Haber Xiaomi Mi 8 İçin Global Rom Yayınlandı [Android 9][Güncellendi] - [06.11.2018]

Restless

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 8
Konular
10
Merhaba arkadaşlar,

Çok soru sordum ama sonunda cepport'tan Mi 8 siparişimi verdim :) İlk defa android kullanacağım. Cihaz bana ulaştığında miui 10 güncellemesi otomatik olarak gelecek mi bir işlem yapmama gerek var mı? Bir de yüz tanıma özelliği bu sürümde Türkiye'ye geldi mi? Bl kilidi falan bu terimleri hiç bilmiyorum. Cihazı alınca ayar falan yapmama gerek var mı?

turgaycomert

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
6
mi 8 miui 10 global sürüm sizlerde şarj durumu nasıl?telefonu %100 şarda gece bırakıyorum sabah %95 kalıyor normal mi?1 günü anca çıkarıyor...

Selcuk22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 8
Konular
1
mi 8 miui 10 global sürüm sizlerde şarj durumu nasıl?telefonu %100 şarda gece bırakıyorum sabah %95 kalıyor normal mi?1 günü anca çıkarıyor...
bende de mi8 global 10 yüklü. günde en az 1 saat pubg tüm gün wifi açık, bluetooth kulaklık bağlı sabah çıkarıyorum akşam eve geldiğimde %45-50 kalıyor

emresycn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre Soycan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
TCDD Tekniker
Konular
13
Güncelleyici üzerinden miui 10'a geçiş yapmıştım ve bende şarjın daha hızlı tükendiğini farkettim %30 - %40 arası. Ayarları sıfırlayıp fastboot ile yeniden yüklemeyi düşünüyorum Miui 10'u "64 Bit Mi Flash" programı ile.

cash_charger

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Herkese selamlar TWRP ile miui 10 10.0.20 i secip yukledim telefon acildi Türkce yi sectim wifi a bagladim mi account sifremi girdim sonra "cihaz bul uyglaması beklenmedik bir şekilde sonlandırıldı" deyip sürekli reset atiyor. Acil Yardım Lütfen!! Sonrasinda com.miui.whetstone has stopped ve MiuiDeamon has stopped deyip sürekli report diyor kaliyor.

Son düzenleme:

cyetkin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt
Cihazım
Redmi Note 2
Konular
5
Arkadaşlar bende miu 10 beta sürümü yüklü ne sistem güncelleyiciden nede flash ile kararlı sürüm e geçemedim. Miu betadan kararlı sürüme nasıl geçebilirum. Beklersem güncelleme gelirmi.

moskan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Inan
Cihazım
mi 8
Konular
0
Merhabalar sitenize yeni kayit oldum.Daha once Iphone kullanicisi idim.Gecen hafta Mi 8 aldim,Fakat piyasada 2 farkli fiyat vardi cin versiyonu ve global versiyon,
Cin versiyonu daha ucuz oldugu icin onu tercih ettim fakat satici global rom yukledik dedi,bu telefona global versiyon yuklendigini nasil anlariz?Mesela yuz tarama hong kong secili olunca calisiyor.Su anda guncelleme var onu yapsam telefonda sıkıntı yasarmıyım.Bu konularda cevap alabilirsem simdiden tesekkurler.

cash_charger

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Arkadaşlar bende miu 10 beta sürümü yüklü ne sistem güncelleyiciden nede flash ile kararlı sürüm e geçemedim. Miu betadan kararlı sürüme nasıl geçebilirum. Beklersem güncelleme gelirmi.
Dün gece beni çok uğraştırdı bendede bet sürüm yüklüydü ilk önce bootloder kilidini açman gerek Rehber - Mi8 Bootloader kilidi nasıl açılır? (Mi8 Unlock Başvuru İşlemi) burdan bakarak yapabilirsin 15 gün süresi var 30 güe çıktı felan dediler ama beklemedende yapılabiliyormuş sanırım araştırırsın.

Daha sonra açtıktan sonra kilidi
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu videodaki program ile yapabilirsin ben başka şeylerle saatlerce uğraştım en son burdan sorunsuz çözdüm. Program için Link bu video nun altındanda da bulabilirsin.

cyetkin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt
Cihazım
Redmi Note 2
Konular
5
Dün gece beni çok uğraştırdı bendede bet sürüm yüklüydü ilk önce bootloder kilidini açman gerek Rehber - Mi8 Bootloader kilidi nasıl açılır? (Mi8 Unlock Başvuru İşlemi) burdan bakarak yapabilirsin 15 gün süresi var 30 güe çıktı felan dediler ama beklemedende yapılabiliyormuş sanırım araştırırsın.

bu videodaki program ile yapabilirsin ben başka şeylerle saatlerce uğraştım en son burdan sorunsuz çözdüm. Program için Link bu video nun altındanda da bulabilirsin.
Hocam teşekkürler. Böyle olduğunu bilseydim geçmezdim beta sürüme bl kilidi kaldırmanın bir sakıncası varmı hocam.

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14

Videodaki gibi 8.9.20 betadaki mi8 cihazima global sürüm miui10 u kurdum. öncelikle paylaşım için teşekkürler kaç gündür yapayım diyip arada kalıyordum bu kez yaptım ve cihaz özellikle kamerada zirveye ulaştı.
Ancak videodaki işlemi yapmadan muhakkak yedek alınmalı çünkü her ne kadar videoda silinmemesi için no ya basınız diyorsa da no ya da bassan siliniyor hersey deneyimledim :)

Üst Alt