- Adım
- Cihan
- Cihazım
- Mi Max Prime
- Konular
- 0
Sağolun, darısı gelecek arkadaşlaraHayırlı olsun
Sağolun, darısı gelecek arkadaşlaraHayırlı olsun
Hayırlısı olsunEvet arkadaşlar Benim mimax 4/128 cihazım geldi işlemler tamam herşey güzel Koray Bey'e teşekkür ediyorum.Sabrın sonu Selamet arkadaşlar Sizinkide güzel olucak İnş. Beklediğinize değer diyorum. Galaxy mini den sonra Uzay çağına geçtim hissediyorum 5.5 ve 5.7 inç gerçekten psikoljik sınır diyorum kendi adıma
Evet arkadaşlar Benim mimax 4/128 cihazım geldi işlemler tamam herşey güzel Koray Bey'e teşekkür ediyorum.Sabrın sonu Selamet arkadaşlar Sizinkide güzel olucak İnş. Beklediğinize değer diyorum. Galaxy mini den sonra Uzay çağına geçtim hissediyorum 5.5 ve 5.7 inç gerçekten psikoljik sınır diyorum kendi adıma
Sağolun Hocam benimki 45 günde geldi hocam kargo ertesi gün teslim etti.Önödemelerde biraz sabırlı olmak lazım diğer arkadaşlarada güzel temennileri için teşekkür ederim almış ve gelecek arkadaşlara da hayırlı olsun şimdiden.Hayırlı olsun hocam ayın kaçında sipariş ettiniz çin'den mi geldi
Sağolun Hocam benimki 45 günde geldi hocam kargo ertesi gün teslim etti.Önödemelerde biraz sabırlı olmak lazım diğer arkadaşlarada güzel temennileri için teşekkür ederim almış ve gelecek arkadaşlara da hayırlı olsun şimdiden.
Slm usta taksit olurmugeçmişe dönük niteliğini kaybetmiş mesaj.
Endişelenmeye gerek yok zaten cihaz gelince mesaj atıyor işlemlerini bitirdikten sonra hemen kargolatıyor biligiye veriyor cihazı hergün bugün gelecek diye kendine sabırsızlandırma nihayetinde cihaz yoldaSağolasın. satın alırken ben önce 3-4 hafta diye sipariş ettim, ardından 4-4.5 hafta civarı bir bekleme süresi öngörüldü ilk sayfada.
4 haftası doldu bakalım bekliyorum.
NE zaman sipariş verdiniz hocam, cihaz neydi?Urun alip da arkadasla irtibatta problem yasayan varmi cevap alamamaktayim ve urunum halen gelmedi