Band 20 ..Bu kadar önemli olabileceğini tahmin etmemiştim..Telefonu almadan önce (mi note 3, Türk Telekom hatlı), yazıp çizilenlerden vodafone hatlarda , o da kırsalda sıkıntı yaratabileceği, en kötü halde 3g ile güzelcene idare edilebileceğini sanmıştım..Kazın ayağının öyle olmadığını,kaz dağlarında
, yaz başında istanbul dışına çıkınca anladım..İlk önce ayvalık-edremit - akçay-altınoluk, yani körfez bölgesinde ilçe merkezleri hariç, merkezden kastım da ptt binalarının üzerine kurulu baz istasyonları,bunların dışındaki Türk Telekomum vericilerinin de band 20 dan oluşması..İşin kötüsü buralrda 3 g nin de ,belki yaz kalabalığından en fazla 0.5 mbps hız verebilmesi,,Ama band 20 li telefonlarda operator ayırt etmeksizn çok rahat 10-15 mbps hızları görebiliyorsun.. Aynı dert fethiye, ölüdeniz, kaş bölgesinde de vardı. Vel hasıl, bu telefonlar yazlıkçı, tatilci telefonu değilmiş
şöyle şezlonga uzanayım, efes maltımı yudumlarkan 2 dk. Sözlüğe bakayım, instagrama gireyim olayı işkence..zehir etti tatilimi şayomi
)