- Adım
- hakan
- Cihazım
- poco x3 nfc
- Konular
- 0
Eminmiyiz reis bazıları bişi olmuyo dio bazıları bişi dioGaliba gidiyor. Gruplarda yapanlar var
Eminmiyiz reis bazıları bişi olmuyo dio bazıları bişi dioGaliba gidiyor. Gruplarda yapanlar var
Bilgi Doğru Bilgi Maalesef Dirençli Ve IMEI Atılmış Cihazda Hyperos güncellemesi Cihazı Nv Hatasına Götürüyor Format Atıp Açanlar Oluyor Onlarda tekrar hyperos 1.0a Düşüyorbu bilginin kaynağı nedir ? Neden kaynak vermeden insanları galeyana getiriyorsunuz ? Araştırdığınız bilgileri bizimle de paylaşır mısınız ?
Eminmiyiz reis bazıları bişi olmuyo dio bazıları bişi dio
O zaman direnç sıkıntı duruma geldi artık telin değeri düşer iyice 14 ultra piyasasiArkdaşlar daha demin 14 Ultra olan arkadaşım aradı güncelleme gelmiş otadan yapmış çift hat direnç kayıtlı ve telefon gitmiş bilginiz olsun gerisi size kalmış
Valla yapmiycam şimdi yetkili hesap fln gerekirse uğraştırır bizi bayagaAga yapanlar imei gitti diyor. Tekrar eskiye dönüyorlar. Arada kaldık
Auth işlemi yapmismi acaba o kişiler ??Bilgi Doğru Bilgi Maalesef Dirençli Ve IMEI Atılmış Cihazda Hyperos güncellemesi Cihazı Nv Hatasına Götürüyor Format Atıp Açanlar Oluyor Onlarda tekrar hyperos 1.0a Düşüyor
Hocam 1. ağızdan yazıyorum. Telefonum Direnç kayıtlıydı çift sim olarak. Direkt gelen güncellemeyi yaptım NV hatası aldım wipe data yaparak cihazı açtım ve HYPEROS1 e kendisi döndü lakin atılan imei adresleri silindi bilginizi olsun. Uğraşmayın yani.