler cevap verse daha doğru olur)

2- Miui 10 ile bir önceki global kararlı denilen sürümde yaşanan sorunların birçoğu düzeldi bende.

3- Ağır yük altında ( ful ayarlar ile PUPG gibi) ısı artışı biraz oluyor (olmakta zorunda) ama birçok amiral gemi bu kadarlık ısıyı facede dolaşırken görüyor.

4- Parlaklık gayet tatmin edici

5- Gps sorunu da yukarıda bahsettiğim global kararlı denilen rom ile başlayan bir sorun idi bende. (zaten yaşanılan problemlerin bir çoğu orjinal china romu ile yaşanmayıp sonradan yüklenen romlar ile yaşanıyordu) miui 10 ile orjinal china romu ayarında bir stabilite yakalanıp birçok sorunda ortadan kalktı.

Şarjı da aynı şekilde miui 10 ile daha stabil hale geldi telefonun. Önceki rom ile çok da yorsam azda yorsam telefonu aynı gün şarj istiyordu. Şu an fazla yormadan ikinci günümde %61 görebiliyorum.

Yaseki

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yaseko
Cihazım
Mi8
Konular
0
Twrp ile romu kurup dil ve bolge sectikten sonra bir saniye yazan ekranda cihaz bul uygulamasi beklenmedik sekilde sonlandirildi deyip mi.com siyah ekranina gecip ayni donguye giriyor.basina gelen ya da yardim edebilecek biri var midir?

Cemxcem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Xiomi mi 8
Konular
6
Twrp ile romu kurup dil ve bolge sectikten sonra bir saniye yazan ekranda cihaz bul uygulamasi beklenmedik sekilde sonlandirildi deyip mi.com siyah ekranina gecip ayni donguye giriyor.basina gelen ya da yardim edebilecek biri var midir?
BENİM BASIMA GELDİ, ne yapsam olmadı fastboot link indirip flaslayarak kurdum o şekilde düzeldi

Üst Alt