Soru Xiaomi 14T Pro alacak olan var mı?

Deae

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 14T Pro
Meslek
Emekli
Konular
1
Hyperos 2 ile ilgili bir gelişme var mı?

jok3rdi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Jokerdi
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
1
1. Grup Kasım itibariyle alacakmış. Kasım bitiyor. Yakındır gelmesi.

HyperOS 2.0​

Ekli dosyalar

• Güncelleme.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 7

mevlutkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlüt
Cihazım
14T Pro
Konular
2
Ben 14T PRO aldım 2 gündür kullanıyorum bana göre olarak başlayayım çünkü fan boy değilim Apple kullanıcısıyim ama malum ülkede almak çok zor cihazı, cihazi pubg ve kamera için aldım başka işim yok 2 gün önceki telefonum redmi 13 pro plus idi.
Evet kamerası gayet başarılı evet çok hızlı arayüz memnun eder. Ama eksiler bana göre çok fazla başta ses note 13 pro plus a göre çok az çıkıyor sesi 2.si şarj acayip gidiyor evet 19 dk da doluyor ama 1 günü çıkartmıyor bana 2 günlük cihaz günde 2 defa şarj ediyorum.3. pubg 120 FPS çok güzel ama 2. Oyunda elin yanmaya başlıyor. Samsung fanı değilim ama keşke s24U alsaydım diyorum .

anilzi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
anilzi
Cihazım
14T pro
Konular
5
Ben 14T PRO aldım 2 gündür kullanıyorum bana göre olarak başlayayım çünkü fan boy değilim Apple kullanıcısıyim ama malum ülkede almak çok zor cihazı, cihazi pubg ve kamera için aldım başka işim yok 2 gün önceki telefonum redmi 13 pro plus idi.
Evet kamerası gayet başarılı evet çok hızlı arayüz memnun eder. Ama eksiler bana göre çok fazla başta ses note 13 pro plus a göre çok az çıkıyor sesi 2.si şarj acayip gidiyor evet 19 dk da doluyor ama 1 günü çıkartmıyor bana 2 günlük cihaz günde 2 defa şarj ediyorum.3. pubg 120 FPS çok güzel ama 2. Oyunda elin yanmaya başlıyor. Samsung fanı değilim ama keşke s24U alsaydım diyorum .
bende 3 haftadır kullanıyorum. şarjı bence çok iyi gidiyor. günlük kullanımda bir gün çok rahat çıkarıyor, %1 i göreyim dersen bir buçuk günü geçiyor. oyun oynarsan bataryanın çabuk bitmesi çok normal. ısınma konusunda haklısın belli bir yerden sonra ısınma başlıyor ama o kadar el yakacak kadar da değil.
120watt çok büyük bir avantaj o yüzden ben şahsen şarjın bitmesini dert etmiyorum.

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
29
Ekranı 60hz ye alınca şarj daha hızlı bitiyor gibi geldi bana. 144hz de kullanıyorum hep

Üst Alt