MIUI 14 Xiaomi 14 Ultra kullananların dikkatine

BerkayBSK

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
17
Arkdaşlar daha demin 14 Ultra olan arkadaşım aradı güncelleme gelmiş otadan yapmış çift hat direnç kayıtlı ve telefon gitmiş bilginiz olsun gerisi size kalmış :)

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
bu bilginin kaynağı nedir ? Neden kaynak vermeden insanları galeyana getiriyorsunuz ? Araştırdığınız bilgileri bizimle de paylaşır mısınız ?
Bilgi Doğru Bilgi Maalesef Dirençli Ve IMEI Atılmış Cihazda Hyperos güncellemesi Cihazı Nv Hatasına Götürüyor Format Atıp Açanlar Oluyor Onlarda tekrar hyperos 1.0a Düşüyor

hakan1937

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
0
Arkdaşlar daha demin 14 Ultra olan arkadaşım aradı güncelleme gelmiş otadan yapmış çift hat direnç kayıtlı ve telefon gitmiş bilginiz olsun gerisi size kalmış :)
O zaman direnç sıkıntı duruma geldi artık telin değeri düşer iyice 14 ultra piyasasi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga yapanlar imei gitti diyor. Tekrar eskiye dönüyorlar. Arada kaldık 😂
Valla yapmiycam şimdi yetkili hesap fln gerekirse uğraştırır bizi bayaga

hakan1937

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
0
Bilgi Doğru Bilgi Maalesef Dirençli Ve IMEI Atılmış Cihazda Hyperos güncellemesi Cihazı Nv Hatasına Götürüyor Format Atıp Açanlar Oluyor Onlarda tekrar hyperos 1.0a Düşüyor
Auth işlemi yapmismi acaba o kişiler ??

grays

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
Hocam 1. ağızdan yazıyorum. Telefonum Direnç kayıtlıydı çift sim olarak. Direkt gelen güncellemeyi yaptım NV hatası aldım wipe data yaparak cihazı açtım ve HYPEROS1 e kendisi döndü lakin atılan imei adresleri silindi bilginizi olsun. Uğraşmayın yani.

YasinDmR

Premium Üye
Premium Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Hocam 1. ağızdan yazıyorum. Telefonum Direnç kayıtlıydı çift sim olarak. Direkt gelen güncellemeyi yaptım NV hatası aldım wipe data yaparak cihazı açtım ve HYPEROS1 e kendisi döndü lakin atılan imei adresleri silindi bilginizi olsun. Uğraşmayın yani.

Teşekkürler hocam. Artık bekleyeceğiz.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Konu içerisinde yazılmış mesajlardan cihaz kullanıcılarının mağdur olmalarına neden olacak içeriğe sahip olanlar ve bu mesajları alıntılamış olan diğer mesajlar kaldırılmış, mesaj sahiplerine uyarı cezası verilmiştir.

Yurtdışı Xiaomi 14 Ultra kullanıcılarının bu güncellemeyi yapmaları şu anda önerilmemektedir.

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
Selamlar, benim telefon da nv data is corruptta kaldı maalesef. ne yapmak lazım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20-30 restart sonrasında kendiliğinden eski roma döndü. çok şükür imei gitmemiş. güncelleme için bekleyin arkadaşlar... ve kesinlikle datanızı yedekleyin

Üst Alt