nero1453 sizin ürün bugün kargolandı. buraya takip bilgisi de vereyim. en az mağdur olan sizken neden burada böyle şeyler yazdığınızı anlamak mümkün değil.
redmi pro gönderdim, beğenmediniz iade aldım. hiçbir yasal firmadan aldığınız cihaz jelatini açılınca, sim takılınca iade almaz. servise gönderelim, sorunu var mı vs vs derler. servis raporu vs tutulur. Siz ekran renk kalitesi iyi değilmiş amoled ekranın, şebeke sorunu var dediniz. Şebeke sorunu var mı bilmiyorum çünkü başka rom atıp o cihazı sattım ve geri dönüş olmadı. şebeke sorunu olduğunu da sanmam. Yani bu durumda faturalı bir cihaz alsanız iade yapamazdınız. Size sorunsuz ve kesin beğeneceğiniz cihaz vermek istedim ama fiyat biraz yüksek modelleri önerdim, fiyat nedenli onlarda anlaşamadık.
Türkçe atılması el ve pc ile mümkün olmayan mx6'da karar kıldık, ben yapmıyorum box olan arkadaşa veriyorum dedim, Türkçe yapıldı, renk sorunu oldu.
mi5s lerden mi kilitli de karar kıldık onda da evet çok uzadı ama imei ve türkçe patchkli rom attırmada sorun oldu ki o da box ile yapılıyor çünkü cihazlar mi kilitli.
mx6 ve mi5s'in en sorunlu modelleri arasında tartıştık ve mx6 yok mi5s derken mi kilitli mi5s hazır edildi.
telefon kapalı çünkü yine gidip cihaz getiriyorum bugün.