Sohbet Xiaomi Almamanız İçin Geçerli Sebepler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mura

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuRa
Cihazım
galaxy s7
Konular
5
Bir önceki telefonum samsung s7 idi. Konu sahibi arkadaşın mesajındaki tüm xiaomi'leri samsung olarak değiştirirsek katılıyorum. Tüm maddeleri samsung için geçerli. haha--

orcomarksman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orhan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
DJ
Konular
0
8 aydır redmi note 4 kullanıyorum. Aşırı pişmanım.
1)Güncelleme rezaleti
2)Garanti rezaleti
3)Türkiyeye resmi olarak girince asla değmeyecek fiyatlar
4)Telefonlar kullanıldıktan 2-3 ay sonra 4 saat ekran süresini bile zor veriyor. Batarya rezaleti
5)Telefonu stabil tutmak için rom vs ile uğraşmanız lazım ki bu işlerle uğraşmak zorunda kalmamalıyız. Ama xiaomi rezaletliğiyle bizi bu duruma iletiyor.
6)F/P diyerek milleti kekliyorlar. İçine snapdragon koyuyorlar, 80 yerinden özellik kısıyorlar. Araştırınca Huawei vs tarzı markalarda daha kaliteli telefonlar bulabilirsiniz.
Burada fikirlerimi belirttim linç atmayın.
Saçmalamada zirve yapmışsın 1000 TL ye satılan bir telefondan bahsediyoruz ki abim 1 senedir kullanıyor bir kere tık demedi şarjı da efsane gidiyor bence sen telefonu kullanmayı bilmiyorsun.

yusuff11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
26
Ne güzel söylemiş Hz. Mevlânâ....
Suskunluğumuz asaletimizdendir,
Vardır her lafa bir cevabımız Lakin önce lafa bakarım laf mı diye..
Sonra o lafı söyleyene bakarım adam mı diye.
Edebinizi bozmadan siz de ironi yaparsanız ziyadesiyle memnun kalırım sevgili kardeşim...
Tamam kardeşim, acındırmaya geçmişsin. Madem asaletlisin, uzatma boşver, büyüklük sende kalsın

tarakbumba

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Merhaba. Herkesin fikrine saygı duyuyorum. Nisan 2018' de satın aldığım Mi Note 3 ile aranızdayım. Telefonum, üçüncü akıllı telefonum. Daha önce Samsung Galaxy Ace ve LG G3 kullandım. Yani, aldığım telefonu bozuluncaya kadar kullanırım. Mi Note 3' ü iyice araştırıp 1470 ₺ fiyatla satın almıştım. O günden beri aşağıdaki hususlar dışında çok memnun kalarak kullanıyorum ve aşağıdaki hususlara takılmayacaklar için bu telefonu öneriyorum:

• Güncellemeler geç geliyor. Hatta korkarım Xiaomi' nin Çin için üretilen telefonlarla ilgili yeni uygulamaları böyle devam ederse küresel romda Android P veya Miui 11 göremeyebiliriz. Bu telefon Çin için üretilmiş bir telefon olup Xiaomi' nin izni dışında küresel pazarda satıldığından, telefona verilen küresel rom ancak firmanın kullanıcılara iyi niyetli bir ikramı kabul edilebilir. Mi Note 3 kullanıcısı arkadaşlar bu yazdıklarıma kızacak belki ama küresel rom beklemek yerine kişisel rom yükleyerek yola devam etmek daha mantıklı gibi. Xiaomi.eu rom bence bu konuda başarılı.
  • Band 20 desteği yok. Önceki iletilerde bahsedilmiş, gerçekten Turkcell dışındaki işletmecilerin hatlarıyla sorun yaşatabiliyor. Kastamonu il merkezinde bile Vodafone hattımla sıkıntı yaşıyorum. Telefonun pilini en çok şebeke sinyal eksikliği bitiriyor. Yine de 1 gün kullanımla 6 - 7 saat arası ekran açıklığı süresi alabiliyorum.
  • Telefonun kulaklık girişi olmaması. Telefonu alırken de takıldığım bir şeydi ama f/p için bu telefondan vazgeçemezdim. :)
  • Stok romda reklam olması. Elbette maliyetleri düşürmek için bir yöntem bu ama bana çok saçma geliyor. MİUI 9 ve altı sürümlerde bu reklamlardan kurtulmak imkansız değil ama bence epey zor.

hakan.aktas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
11
Forumda reklamları nasıl kapatacağınız hakkında konu var ben mi Max 2 de tüm reklamları kapattım
Merhaba. Herkesin fikrine saygı duyuyorum. Nisan 2018' de satın aldığım Mi Note 3 ile aranızdayım. Telefonum, üçüncü akıllı telefonum. Daha önce Samsung Galaxy Ace ve LG G3 kullandım. Yani, aldığım telefonu bozuluncaya kadar kullanırım. Mi Note 3' ü iyice araştırıp 1470 ₺ fiyatla satın almıştım. O günden beri aşağıdaki hususlar dışında çok memnun kalarak kullanıyorum ve aşağıdaki hususlara takılmayacaklar için bu telefonu öneriyorum:

• Güncellemeler geç geliyor. Hatta korkarım Xiaomi' nin Çin için üretilen telefonlarla ilgili yeni uygulamaları böyle devam ederse küresel romda Android P veya Miui 11 göremeyebiliriz. Bu telefon Çin için üretilmiş bir telefon olup Xiaomi' nin izni dışında küresel pazarda satıldığından, telefona verilen küresel rom ancak firmanın kullanıcılara iyi niyetli bir ikramı kabul edilebilir. Mi Note 3 kullanıcısı arkadaşlar bu yazdıklarıma kızacak belki ama küresel rom beklemek yerine kişisel rom yükleyerek yola devam etmek daha mantıklı gibi. Xiaomi.eu rom bence bu konuda başarılı.
  • Band 20 desteği yok. Önceki iletilerde bahsedilmiş, gerçekten Turkcell dışındaki işletmecilerin hatlarıyla sorun yaşatabiliyor. Kastamonu il merkezinde bile Vodafone hattımla sıkıntı yaşıyorum. Telefonun pilini en çok şebeke sinyal eksikliği bitiriyor. Yine de 1 gün kullanımla 6 - 7 saat arası ekran açıklığı süresi alabiliyorum.
  • Telefonun kulaklık girişi olmaması. Telefonu alırken de takıldığım bir şeydi ama f/p için bu telefondan vazgeçemezdim. :)
  • Stok romda reklam olması. Elbette maliyetleri düşürmek için bir yöntem bu ama bana çok saçma geliyor. MİUI 9 ve altı sürümlerde bu reklamlardan kurtulmak imkansız değil ama bence epey zor.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Abuk sabuk buglar diyeceğim. Ya da demeyeceğim. Dilim varmıyor. Hangi yazılımda bug olmuyor ki...

Dokunmatik bazen tepki vermiyor. Bu olabilir. Ekran teknolojisi önü alınamaz bir noktadayken dokunmatik problemi yaşamak biraz çağın gerisinde kaldı bence.

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
Abi nolursunuz cevaba kapatin artik konu yüzünden forumda her sorun buraya yazilmaya başladı ayıptır ya .
Tamam kardeşim haklısınız baş göz üstüne ama ben bu markayi secmisim bırakın da etkileşim faydası görelim nedir ya. O var bu yok bu b.. abi xiaomi ye yazın donanım a yazın. Zaten yeni xiaomi alcaklar okusun faydalansinsa niyetiniz gidin yardım edin bi kac insan kurtarın ama ben ve bir cok forumdaki arkadaş markayı olumlu yönleriyle sevip olumsuz tarafını düzeltme üzerinde oynamayı seviyor olabilir abi o yüzden marka var kullanan var. Yani iki gündür bu nedir ya kim kusursuz dedi ki markaya ! Sanki cok kusursuzsunuz ha yönetim bile kaliteyi bozdu her seyi tartışalım ama hiç beceremeyelim.

MahmutDeveSürenOğlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
1
Bak bak hala deniliyor ki forum değil mi burası elbette şikayetlerimizi paylaşacağız deniliyor.
Ama konu başlığına bakın ! "Xaomi almamanız için geçerli sebepler"
Afedersiniz ama burada planlı bir algı yönetimi var ! İnsanları Xiaomi'den soğutmaya yönelik bir başlık bu, objektiflikten, yardım isteğinden ve tartışmadan uzak bir başlık tamamen.
Sonra bikaç laf yapınca da "Xiaomi fanlığı gözünüzü kör etmiş!!! kapatın konuyu siz haklısınız" gibi üslupsuz cevaplar yazan bir kitle var nasıl "bir anda" oluştuysa bu kitle !!!

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
Hep de yeni üyeler yazmaya başladı şikayetlerini hayırdır ya ? Düne kadar her yeni üye reklamları nasıl kapatırım diye konu açıyordu ? Şimdi yeni üyeler maşallah bütün konuyu okumuş cevap veriyolar . Koş sevim koş yapıyorsunuz sonra çoğalıp çoğalıp bulunduğunuz her yere pisliyorsunuz. Zihniyetiniz insana yakışmıyor bu pis niyetleriniz için de yaratılmamissinizdir heralde biraz hakkını verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt