Öncelikle bu saygısız tavır ve söylemlerinizden dolayı sizi kınıyorum. Siz bu içerisine düştüğünüz durumu iki güzel kelime ile tatlıya bağlayabilirdiniz, fakat siz her seferde size güvenen ve sizinle ticaret yapan insanlara sert söylemler ve sürekli üste çıkma çabası içerisinde oldunuz. Verdiğiniz sözleri tutmuyorsunuz, sonra da burada ahkam kesiyorsunuz. Ben bu forumun bir üyesiyim ve burada fikrimi beyan etme özgürlüğüm var, bunu siz o çirkin sözleriniz ile engelleyemezsiniz. Ayrıca mesajınızı şikeyet edeceğim. Sanki ilk okul çocukları gibi elektirik gitti, kar yağdı gibi basit bahanelerin arkasına saklanmak yerine, müşterilerinize bir telefon açsaydınız bu iş buralara gelmezdi. Sizi, sizinle ticaret yapmadan önce tanıdığım için çok mutluyum. Ayrıca bahsedilen kargo bilgisini umarım paylaşırsınız...
başkası sizi ön ödemeli alıp mağdur etmiş burada beni kötülemeniz durumu böyle özetliyor.
dükkana bir sürü çin cihazı geliyor, ondan aldım ama bozuk çıktı diye cihazları bana geliyor.
Diyorum aldığınız kişi destek vermiyor mu diye. hiçbir satıcı benim gibi keyfi iade, arızalı cihazı iade almıyor.
Bir ben enayiyim ya.
Arka sayfalarda teşekkür edenler hala var.
Bozuk çıkan ürünü iade almaya da devam ediyorum. Sattığım ürünlerin de arkasında duruyorum. Beni tercih edenlerin grekirse biraz fazla bekleyip hala benden ürün almasının nedeni de bu.
en faturalı en garantili cihazdan daha garantili işlem yapıyorum.
faturalı satıcı romu ile satılan delta garantili cihazlarda sorun yok mu hiç var.
Delta iyidir ve çoğunu da çözüyor.
Hakem heyetine verip bekleyenler de var ama .
Sonuç itibariyle Emre Bey'in işleminde de tarihler belli.
18 aralık civarı teslim ettiğim, 28-30 aralık civarı iade aldığım cihaz için 20 iş günü dahi olmadan para iadesi yapılmıştır. Yasal cihazlardan daha hızlı bir hizmet verdiğime inanıyorum.
para ile rezil olduğunu iddia edenler aynı şeyi faturalı bir cihazda daha beteri ile de yaşayabilirlerdi.
öyle düşünenler başka satıcılardan alsınlar. Ben cihazları satıp gerisine karışmayan diğer rakip arkadaşlarımı ifşa etmiyorum. Aynı sorunla başkasından alıp karşılaşanlar daha beter bir muamele ile karşı karşıya kalırlarsa yazacak bir yerleri de pek olmaz zira ben bu forumu şeffaflık adına seçip herkesin işlemlerini şeffafça paylaşması adına kullanıyorum.
Emre Bey,
benden cihaz alanlar,
Forum sahipleri
tarafım
bunlar dışında yorum yapanları abes karşılıyorum. Kendi getirdikleri, başkasından aldıkları cihazları sorunsuz çıkar iyi günlerde kullanırlar inşallah.