MIUI 14 Xiaomi 14 Ultra kullananların dikkatine

qmuhammedd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 13 T
Meslek
Jandarma
Konular
5
Direncli cihaza server kayıt oluyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim bl kapali direncli. İlk çıktığında otadan yukledim nvdataya düştü cihaz. Sonra kendiliginden eski hyperos1 dönünce açıldı.
Merhaba tekrar yeniden başlatınca kapandı benimki sürekli nv data hatası verdi bi dener misin

hakan1937

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
0
Oluyor ama imeileri eski haline getirmen gerekiyor format yani IMEI atılmış olmuycak .yani atilsada format at sifirlansin eski imeiler gelsin sorun yok server için şart imeilerin orjinal olması

truva06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
htc 10
Konular
0
Server kaydı ileride silinme gibi sorunu oluyor mu? Güncellemeleri yapmak sorun yaratır mı?

hakan1937

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
0
Server kaydı ileride silinme gibi sorunu oluyor mu? Güncellemeleri yapmak sorun yaratır mı?
Hayır güncelleme sıfırlama herşey sorunsuzdur .cihaz fabrikadaymis gibi gösterilir başka ülke VPN i ile girilir sorun olmaz

szr.unal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer inan
Cihazım
Mi9
Konular
5
Merhaba, esime almıştım direncli ve çift sim imei atılmış 14 ultra. hyperOS 2 güncellemesi gelince nv hatasinda kaldı. İmeiler gitmedi ama. Guncelleyemedik. Tekrar hyperOS 1 de acildi. Rezil olduk hanıma. Cihazın bl kilidi kapalı.

Hocam bu için çözümü nedir. Ne yapmak gerek.
Bl kilidi mi açılması gerek, rom mu atılması gerek. Server kaydı diyorlar öyle birşey mi gerek.

Server kaydı olması için IMEI ilerin orjinal olması gerekiyor deniyor. Nasıl eski haline getireceğiz.

Yani cihazım direncli ve IMEI atılmış. Ama bl kapalı. Bunu imeileri orjinal haline getirsek ( nasıl bilmiyorum) sonra server kaydı yaptirsak. Sonrasında sorunsuz kullanabiliyor muyuz.

Üst Alt