Sohbet Xiaomi Almamanız İçin Geçerli Sebepler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Kızgınlığın ve aradığın desteği tam bulamadığın için yavaş yavaş kullandığın kelimeler kırıcı ve üzücü olmaya başladı kardeşim. Gerek yok bunlara.
Yani konuyu farklı bir üslup ve pozitif yaklaşım açsaydın inanıyorum şuanda sana tepki verenlerin bir çoğu Xiaomi cihazların donanım ve yazılım konusundaki olumlu/olumsuz bir çok meselede inceleme ve eleştri yapar bulabilirdin. Ki bu formu geriye dönük incelersen 4 yıl civarı tartışma konusu açılmıştı diye hatırlıyorum. Ama bak orda da bazıları savunur bazıları da saldırır konumda oluyordu. Ki bu tüm cihazlar için geçerli bir konu paylaşım formlarında. Tahammül edemeyeceksen BOŞ insan diye seni muhatap alıp cevap verenleri kırmamalasın, Neden çünkü hiç cevap vermeyip muhatap alınmamak daha ağır değil mi? Sataşmaya devam edeceksen ilk şikayeti ben yapacağım bilginize.
XİAOMİ KULLANMAYACAKSAN KULLANMA ARKADAŞ BEZDURMA BİZİ DA!
Hocam bu (BEZDURMA BİZİ DA) biraz açar mısınız Konya dan katılıp ta Karadeniz ağzı ile konuşmak
HAYURDUR BAKAYM NEYUN PEŞUNESUN DA clap~~

hakikidaredevil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Üye 1-) Bence Xiaomi son zamanlarda bozdu guncellemeleri yavaş veriyor bla bla bla

Üye 2-) vay sen nasıl böyle konuşursun. Adminler göreve kapatın konuyu, banlayın bunları algı yapıyolla böyük resmi görün!11!!!1

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Bugün olsa gene Xiaomi alırım. Öncelikle bunu belirteyim. Dokunmatik sorunu benim için kabul edilebilir bir seviyede gerçekleştiği için bugün olsa gene Xiaomi alırım diyorum. Ama bu sorun yüzünden almayacak çok insan tanırım. Haksız olduklarını da söyleyemem.

Dokunmatik tepkime sorunu Samsung, iPhone, LG'de de olsa, bunu paylaşırım ve ona göre alacak kişilerin dikkatli davranmasını isterim. Yukarıda bir arkadaşın belirttiği ekrandaki siyah çizgi problemi yazdığım modellerde olursa gene almaya niyetli arkadaşların dikkatli olmasını isterim. Boş boş savunmaya gerek yok. Gayet de almamak için sebeptir bunlar.

Bunları yazdım diye Xiaomi'ye düşman değilim. Adamlar, kan emici diğer firmaların 3 bin liraya sattığı telefonları daha üstün özelliklerle 1500 TL dolaylarında satıyor. Ama unutmayın Huawei de böyle yapmıştı. Şimdi maşallah Apple'dan aşağı değil fiyatları. Umarım Xiaomi de bu politikayı gütmez. Şuan 1500 TL bandına bu telefonları sattığı için Xiaomi her övgüyü hakediyor.

Son olarak almamak için sebeplerini paylaşabilir insanlar. Ben bu sebebi söylerim. Başka bir arkadaş da bak o problemi şöyle gideriyorlar der. Bu yazılanları hakaret olarak algılamanın ne kadar boş olduğunu görmeniz lazım.

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Hocam bu (BEZDURMA BİZİ DA) biraz açar mısınız Konya dan katılıp ta Karadeniz ağzı ile konuşmak
HAYURDUR BAKAYM NEYUN PEŞUNESUN DA clap~~

Bu güzel VATAN TOPRAĞINDA kardeşliğin, adaletin en güzel paylaşımların peşinde/yim/oluruz umudu ile...
Hamsinun gitmeduği yer varmidurgiggle~~

yusuff11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
26
Üye 1-) Bence Xiaomi son zamanlarda bozdu guncellemeleri yavaş veriyor bla bla bla

Üye 2-) vay sen nasıl böyle konuşursun. Adminler göreve kapatın konuyu, banlayın bunları algı yapıyolla böyük resmi görün!11!!!1
Herkes senin gibi düşünemiyor be kardeşim. Forum gereksiz fan dolmuş

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
maksadını aşan bir konu haline gelmiş.
karşılıklı hakaretler başlamış.
sadece savunan değil iddiayı ortaya atan da hakarete girmiş.
forum kültüründen son derece uzaklaşılmış.
bence konu kilitlenmeli.
hatta hakaret eden kullanıcılar süresiz banlanmalı.

hakanozerh

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9T Pro 6&64
Meslek
Lojistik Uzmanı
Konular
5
Kac kere soyledik, yonetici arkadaslar kapatin su konuyu diye ama maalesef

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yusuff11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
26
Konu sahibi olarak kapatılmasını istedim fakat hayır dediler

kolozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
iyi
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Hepimiz Xiaomi kulanıcısıyız bilerek istiyerek aldık
Ancak hiç kimse ne xiaomi nin sahbi nede düşmanıdır herkes eleştirir bu iyi veya kötü eleştiridir
Ama ister kabul edin ister etmeyin Xiaomi bozuluyor Apple ye özenip bir çok kulanıcıyı bezdiriyor
Tekrar yazıyorum
Android açık işletim sistemlidir ama son zamanlarda Huawei bootloader olayını kapattı Samsung çoktan Knox denen bir laneti eklemiş
Xiaomide neredeyse bootloaderi açmak istemiyor en az 360 saat ve 1440 saate kadar bekleme süresi veriyor bu kabul edilemez süredir

Şimdi bazı telefonlarda Antirolback çıkardı yada ekledi eski sürüm yüklemediğin gibi en ufak hatada brick oluyor
EDL den yükleme yapmak için bu seferde Xiaomiden mi acount izin vermiyor çok saçma ama oyle

Geri kalan bütün eleştiriler hemen hemen her telefonda markada bulunan sorunlardır

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24
Xiaomi yi elestirin arkadaşim karşilastiginiz sorunlari yazin ama 1000 lira verdiginiz cihazdan 5000 liralik hizmet beklemeyin bir zahmet adamların güncelleme politikalari ortada fiyatlari ortada yeni bir firma(8. yıl) olduklarinida iyi kotu herkes biliyor servis ağı desen karışik ülkeden ülkeye değisen satış noktalari var vs. Sen bunlari iyi kotu biliyorken neden bu markayı tercih ettin kardeşim iyi hizmet almakta takintiliysan 8 9 bin liraya git apple al huawei al samsung al ne diye bu markayı tercih edersiniz ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt