MIUI 14 Xiaomi 14 ultra Kullananların Dikkatine

agabey_42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
9
Arkadaş araştırdığım bilgiye göre diyor ama haberin ciddiyeti şüpheli. Sosyal medyada böyle dolaşan bir söylenti var sadece. Cihaz için henüz yayınlanmamış bir romda sıkıntı var demek abesle iştigalden öteye geçmez.
Arkadaş doğru söylüyor. Bu forumda ben de konu açtım bu konuda. Direnç + imei attıranlar HyperOS 2 yükleyemiyor. Ben şu an bu durumdayım. Xiaomi 14 Ultra cihazım var. Direnç + imei atılmış durumda ve HyperOS 2 yüklenince nv hatasına düşüyor. HyperOS1 modem yükleyince cihaz açılıyor, ama imeiler gelmiyor. İmeiler gelmeyince de şebeke nanay. Cihaz için yayınlanmamış rom derken, cihaz için çin romu yayınlandı. onun üzerinden yapılan bu konuşmalar.

qmuhammedd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 13 T
Meslek
Jandarma
Konular
5
Arkadaş doğru söylüyor. Bu forumda ben de konu açtım bu konuda. Direnç + imei attıranlar HyperOS 2 yükleyemiyor. Ben şu an bu durumdayım. Xiaomi 14 Ultra cihazım var. Direnç + imei atılmış durumda ve HyperOS 2 yüklenince nv hatasına düşüyor. HyperOS1 modem yükleyince cihaz açılıyor, ama imeiler gelmiyor. İmeiler gelmeyince de şebeke nanay. Cihaz için yayınlanmamış rom derken, cihaz için çin romu yayınlandı. onun üzerinden yapılan bu konuşmalar.
Hocam ben hiç güncelleme yapmadım telefon bı anda nv hatası verdi bidaha da açılmadı

sinancolor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Ota Güncellemesi gelmeden şu an yapılan denemeler tabiki hata vericektir. Hele bir Global Güncelleme Gelsin o zaman Bu Os2 hakkında yorumlar yapalım.. Hemen içinizi karartmayın.....

qmuhammedd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 13 T
Meslek
Jandarma
Konular
5
Arkadaşlar ben dahil çoğu kişi mağdur olmuş, ben tekrar aldığım kişiye gönderdim hallediyor. Ama ben formu açtığımda sürekli kaynak sordunuz. farklı formları da takip ettiğim için ordan bilgi aldım, sizin mağdur olmanızı istemezdim. Kimse güncellemesin..

agabey_42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
9
Daha önceki konuların birinde bende aynı şeyi yazmıştım, direnç işlemi yapan kişiye göre değişir. Bende cihazıma direnç yaptırdım, hiç bir sıkıntı çekmeden kullanıyorum. 2-3 işi bilmez yüzünden pert olan cihazın sorumluluğunu, işini layıkıyla yapan teknisyenlere atmak doğru değil.
Hocam merhaba. Direnç yapan kişiye göre değişen bir durum değil. Buradaki sorun direnç işleminin yapılması da değil. Direnç işleminden sonra imei değiştirildiği zaman iş burada başlıyor. Direnç yaptırıp imei attırmayan kişilerde sorun yok. HyperOS 2 sorunsuz yükleyip kullanabiliyorlar. Hatta direnç işlemi yapıldıktan sonra hiç imei atılmadan tam orjinal efs yedeği alınıp ondan sonra imei atılmış olsa bile, orjinal efs geri yüklendiği zaman yine sorun olmuyor. Önemli olan efs'nin imei atılarak bir kez bozulup bozulmaması. Benim gibi orjinal efs yedeği olmayanlar için şu an durum vahim. HyperOS 2 yükleyemiyoruz.

emrekus93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
1
Arkadaşlar ben dahil çoğu kişi mağdur olmuş, ben tekrar aldığım kişiye gönderdim hallediyor. Ama ben formu açtığımda sürekli kaynak sordunuz. farklı formları da takip ettiğim için ordan bilgi aldım, sizin mağdur olmanızı istemezdim. Kimse güncellemesin..

Hocam merhaba. Direnç yapan kişiye göre değişen bir durum değil. Buradaki sorun direnç işleminin yapılması da değil. Direnç işleminden sonra imei değiştirildiği zaman iş burada başlıyor. Direnç yaptırıp imei attırmayan kişilerde sorun yok. HyperOS 2 sorunsuz yükleyip kullanabiliyorlar. Hatta direnç işlemi yapıldıktan sonra hiç imei atılmadan tam orjinal efs yedeği alınıp ondan sonra imei atılmış olsa bile, orjinal efs geri yüklendiği zaman yine sorun olmuyor. Önemli olan efs'nin imei atılarak bir kez bozulup bozulmaması. Benim gibi orjinal efs yedeği olmayanlar için şu an durum vahim. HyperOS 2 yükleyemiyoruz.
Bekle ota dan geldiği zaman orjinalini yükle sende hocam o zaman global için sorun olmicak görüceksin niye bu acele onu anlamıyorum ben

Üst Alt