MIUI 14 Xiaomi 14 Ultra kullananların dikkatine

Bysatre67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adım ne
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
Arkadaşlar Xiaomi 14 ultra kullanıyorum. Cihazım yurtdışı, imei ve direnç yapıldı. Araştırdığım bilgiye göre ;

Xiaomi 14 Ultra cihazlarınızı HyperOS 2'ye (Android 15'e) güncellemeyin.

Cihaz "nvdata is corrupted" hatasında kalmakta ve sürüm düşüp açmaya çalıştığınızda IMEl'leriniz gitmekte.

Böyle bir bilgi var şuan güncellemeyin..

Güncelleyen ve bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa, bu durumdan kurtulmak için sim kartı recovery mod ekranındayken takıp çıkarın. restart atın.
Telefon açılıyor. güncelleme hata veriyor.

szr.unal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer inan
Cihazım
Mi9
Konular
5
Bugün güncelleme gelmiş ve güncelleme yaptım. Direnç kayıtlı cihaz. nvdata is corrupted hatası verip döngüde kaldı cihaz. 8 - 10 defa reboot yaptım çıkmadı. Sonra açma kapama düğmesine baya bi uzun bastım ve cihaz güncelleme öncesindeki şekilde açıldı. Güncelleme sayfasında hyperos 2.0 guncelleme görünüyor hayla ama tekrar yapmayacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün güncelleme gelmiş ve güncelleme yaptım. Direnç kayıtlı cihaz. nvdata is corrupted hatası verip döngüde kaldı cihaz. 8 - 10 defa reboot yaptım çıkmadı. Sonra açma kapama düğmesine baya bi uzun bastım ve cihaz güncelleme öncesindeki şekilde açıldı. Güncelleme sayfasında hyperos 2.0 guncelleme görünüyor hayla ama tekrar yapmayacağım
IMEI kontrol ettim ikiside duruyor, sorun olmamış o kisimda

Son düzenleme:

szr.unal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer inan
Cihazım
Mi9
Konular
5
Bir gelişme var mı arkadaşlar

hakan1937

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
0

IMEI kontrol ettim ikiside duruyor, sorun olmamış o kisimda
Dirençle tek imei miatıldı yoksa çift imeimi acaba cihazına .bu sorunu zor cozucez gibi duruyor valla ben sırf yüzden mi 14 ultrayı satmayı düşünüyorum

szr.unal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer inan
Cihazım
Mi9
Konular
5
Dirençle tek imei miatıldı yoksa çift imeimi acaba cihazına .bu sorunu zor cozucez gibi duruyor valla ben sırf yüzden mi 14 ultrayı satmayı düşünüyorum
Cift

Direnç + 2 hat IMEI atılmış ( bl kapalı) olan bir cihazı trwp den sıfırlayıp tekrar hyperOS 2.0 güncellemesini yüklemeyi deneyen oldu mu.

Son düzenleme:

Dolarex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüp
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
Arkadaşlar Xiaomi 14 ultra kullanıyorum. Cihazım yurtdışı, imei ve direnç yapıldı. Araştırdığım bilgiye göre ;

Xiaomi 14 Ultra cihazlarınızı HyperOS 2'ye (Android 15'e) güncellemeyin.

Cihaz "nvdata is corrupted" hatasında kalmakta ve sürüm düşüp açmaya çalıştığınızda IMEl'leriniz gitmekte.

Böyle bir bilgi var şuan güncellemeyin..
Ben dün güncellemek istedim fakat main menude kaldı 10 dk snra kendi açılıp
(sistem güncellenemedi romu indirin ve yeniden güncellemeyi deneyin) Yazisi geldi ekrana tekrar denemedim

hakan1937

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
0
Arkadaşlar 14 ultra çin cihazı var bende üzerine yetkili hesapla tek imei atildi cihaz dirençli ve bootlooder hiç açılmadı ..bootloder açılmasa bile yinede nv data veriyormu bilgisi olan varmi yada giden arkdaalar nv data veriyor diyenler bootlooder acikmiydi sizde kapalimiydi

hakan1937

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
0
Arkadaşlar iyi akşamlar çözüm şu an için sadece şu..direnç atılmış ve IMEI değişmiş bir tel için sıfırlama yapicaksiniz ve imeiler eski hale gelicek orjinal yani sonra server ile kayıt yapilicak şu an ki ücreti 75 dolar Erdil yapıyor bildigim başkalarıda olabilir o kişiye kalmış ..sıfırlayıp eski imeiler geliyor sonra server yapılıyor ve hyperos yada daha yeni gelicekler hepsi yüklenebiliyor tek çözüm bu

Cift

Direnç + 2 hat IMEI atılmış ( bl kapalı) olan bir cihazı trwp den sıfırlayıp tekrar hyperOS 2.0 güncellemesini yüklemeyi deneyen oldu mu.
Kral benimde bootloder kapalı tek sim kayıtlı dirençli ama olmuyor dediler nv dataya düşüyor dediler yapmadım ben ..güncelleme geldi onda sıkıntı yok ama nv dataya düşerse bootloder kapalıyken sıkıntı büyük o zaman tehlikeli işlem çok ugrastirir

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
Arkadaşlar iyi akşamlar çözüm şu an için sadece şu..direnç atılmış ve IMEI değişmiş bir tel için sıfırlama yapicaksiniz ve imeiler eski hale gelicek orjinal yani sonra server ile kayıt yapilicak şu an ki ücreti 75 dolar Erdil yapıyor bildigim başkalarıda olabilir o kişiye kalmış ..sıfırlayıp eski imeiler geliyor sonra server yapılıyor ve hyperos yada daha yeni gelicekler hepsi yüklenebiliyor tek çözüm bu

Kral benimde bootloder kapalı tek sim kayıtlı dirençli ama olmuyor dediler nv dataya düşüyor dediler yapmadım ben ..güncelleme geldi onda sıkıntı yok ama nv dataya düşerse bootloder kapalıyken sıkıntı büyük o zaman tehlikeli işlem çok ugrastirir

Direncli cihaza server kayıt oluyor mu?

Arkadaşlar 14 ultra çin cihazı var bende üzerine yetkili hesapla tek imei atildi cihaz dirençli ve bootlooder hiç açılmadı ..bootloder açılmasa bile yinede nv data veriyormu bilgisi olan varmi yada giden arkdaalar nv data veriyor diyenler bootlooder acikmiydi sizde kapalimiydi

Benim bl kapali direncli. İlk çıktığında otadan yukledim nvdataya düştü cihaz. Sonra kendiliginden eski hyperos1 dönünce açıldı.

Üst Alt