Sohbet Xiaomi Almamanız İçin Geçerli Sebepler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ironist34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Resmi 5 Plus
Meslek
Diger
Konular
2
Teknosadan resmi 5plus aldım yaklaşık bir ay önce.iphoneden tutun samsungu vs..hepsi gozumden dusmustu.bu fiyata bu performansa çok şaşırmıştım.
Sarj süresi hız vs superdi.ve o yüzden hayatımda ilk kez bir telefona hiç davranmadigim kadar iyi davrandım sarjdayken kullanmadım nizami şarj ettim o düşürmedim cebine bile koymadım .ama her güzel şeyin bir sonu vardır.gecen sabah telefonu açtığım da telefonun ortasından aşağıya dik noktalı cok belirgin olmayan siyah çizgi gördüm .ekran beyaz renkteyken tamamen kaybolan ama diğer renklerde çok belirgin olmayan gözüme çarpan bir çizgi ve sağında solunda da çok çok daha soluk cizgiler..resetledim vs.geçmedi.sanirim ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor..benim kanaatım bu markanin bazi telefonlarinda kronik olü piksel sorunu var baska markalarda da olabilir belli modellerinde .yani ekran sorunu var bence . kalan bütün özellikleri fiyata oranla mükemmel olsa da durduk yere ekrana inen bir çizgi hepsini sildi süpürdü

Son düzenleme:

yusuff11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
26
cantara yazılan mesajların 1/4 ü bana hak verirken, karalama kampanyası demişsiniz. Evet tek başıma xiaomiyi devireceğim doğru. Üstelik eleştiriden başka bişey olmadığını ve kendi fikrim olduğunu belirtmiştim. Böyle demenizin yanlış olduğunu düşünüyorum. Lütfen konuyu kilitleyin. Ben zaten bu kadar ciddiye alınacağını beklememiştim ama forumda gereksiz fanatiklerin olduğunu unuttum. Konuyu kapatın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu neden kilitlensin ki? Konuya yazan kullanıcıların sanıyorum hepsi Xiaomi telefon sahibi ve beğenmedikleri yanlarını 'kendince' doğru ya da yanlış dile getiriyorlar. Yanlışlar varsa düzeltin doğrusunu yazın.
Gereksiz fanlık yapıyorlar çünkü. Kendi fikrim bunlar diye belirtmiştim bile. Forumda boş insan çok, konunun kilitlenmesini talep ettim.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Az evvel Xiaomi nin resmi sitesinde bir mesaj gördüm, gözlerime inanamadım. Adamlar Türkiye deki tek resmi fan sitesi olan miuiturkiye forumunda kendileri hakkında yapılan olumsuz eleştiriler karşısında büyük bir paniğe kapılmışlar. ( Bazilari Xiaomi'yi bitirmekten falan bahsedince )
Bu eleştirilerin Türkiye deki telefon satışlarını etkilememesi için miuiturkiye yöneticileriyle acilen görüşüp bir hal çaresi bulunması hususunda anlaşma yoluna gidebilecekleri konusuluyor !!!

Bazı arkadaşlar konunun kapatılmasını istiyorlar ama bence kapatılmasın. Milletçe büyük sıkıntılar ve zorluklar yaşadığımız şu günlerde yüzümüzde biraz olsun tebessüm uyandırmasına vesile oluyor...

yusuff11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
26
Az evvel Xiaomi nin resmi sitesinde bir mesaj gördüm, gözlerime inanamadım. Adamlar Türkiye deki tek resmi fan sitesi olan miuiturkiye forumunda kendileri hakkında yapılan olumsuz eleştiriler karşısında büyük bir paniğe kapılmışlar. ( Bazilari Xiaomi'yi bitirmekten falan bahsedince )
Bu eleştirilerin Türkiye deki telefon satışlarını etkilememesi için miuiturkiye yöneticileriyle acilen görüşüp bir hal çaresi bulunması hususunda anlaşma yoluna gidebilecekleri konusuluyor !!!

Bazı arkadaşlar konunun kapatılmasını istiyorlar ama bence kapatılmasın. Milletçe büyük sıkıntılar ve zorluklar yaşadığımız şu günlerde yüzümüzde biraz olsun tebessüm uyandırmasına vesile oluyor...
Ahahahahhaha, kardeşim ironi yapmışsın da, az önce bunları ciddi ciddi yazan sendin. Karalama kampanyası diyordun. Şimdi de dalga geçiyorsun. Sıkıntın mı var

mihemed

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mihemed
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Yedi aydır mı 6 kullanıyorum. Hiç pişman değilim.
1) Aldığımdan beri 5 kez güncelleme aldım ( En son MIUI 10 )
2) Cihazım kvk garantili ( Garantiyle işim olmadı ama iPhone ve Huawei dışında doğru dürüst garanti veren de zaten yok)
3)Xiaomi Türkiye'ye resmi olarak gelmedi. Resmi distribütörü olduğunu iddia eden firma ise bu tezden yola çıkarak fiyatları olabildiğince yüksek tutuyor.
4) Ekran süresi kişiden kişiye değişir. Ben 3350 mah ile 6.5 saat ekran süresi alıyorum. Note 4 te 4100 mah. batarya var. Yani sürenin az olması kullanımınızla alâkalı
5) Ben de rom işleriyle uğraşmıyorum ama cihazın son derece stabil.
6) Evet Xiaomi cihazlar hâlâ f/p cihazlar. Snap dragon Cualcomm tarafından akıllı telefonlar tarafından hazirlanan bir sistemdir ve sadece Xiaomi değil, Samsung, Asus, LG vs...bir çok firma tarafından kullanılır.
Huawei telefonlar da güzel cihazlardır ama arayüz olarak MIUI mı Emui derseniz tartışmasız MIUI derim
Fiyat olarak baktığınız zaman da Huawei nin giriş seviyesi bir telefonunun fiyatı Xiaomi'nin orta-üst segment bir cihazıyla eşdeğerdir.

Netice olarak....
Kullandığınız telefon bildiğım kadarıyla Oreo 8.0 güncellemesini almayacak. Yani sizin sanssızlığınız resmi note 4 sahibi olmanız. Fakat bu demek degildir ki yukarıda yaptığınız eleştirilerinizde haklılık payınız olsun.
SKORPİ hocamın kulakları çıkmasın.... Xiaomi candır MIUI canan.

clap~~Katılıyorum. Cihazım Redmi Note 4 ve gayet de memnunum.dance~~

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
cantara yazılan mesajların 1/4 ü bana hak verirken, karalama kampanyası demişsiniz. Evet tek başıma xiaomiyi devireceğim doğru. Üstelik eleştiriden başka bişey olmadığını ve kendi fikrim olduğunu belirtmiştim. Böyle demenizin yanlış olduğunu düşünüyorum. Lütfen konuyu kilitleyin. Ben zaten bu kadar ciddiye alınacağını beklememiştim ama forumda gereksiz fanatiklerin olduğunu unuttum. Konuyu kapatın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gereksiz fanlık yapıyorlar çünkü. Kendi fikrim bunlar diye belirtmiştim bile. Forumda boş insan çok, konunun kilitlenmesini talep ettim.

Kızgınlığın ve aradığın desteği tam bulamadığın için yavaş yavaş kullandığın kelimeler kırıcı ve üzücü olmaya başladı kardeşim. Gerek yok bunlara.
Yani konuyu farklı bir üslup ve pozitif yaklaşım açsaydın inanıyorum şuanda sana tepki verenlerin bir çoğu Xiaomi cihazların donanım ve yazılım konusundaki olumlu/olumsuz bir çok meselede inceleme ve eleştri yapar bulabilirdin. Ki bu formu geriye dönük incelersen 4 yıl civarı tartışma konusu açılmıştı diye hatırlıyorum. Ama bak orda da bazıları savunur bazıları da saldırır konumda oluyordu. Ki bu tüm cihazlar için geçerli bir konu paylaşım formlarında. Tahammül edemeyeceksen BOŞ insan diye seni muhatap alıp cevap verenleri kırmamalasın, Neden çünkü hiç cevap vermeyip muhatap alınmamak daha ağır değil mi? Sataşmaya devam edeceksen ilk şikayeti ben yapacağım bilginize.
XİAOMİ KULLANMAYACAKSAN KULLANMA ARKADAŞ BEZDURMA BİZİ DA!

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Donanımsal olan hatalara bir şey diyemem milyonda bir telefonda olabilir ama güncelleme rezaleti dersen orada dur derim. Yiğidi öldür, hakkını yeme. Xiaomi, telefonlarına bir çok tanınmış firmadan daha sık güncelleme veriyor.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Ahahahahhaha, kardeşim ironi yapmışsın da, az önce bunları ciddi ciddi yazan sendin. Karalama kampanyası diyordun. Şimdi de dalga geçiyorsun. Sıkıntın mı var
Ne güzel söylemiş Hz. Mevlânâ....
Suskunluğumuz asaletimizdendir,
Vardır her lafa bir cevabımız Lakin önce lafa bakarım laf mı diye..
Sonra o lafı söyleyene bakarım adam mı diye.
Edebinizi bozmadan siz de ironi yaparsanız ziyadesiyle memnun kalırım sevgili kardeşim...

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Kurt a kuzu demek , fikir ise, buyrun... Meydan sizin (3. Şahıs olarak kullanılmıştır, yanlış anlaşılmasın..)
Yazdıklarım yanlış anlaşılmış... Pardon. |-)

Ne denildiğini açıklamaya kalkmak; Aşık Veysel'e ayıp olur... ;)

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Yazdıklarım yanlış anlaşılmış... Pardon. |-)

Ne denildiğini açıklamaya kalkmak; Aşık Veysel'e ayıp olur... ;)
Yok hocam yanlış anlaşılmadı. Havada kozalağa tekme atınca , dağılıp 2-3 hedefe de aynı anda gitti...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt