Herhangi bir sorun yok şuanda iyi günlerde kullanınCepporttan mi5s aldim yarin elimde olabilir aksilik olmazsa imei ile ilgili bir sikinti yaşarmiyim bu durum duzeldi mi yoksa
Merhaba arkadaşlar, Hepsiburada üzerinden ideal seçim mağazasından aldığım mi 5s'in sorgulamasında imei kaydı bulunamadı uyarısı alıyorum. Telefon elime geçen cuma geçti, Bu konuda nasıl bir yol izlememi önerirsiniz ve bu mağazayı kullanıpta başka sorun yaşayanlar oldumu ?
Bugün telefonuma mesaj geldi ve imeinin kayıt dışı olduğunu telefonun 120 gün içinde kapanacagi ni bildirdi. Çarşamba gününe kadar bir çözüm üretilmesi iade den başka bir secenegim kalmayacakGörünen o ki akıllanmamış firma hala kayıtsız satmaya devam ediyor ayrıca bizim adımızı kullanıyor. Ben direk iade etmenizi ve cepport mağazasında alışveriş yapmanızı tavsiye ederim.
Ürünler yeni geldi efendim ve geldiği gibi size gönderildi, IMEI numaraları da Ankara'ya gönderildi. Her ithalatçı ürünleri böyle gönderiyor bu noktada endişeniz olmasın, en geç Cuma tamamlanmış olur işlem biz de sizin gibi bekliyoruz. Daha önceki 1 ay durumu sadece MI5'te oldu ve bir daha başımıza gelmedi ancak yine de kayıtları tamamlandı. Dediğimiz gibi kayıt konusunda endişe etmeyin zira ürünleriniz faturalı olarak size gönderiliyor, kaçak cihazlar almıyorsunuz yani.merhaba arkadaşlar..xiaomi ailesine bızlerde katıldık.bugun cepportdan telefon elımıze ulaştı ve IMEI kaydının yapılmadıgını gozlemledık.2 gun ıcınde kayıt olacagını soyledıler.bu cumleyı bırcok IMEI magdurlarına soylemısler..umarım cuma gunune kadar bu kayıt işi halledılır cepport yetkılılerı tarafından.yoksa telefonu hıc beklemeden iade edecegım. başka arkadaşlar neredeyse 1 ay beklemıs ve bayagı strese gırmısler..gıttıgıdıyordan hemen iadeyı başlatırım ve hıc strese gıremem ,..cepportdan ılgılı arkadaş varsa bu sıtede bence hemen ılgılenmelı bu konuda..
telefon xıaomı Mİ5s plus gold bu arada..
HAKAN GÜNEŞ
İlginiz ve mesajınız ıcın teşekkur ederım sayın yetkılı.Dedıgım gıbı cuma günü mesaı bıtımıne kadar beklerım olmadı iade ederim..Eğer dedıgınız gıbı kayıtlar yenı gönderıldıyse bı hafta sonra bır daha sipariş verırım ozamana kadar IMEI kayıtları da olmuş olur sanırım..Telefon guzel begendık ama dedıgım gıbı strese gıremıcem,zaten işim gereği bayağı streslıyımÜrünler yeni geldi efendim ve geldiği gibi size gönderildi, IMEI numaraları da Ankara'ya gönderildi. Her ithalatçı ürünleri böyle gönderiyor bu noktada endişeniz olmasın, en geç Cuma tamamlanmış olur işlem biz de sizin gibi bekliyoruz. Daha önceki 1 ay durumu sadece MI5'te oldu ve bir daha başımıza gelmedi ancak yine de kayıtları tamamlandı. Dediğimiz gibi kayıt konusunda endişe etmeyin zira ürünleriniz faturalı olarak size gönderiliyor, kaçak cihazlar almıyorsunuz yani.
sayın cantara bey ;dün elimize geçen telefonun IMEI kaydı oluşturulmamış.Yani satıcı yıne bıldıgını okumuş buradan bu cıkıyor sanırım.Süreçler hakkında sürekli olarak bizleri bilgilendirdiler ve her üç firmanın da ortak kabahati IMEI işlemleri BTK tarafından tamamlanmadan telefonları piyasaya sürmüş olmaları. Tüm firmalar yapılan yanlışın farkındalar ve tekrar etmeyeceğine dair güvence verdiler.