ön ödemeli'de 35 40 45 günü bulanlara kısmı iadeleri ile cihazlar gönderiliyor.
Emre Bey'in durumu ise tamamen farklı.
Bakın bugün hangi büyük mağazadan alırsanız alın sim takılmış ve jelatini sökülmüş cihazı iade almazlar. Belki keyfi belki de şebeke sorunu diye belirttiği için ona ön ödemede 33 gün civarında teslim ettiğim redmi pro'yu iade aldım. Bakasına sattım, başkası dediğim satın alan kişi de ebeke sorunu bildirmedi. İade aldıktan sonra epey süre geçti ama yine tekrarlıyorum, bir büyük teknoloji mağazasından alıp da sorunlu olarak iade talebi oluşsaydı özellikle tespiti güç şebeke sorunu için sorun tespit edilemedi diye müşteriye geri gönderilirdi. 20 iş günü de bekleme riski var yasal olarak. Emre Bey de çok bekledi ama 20 iş günü yasal süre bir mağazadan alında. Emre Bey de belki bir o kadar bekledi.
1) mx6. bu cihaza farklı birşey yapmış meziu ve G sürüm rom el ile yüklenmiyor. Araştırın görün.
2) mi kilitli mi5s. kendisinin bana ilettiği imei ler ile bunu benden istanbul'da çok uzakta olan bir arkadaş yapıyor ve maalesef istanbul'da Anadolu yakasındaki elektrik kesintileri, bizim mahalledeki elektrik kesintileri kar ve kargoların çalışamaması eklendi.
iki cihazın da yazılımsal bir destek sunmadığım model olması (mi5s'i mi kilitli olanları için, diğerleri için değil)
Elimde kargoların ışıklarının yanmadığı, kepenklerinin kapalı olduğu haftaiçi çekilmiş fotolar var inanmayan mecidiyeköy yurtiçi kargo, mecidiyeköy aras kargo, mecidiyeköy PTT bu şubeleri arayıp bizzat sorabilir, "sizin oralarda geçtiğimiz haftalarda elektrik kesintisi var mı?" diye.
Bugün 4 cihaz kargolandı. 1 cihaz elden teslim edildi, 1 adet elden teslim edilmeye hazır bekliyor.
yarın 3 cihaz daha kargolanacak 2 adet mi mix,1 mi5s siyah.
Ön ödemeliye oneplus 3t avrupa modeli dışında devam etmiyorum martın sonuna kadar zaten.
Ön ödemelerde gecikme dışında da sorun yok. 11.11 ve black friday, yılbaşı postaları hediyeleri ve hava koşullarından gecikme dışında ön ödemeli alıp da cihazını teslim almamış ve almayacak kimse olmayacak.
herşeyin başında Emre nero1453 ön ödemeli redmi pro aldı ve o cihaz gönderilmişti. Eğer ortada art niyetim olsa redmi pro'yu teslim almamış olurdu.
Emre bey size de özelden takip numaranızı atacağım. ayrıca gecikme için cam ve kılıf da hediye edildi. pakete dahil.