Soru Xiaomi 14T Pro alacak olan var mı?

blackcemre

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Önder
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
94
Merhaba arkadaşlar, Xiaomi 14T Pro sipariş ettim. İyi mi sizce? Başka sipariş eden var mı? Mediatek işlemci ile geliyor sorun olur mu? Custom Rom filan sonradan çıkma ihtimali de var mıdır?

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
169
Merhaba arkadaşlar, Xiaomi 14T Pro sipariş ettim. İyi mi sizce? Başka sipariş eden var mı? Mediatek işlemci ile geliyor sorun olur mu? Custom Rom filan sonradan çıkma ihtimali de var mıdır?
tr mi yd mı aldınız ona göre yoruma giricem

kadirdaglar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi10t
Konular
0
Bende sipariş verdim bakalım hayırlısı

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
YD ise, Direnç atılabiliyor mu ?

Violonist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6
Bende aynısından alacaktım, sırf islemcisinden dolayı almadim, snapdragonlu redmi note 13 pro 5 g aldım, şimdilik memnumum, bootloader açıp root işlemlerini yapicam

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
32
Bende aynısından alacaktım, sırf islemcisinden dolayı almadim, snapdragonlu redmi note 13 pro 5 g aldım, şimdilik memnumum, bootloader açıp root işlemlerini yapicam
Root işini mediatek cihazlarda da yapabilirsiniz, sadece custom rom destekleri filan az veya yok.

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
32
Almanı baya tavsiye ederim. Cihaz tam donanımlı ve kaliteli biçimde yapılmış. İşlemcisi zaten çığır açmış bir işlemci mediatek diye korkmayın bildiğim kadarıyla şuan mediatek 9300+ dünyanın en güçlü işlemcisi. Şuan yd alırsanız direnç olacak ama daha atılmıyor onun üzerinde çalışmalar var. Eğer yd alacaksanız 4 5 ay sonra yd alın şuan Türkiye garantili almanızı tavsiye ederim. Gelelim root rom işlemlerine. Root atılıyor cihaz flashlanabiliyor hiç aklınızda kalmasın. Şuan cihaz tertemiz olduğu için daha aksilik ya da bir sıkıntı çıkmadı çıktığında foruma yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sırf işlemciden dolayı almaman büyük hata şuan açık ara dünyanın en güçlü işlemcisi 14t serisinde. Anlamıyorum mediatek 3 yıl önce bütün optimizasyon problemlerini çözdü ve hızlı bir biçimde büyümeye başladı zaten artık kendisini kanıtlıyor. İlla cihazda mediatek var diye almayacaksanız bu büyük bir ahm*klık olur. Ayrıca bir amiral gemisinden vazgeçip orta segment bir telefon tercih etmek çok saçma bir şey. Telefonu artık almışsın diyeceğim bir şey ama ileride neden 14t pro almadım diye pişman olursun o redmi yüzünden

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
7
Almanı baya tavsiye ederim. Cihaz tam donanımlı ve kaliteli biçimde yapılmış. İşlemcisi zaten çığır açmış bir işlemci mediatek diye korkmayın bildiğim kadarıyla şuan mediatek 9300+ dünyanın en güçlü işlemcisi. Şuan yd alırsanız direnç olacak ama daha atılmıyor onun üzerinde çalışmalar var. Eğer yd alacaksanız 4 5 ay sonra yd alın şuan Türkiye garantili almanızı tavsiye ederim. Gelelim root rom işlemlerine. Root atılıyor cihaz flashlanabiliyor hiç aklınızda kalmasın. Şuan cihaz tertemiz olduğu için daha aksilik ya da bir sıkıntı çıkmadı çıktığında foruma yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sırf işlemciden dolayı almaman büyük hata şuan açık ara dünyanın en güçlü işlemcisi 14t serisinde. Anlamıyorum mediatek 3 yıl önce bütün optimizasyon problemlerini çözdü ve hızlı bir biçimde büyümeye başladı zaten artık kendisini kanıtlıyor. İlla cihazda mediatek var diye almayacaksanız bu büyük bir ahm*klık olur. Ayrıca bir amiral gemisinden vazgeçip orta segment bir telefon tercih etmek çok saçma bir şey. Telefonu artık almışsın diyeceğim bir şey ama ileride neden 14t pro almadım diye pişman olursun o redmi yüzünden

Ama MTK son 10 yıldır hep dünyanın en güçlü işlemcilerini üretiyor sonra da cihazlar hep çöp oluyor :D

Bakın son örnek de 13T... Kamerayı bile kullanamıyor şu anda 13T kullanıcıları.

Kusura bakmayın ama size katılmıyorum. Kağıt üzerinde güçlü görünse de MTK işlemcili telefona bu paraların verilmesini doğru bulmuyorum. Satın alan çok büyük hata yapmış olur. Üstelik yurtdışı Xiaomi 14 ULTRA çok daha ucuza alınıp sorunsuz kullanılabiliyorken bu cihazlara o paraların verilmesini hiç bir şekilde benim mantığım almıyor.

Son düzenleme:
Üst Alt