Haber Xiaomi Mi 8 İçin Global Rom Yayınlandı [Android 9][Güncellendi] - [06.11.2018]

snrrcp

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
soner recep
Cihazım
mi 6
Konular
0
yunussstokmak arkadaşımın oldukça mütevazi ve bir o kadar sabırlı ilgisiyle yaklaşık yarım saat zamanını ayırması ile global sürüme geçmiş bulunmaktayım. bu arkadaşımıza ve forumda emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim. clap~~clap~~

zoed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
fat
Cihazım
mi 8
Konular
13
yunussstokmak arkadaşımın oldukça mütevazi ve bir o kadar sabırlı ilgisiyle yaklaşık yarım saat zamanını ayırması ile global sürüme geçmiş bulunmaktayım. bu arkadaşımıza ve forumda emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim. clap~~clap~~
twrp ile mi yaptınız? 8 gün sonra benimde açılıyor da

yunussstokmak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Tokmak
Cihazım
Xiaomi Mi 12T
Meslek
Öğretmen
Konular
5
twrp ile mi yaptınız? 8 gün sonra benimde açılıyor da
Yok twrp biraz zahmetli. Videodaki yöntemle yaptık. İzle bi yapamam dersen yardımcı oluruz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hercules

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ümit
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Arkadaslar BL kilit başvurusunda bulundum forumda anlatıldığı gibi 6 gün geçti. 15 gün dolunca bl kilidi açmak için ekstradan bişey yapmam gerekiyormu, otomatik mi işlem gerçekleşiyor Aciklarmisiniz

aeyilmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EMİR
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Merhabalar,
Q ay kadar obce bootloader kikidinin acilmasi icin gereken islemleri yapmıştım ancak hala bilgisayara baglayip bir islem yapmadim.
Yukarida okuduguma gore telefon açılırken unlock ibaresi çıkıyormuş, bu cikan yazinin gorselini paylasacak vir arkadasimiz varmidir acaba? Cunku ben her islemi sirasiyla eksiksiz yapmama ragmen o ibareyi goremedim..

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
Merhabalar,
Q ay kadar obce bootloader kikidinin acilmasi icin gereken islemleri yapmıştım ancak hala bilgisayara baglayip bir islem yapmadim.
Yukarida okuduguma gore telefon açılırken unlock ibaresi çıkıyormuş, bu cikan yazinin gorselini paylasacak vir arkadasimiz varmidir acaba? Cunku ben her islemi sirasiyla eksiksiz yapmama ragmen o ibareyi goremedim..
başvuru dan 15 gün sonra tekrar bilgisayara bağlayıp unlock işlemini yapmalısın kendi kendine olan bişey değil
biraz araştırın konusu mevcut

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hercules

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ümit
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Merhabalar,
Rehber - Mi8 Bootloader kilidi nasıl açılır? (Mi8 Unlock Başvuru İşlemi) yukarıdaki linkte ayrıntılı herşey var 15 süre dolduktan sonra son aşama olarak mi unlock uygulamasıyla işlemi bilgisayardan onayliyoruz benim daha 8 günüm var unlock işlemi ve rom yükleme işlemlerinde tecrübeli

zoed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
fat
Cihazım
mi 8
Konular
13
yarın rom atıcağım. unlock yaptıktan sonra miflash ile bu işlemi yapacağım. Açıkcası 1 aydır sitede açıkca anlatılan bir yer rom atma kısmında bulamadım.

kendi öğrendiğim kadarı ile mi flash ile yüklerken (dipper_global_images_V9.5.13.0.OEAMIFA_20180714.0000.00_8.1_global_819f729f1b) diye bir bağlantı var onu mu yükleyeyim yoksa direk miui_MI8Global_V9.6.1.0.OEAMIFD_6cefb53cfe_8.1 mi?

mmcamyel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi9T
Meslek
ÖĞRETMEN
Konular
6
yarın rom atıcağım. unlock yaptıktan sonra miflash ile bu işlemi yapacağım. Açıkcası 1 aydır sitede açıkca anlatılan bir yer rom atma kısmında bulamadım.

kendi öğrendiğim kadarı ile mi flash ile yüklerken (dipper_global_images_V9.5.13.0.OEAMIFA_20180714.0000.00_8.1_global_819f729f1b) diye bir bağlantı var onu mu yükleyeyim yoksa direk miui_MI8Global_V9.6.1.0.OEAMIFD_6cefb53cfe_8.1 mi?
Mi flash ile yukleyecekseniz ilkini flashlayacaksiniz. Sonra 9.6.1 indirip otadan yani telefonun guncelleyici kismindan 9.6.1 zipini secip guncelleme yapacaksınız. Ben oyle yaptim.

zoed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
fat
Cihazım
mi 8
Konular
13
peki romu sizce miflash ile mi yoksa xiaomimi tool ile mi atmalıyım

Üst Alt