Soru Xiaomi 14T Pro alacak olan var mı?

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
Kasıyor... Takılıyor... Çok zorlayınca da hata veriyor hocam. Isınması da cabası :)

Yani işlemci o kamerayı destekleyecek kadar güçlü değil maalesef.
5 aydır yd 13t kullanıyorum çok memnunum. Çevremdeki 3 kişi benim cihazı görüp kullanıp aynısından aldılar, bildiğim kadarıyla onlarda memnun cihazdan. En beğendiğim tarafı kamerası ve ekranı. Bir kez olsun kamerada donma, ısınma, kapanma sorunu yaşamadım

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
herhangi bir markanın taraftarı değilim sevmem de babamın şirketi değil öncelikle verdiğim paraya ne kadar çok alabiliyorsam beni ne kadar uzun götürüyorsa sorun çıkarmıyor işimi görüyorsa onu alırım şimdi gelelim bu 'sidik' yarışının sonucuna bakın bu kadar ugraşıyorum araştırıp gösteriyorum
öncelikle geçmişten bir ele alalım misal redmi note 8 ve redmi note 8 pro
düz model snapdragon
pro model mediatek "mediatek işlemcili cihaz düz modelden daha hızlı bir işlemcisi var "

gelelim kıyaslama yapmaya işimiz burada hız karşılaştırması değil çıkan custom rom geliştiriciler ne yapıyor bu cihazlara ne kadar ugraşıyorlar 2 cihaz da aynı zamanda çıktı diye biliyorum tam emin değilim

öncelikle redmi note 8 pro cihazın yabancı bir siteden aldıgım geliştirilmiş custom romları kernelleri recovery vs

gelelim redmi note 8 düz modele daha yavaş bir işlemcisi var snapdragon marka işlemci
snapdragon işlemcili cihaza çıkan rom kernel vs sayısı 3kat fazla ve custom romlar daha stabil oluyor herşey hız değildir kağıt üzerindeki hıza bakarak konuşulmuyor telefonu orjinal romuyla kullanıyor ve root rom vs işlerle fazla işiniz yoksa mediatek telefon alabilirsiniz

ben telefonu kurcalamayı severim root custom rom ıvır zıvır kucalaktan keyif alıyorum diyorsanız snapdragon iyidir

fotografları yükledim isimlerine bakarak hangi cihaza ait olduğunu görebilirsiniz

Ekli dosyalar

• redmi note 8 pro (1).png
    redmi note 8 pro (1).png
    253,4 KB · Görüntüleme: 48
  • redmi note 8 (13).png
    redmi note 8 (13).png
    44 KB · Görüntüleme: 22
  • redmi note 8 (12).png
    redmi note 8 (12).png
    35,5 KB · Görüntüleme: 16
  • redmi note 8 (11).png
    redmi note 8 (11).png
    36,7 KB · Görüntüleme: 11
  • redmi note 8 (10).png
    redmi note 8 (10).png
    36,8 KB · Görüntüleme: 6
  • redmi note 8 (9).png
    redmi note 8 (9).png
    35,3 KB · Görüntüleme: 6
  • redmi note 8 (8).png
    redmi note 8 (8).png
    35,7 KB · Görüntüleme: 4
  • redmi note 8 (7).png
    redmi note 8 (7).png
    33,5 KB · Görüntüleme: 4
  • redmi note 8 (6).png
    redmi note 8 (6).png
    39,2 KB · Görüntüleme: 6
  • redmi note 8 (5).png
    redmi note 8 (5).png
    32,5 KB · Görüntüleme: 6
  • redmi note 8 (4).png
    redmi note 8 (4).png
    20,7 KB · Görüntüleme: 6
  • redmi note 8 (3).png
    redmi note 8 (3).png
    28,4 KB · Görüntüleme: 4
  • redmi note 8 (2).png
    redmi note 8 (2).png
    36 KB · Görüntüleme: 5
  • redmi note 8 (1).png
    redmi note 8 (1).png
    30,7 KB · Görüntüleme: 7
  • redmi note 8 pro (4).png
    redmi note 8 pro (4).png
    47 KB · Görüntüleme: 10
  • redmi note 8 pro (3).png
    redmi note 8 pro (3).png
    30,4 KB · Görüntüleme: 12
  • redmi note 8 pro (2).png
    redmi note 8 pro (2).png
    34 KB · Görüntüleme: 47

yavzka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Bazı arkadaşlardaki Snapdragon ısrarını anlamak güç.

S888'li 11T Pro kullanıyorum, rezalet bir işlemci mesela.

Kamera rezalet, işlemci rezalet. Sırf bu cihazda 9300+ var diye bi abime K70 ultra sordurdum 16gb+1tb versiyonunun çin fiyatı aşağıda.

14tpro baz modelde 40bin tl edecek hiçbir şey yok, üzerine az daha koyar iphone alırsın.

Ekli dosyalar

• IMG-20241004-WA0003.jpg
    IMG-20241004-WA0003.jpg
    302,8 KB · Görüntüleme: 45

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
22
Bazı arkadaşlardaki Snapdragon ısrarını anlamak güç.

S888'li 11T Pro kullanıyorum, rezalet bir işlemci mesela.

Kamera rezalet, işlemci rezalet. Sırf bu cihazda 9300+ var diye bi abime K70 ultra sordurdum 16gb+1tb versiyonunun çin fiyatı aşağıda.

14tpro baz modelde 40bin tl edecek hiçbir şey yok, üzerine az daha koyar iphone alırsın.
*nayi gibi İPhone alacağıma gider Samsung alırım daha kaliteli

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Kasıyor... Takılıyor... Çok zorlayınca da hata veriyor hocam. Isınması da cabası :)

13T kullanıyorum hocam. Aşırı ısınınca kastığı doğru ama ısınınca diğer Xiaomiler de kasıyor. Kamerada herhangi bir sıkıntı yaşamadım. 5-6 saat bir festivalde bol fotoğraf ve video çektim, işlemcinin kamerada kaldırmadığı bir şeyle karşılaşmadım. Takılma sorunu ekstra olarak global romda var ama benim cihazımda Rusya rom kurulu, bende herhangi bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. :)

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
131

Bende note 11 pro plus vardı mediatek işlemci 920 olması lazım bir kere üzmedi beni bide üst seviye işlemci değil, ısınma zerre olmadı hatta şuan note 10 pro kullanıyorum daha çok ısınıyor, mediatek kötü bir işlemci değil.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
13T kullanıyorum hocam. Aşırı ısınınca kastığı doğru ama ısınınca diğer Xiaomiler de kasıyor. Kamerada herhangi bir sıkıntı yaşamadım. 5-6 saat bir festivalde bol fotoğraf ve video çektim, işlemcinin kamerada kaldırmadığı bir şeyle karşılaşmadım. Takılma sorunu ekstra olarak global romda var ama benim cihazımda Rusya rom kurulu, bende herhangi bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. :)
Diğer Xiaomi lerde kasıyor dediğini duymamış olayım Xiaomi 13 de bu senin dediğine rastlamadım dediğini çok iyi biliyorum poco X3 de yaşadım çok ama Xiaomi 13 modelinde asla görmedim.Mtk işlemci geçmişten beri snapdragon a göre ısı ile beslenen bir işlemci

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Diğer Xiaomi lerde kasıyor dediğini duymamış olayım Xiaomi 13 de bu senin dediğine rastlamadım dediğini çok iyi biliyorum poco X3 de yaşadım çok ama Xiaomi 13 modelinde asla görmedim.Mtk işlemci geçmişten beri snapdragon a göre ısı ile beslenen bir işlemci
Yoo hocam, diyorum. :) 11T Pro ve 12T Pro'da da ısınmaya bağlı kasma gördüm. Hadi 11T Pro mimli, 12T Pro verimli bir SD işlemciye sahip. Evet, MTK bir tık daha fazla ısınıyor ama şu an kılıf+en yüksek parlaklık+mobil veri+GPS açık şekilde kullanıyorum birkaç saattir cihazımı, kasma donma hiç olmadı. 13T kullandığımı belirttim. :)

yavzka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi 6
Konular
1
*nayi gibi İPhone alacağıma gider Samsung alırım daha kaliteli
Tercih meselesi hocam. 40k+ para vereceksem o parayı icinde Ios olan bir cihaza yatırırım.

14T Pro olmuş bir cihaz ama ülkemizde gereksiz pahalı satılıyor. 14'ün 25, 14 Pro'nun 30'a satılması lazım. Bu vergilendirmeyle işi çok zor xiaomi'nin.

Üst Alt