Soru Xiaomi 14T Pro alacak olan var mı?

yavzka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Knk keşke biraz bekleyip alsaydın mi 13 tpro ben alırken 40k ydi bir 6ayda ortlama 30k ya geldi ilk çıktık tan sonra değer kaybı fazla oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 13t pro ya yazılımsal IMEI olmuyor ki
Bl açıksa Dft Pro ile yapılabiliyor diye biliyorum ama güncelleme yapamıyorsunuz.

irf1603

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sdfsdfsd
Cihazım
mi4 lte
Konular
1
Direnç işlemi başarılı, fotoğraf paylaşanlar var,ancak fiyat sorduğunda vs şuanda yapmıyoruz gibi cümleler kuruyorlar. Çünkü işlemi yapan 1 kişi var ve methodu biliyor, kaç k direnç atıldığını vs. Ancak şuanda diğerleri ile paylasmamislar gibi görünüyor. 3 - 5 gün içinde bilgi tamamen yayılır. Bl kilidini açmayı unutmayın. Direnç işleminden sonra açılmama ihtimali var çünkü.
BL KİLİDİ AÇILABİLİYORMU HOCAM.NOTE 13 SERİSİNDE SADECE YETKİLİ HESAPLAR AÇABİLİYORDU

Duygusuz06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
K20 pro
Konular
0
2 gundur cihaz elimde kullaniyorum cabuk isiniyor video cekerken ve oyunlarda birde ekran 144 hz fakat sayac actigimda en fazla 120fps sabit gördüm ayrica sarj hizli bitiyor gibi (12t ile kiyasliyorum ), kamerasininda cok fark edilir bir kalitesini goremedim açıkçası( 12t ile yine karsilastiriyorum ), oyun ici performansi güzel
Arkadasım ekran attı full sosyal medya 60 hz de 40 saat son sarjla yuzde 30 kalmıs artı 8 bucuk saat ekran suresi vardı. Sanırım bitene kadar 11 saat civarı ekran olurdu. Oyun için sıkıntı yapmaz ancak oyuna özel guzel telefonlar da cıktı bunda var mı bilmiyorum şarjdayken bataryadan gucu kesiyor ve direkt gucu prizden alıyor hem batarya harap olmuyor hem cihaz ısınmıyor fazla bence o tür cihazlara bakmak lazım. Oyun agırlıklı kullanılırsa. Benim amacım kasma donma olmasın beni fıtık etmesin. Uzun süre guncelleme alsın. Sanırım 5 sene guncelleme destegi sunulucaktı. Son kullandığım telefondan da memnunum ancak batarya arka kapak ekran catlayınca bu modeli almayı dusunuyorum 4 5 sene olacak haricinde tas gibi

Deae

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 14T Pro
Meslek
Emekli
Konular
1
Selamlar. 14t Pro 256 gb 3 haftadır kullanıyorum. Cihazdan son derece memnunum özellikle batarya süresi efsane bir cihaz ben 2 günde 1 kez şarj ediyorum ama 3 gün kullanan arkadaşlarda var forumlarda. Kamera, ekran, ses vs çok üst düzey bir cihaz ancak samsungdan geçtiğim için yazılıma alışamadım bir türlü. Özellike Hyperos yazılım güncellemesini tam olarak hangi menüden yapıyoruz detaylı yazabilirseniz sevinirim. Telefon hakkında kısmında Hyperos üzerine tıklarsan geliştirici modunu açıyor, pil menüsü altında bir yazılım güncelleme seçeneği var ama oda pil için mi anlamadım ....

Hengen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hengen
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
1
Selamlar. 14t Pro 256 gb 3 haftadır kullanıyorum. Cihazdan son derece memnunum özellikle batarya süresi efsane bir cihaz ben 2 günde 1 kez şarj ediyorum ama 3 gün kullanan arkadaşlarda var forumlarda. Kamera, ekran, ses vs çok üst düzey bir cihaz ancak samsungdan geçtiğim için yazılıma alışamadım bir türlü. Özellike Hyperos yazılım güncellemesini tam olarak hangi menüden yapıyoruz detaylı yazabilirseniz sevinirim. Telefon hakkında kısmında Hyperos üzerine tıklarsan geliştirici modunu açıyor, pil menüsü altında bir yazılım güncelleme seçeneği var ama oda pil için mi anlamadım ....
Ayarlar - Telefon Hakkında - Xiaomi HyperOS kısmına tıklayın güncellemeler için.

Deae

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 14T Pro
Meslek
Emekli
Konular
1
Hay Allah razı olsun :) oranın tıklanacak bir alan olduğu 1000 yıl düşünsem aklıma gelmez. Bu xiaomi yazılımı resmen çöp malesef..

Hengen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hengen
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
1
Hay Allah razı olsun :) oranın tıklanacak bir alan olduğu 1000 yıl düşünsem aklıma gelmez. Bu xiaomi yazılımı resmen çöp malesef..
Ben de zor buldum 😂 HyperOS 2 inşallah daha iyi olur

Deae

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 14T Pro
Meslek
Emekli
Konular
1
Ayarlar menüsüne Yazılım Güncellemesi diye bir başlık koymak bu kadar zor mu :(

raifcevherliol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raif
Cihazım
14T Pro
Konular
18
Arkadasım ekran attı full sosyal medya 60 hz de 40 saat son sarjla yuzde 30 kalmıs artı 8 bucuk saat ekran suresi vardı. Sanırım bitene kadar 11 saat civarı ekran olurdu. Oyun için sıkıntı yapmaz ancak oyuna özel guzel telefonlar da cıktı bunda var mı bilmiyorum şarjdayken bataryadan gucu kesiyor ve direkt gucu prizden alıyor hem batarya harap olmuyor hem cihaz ısınmıyor fazla bence o tür cihazlara bakmak lazım. Oyun agırlıklı kullanılırsa. Benim amacım kasma donma olmasın beni fıtık etmesin. Uzun süre guncelleme alsın. Sanırım 5 sene guncelleme destegi sunulucaktı. Son kullandığım telefondan da memnunum ancak batarya arka kapak ekran catlayınca bu modeli almayı dusunuyorum 4 5 sene olacak haricinde tas gibi
120 hz oynarsan biraz isiniyor 46 derece gosteriyor pil sıcaklığını ve oyun ici ara sira fps drop oluyor ama gelen olarak iyi ben oyun icinden 90hz cektim isinmada yok suan memnunum

snn53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
mi10t
Konular
9
Selamlar, yazilimla repair yapilinca guncellemede imei gidiyormu yoksa orjinale mi donuyor ? Guncellemeyi pc den mi flash ile guncel rom atarak yaparsakda imei gidiyormu ? Yazilimla repairli cihazlarda volte vowifi sorunsuz calisiyormu acaba bilen varmi bunlari arkadaslar ?

Üst Alt