Haber Xiaomi Mi 8 İçin Global Rom Yayınlandı [Android 9][Güncellendi] - [06.11.2018]

higuita

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert Sarlan
Cihazım
MI 8
Konular
0
Global ROM kullananlar tavsiye ediyor mu?

Geçiş yapmaya değer mi şu anda? Play Store üzerinden oyun içi alışveriş yapamamak vb beni çok sıkmaya başladı. Global ROM'a geçiş yaptığımda China'dan farkları neler olacak?

Yüz tanıma için bölgeyi Hindistan yaparsam bana ne problem yaşatır?

Herkese teşekkürler.

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Global ROM kullananlar tavsiye ediyor mu?

Geçiş yapmaya değer mi şu anda? Play Store üzerinden oyun içi alışveriş yapamamak vb beni çok sıkmaya başladı. Global ROM'a geçiş yaptığımda China'dan farkları neler olacak?

Yüz tanıma için bölgeyi Hindistan yaparsam bana ne problem yaşatır?

Herkese teşekkürler.

Global Rom'a geçmek için bootloader açman gerek. Ve bootloader açık iken yine alışveriş yapılamıyor şuan için kapatmak mümkün değil.
Bölge'yi Hindistan yapınca bir problem yaşamazsın yalnızca iki tane uygulama yükleniyor telefona otomatik kaldırılamıyorlar ama zararları yok bence.

higuita

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert Sarlan
Cihazım
MI 8
Konular
0
performans açısından sorun var mı? kamera performansı değişiyor mu? yüz tanıma kötüleşiyor mu?

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Global Rom'a geçmek için bootloader açman gerek. Ve bootloader açık iken yine alışveriş yapılamıyor şuan için kapatmak mümkün değil.
Bölge'yi Hindistan yapınca bir problem yaşamazsın yalnızca iki tane uygulama yükleniyor telefona otomatik kaldırılamıyorlar ama zararları yok bence.

Ben honk kong yaptim ve uygulama kurulmadi.hangi uygulamalar ? faceid ve live wallpapers aktiv oldu.

koksalemre1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Nexus 5
Konular
10
Sizde de kamera kasıyor gibi mi ? (Mi 8 hepsiburada 128 gb)

yunussstokmak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Tokmak
Cihazım
Xiaomi Mi 12T
Meslek
Öğretmen
Konular
5
Sizde de kamera kasıyor gibi mi ? (Mi 8 hepsiburada 128 gb)
Yakın çekimlerde oluyo biraz doğrudur. Ama china romunda olmuyodu. Yani yazılımdan dolayıdır. Sabırlı olun güncellemelerle düzelecektir..

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

snrrcp

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
soner recep
Cihazım
mi 6
Konular
0
herkese merhaba.foruma ve markaya yeni katıldım. 15 gün önce çinden gelen bir mi 8 aldım. forumunuzu neredeyse satır satır okudum. önce imei kayıt işlemini yaptım ve sonrasında bootloader kilidi açılması için gereken süreyi başlattım ve bugün itibariyle 360 saat tamamlandı.global yüklemek için yaklaşık 3-4 saattir uğraşıyorum ancak başarılı olamadım.ve başaramayacağıma kanaat getirdim :( telefonu Kocaeli veya Anadolu yakasında global sürüm yükletebileceğim bir yer önerebilir misiniz? telefonu bozacağım diye korkuyorum artık.

yunussstokmak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Tokmak
Cihazım
Xiaomi Mi 12T
Meslek
Öğretmen
Konular
5
herkese merhaba.foruma ve markaya yeni katıldım. 15 gün önce çinden gelen bir mi 8 aldım. forumunuzu neredeyse satır satır okudum. önce imei kayıt işlemini yaptım ve sonrasında bootloader kilidi açılması için gereken süreyi başlattım ve bugün itibariyle 360 saat tamamlandı.global yüklemek için yaklaşık 3-4 saattir uğraşıyorum ancak başarılı olamadım.ve başaramayacağıma kanaat getirdim :( telefonu Kocaeli veya Anadolu yakasında global sürüm yükletebileceğim bir yer önerebilir misiniz? telefonu bozacağım diye korkuyorum artık.
@accuser in telefonunu yaptık dün. İstersen yardımcı olabilirim.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

w00t

Gusto XIII
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
11
360 saat doldu ama BL açıldı değil mi? Yani telefonu yeniden başlatırken altta Unlocked yazıyor mu ? O kadar uğraşa rağmen yapamamanızın sebebi bu gibi geldi bana. Keza unlocked olup kilidin açıldığını teyit ederseniz buradaki herkes seve seve yardımcı olur size telefonu bir yere götürmenize gerek kalmaz.

Üst Alt