MIUI 14 Xiaomi 14 ultra Kullananların Dikkatine

ysnozver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
17
Bende Facebook gruplarında gördüm hocam. Zaten dirençli cihaz her türlü sıkıntı. Çoğu insan mecburiyetten başvuruyor belki. Lakin şahsi fikrim
( tabii sözüm meclisten dışarı) bir telefona direnç işlemi yaptırmak bana göre hiç akıl kârı değil.
İstisnalar kaideyi bozmaz ama telefonuna direnç kaydı yaptırıp ta sıkıntısız kullanana hiç şahit olmadım.
Hocam tekrar ediyorum normal telefona güncelleme gelirse yapılırsa sorun olacağını sanmıyorum. Millet heyecanlanıp yazılımlar ile kurmaya çalışıyor uyumlu mu uyumsuz mu bakmadan. Sonra böyle sorunlar görülüyor.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
bu bilginin kaynağı nedir ? Neden kaynak vermeden insanları galeyana getiriyorsunuz ? Araştırdığınız bilgileri bizimle de paylaşır mısınız ?
Telefona direnç ile IMEI atan kişiler paylaştı bunu. Yani yasal olmadığı için kaynak nasıl gösterecek :D

Dikkat edin güncellemeyin hemen diyor işte.

ysnozver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
17
Telefona direnç ile IMEI atan kişiler paylaştı bunu. Yani yasal olmadığı için kaynak nasıl gösterecek :D

Dikkat edin güncellemeyin hemen diyor işte.
Hocam şuan resmi olarak global 14 ultra hyperos 2 dosyası varmı?

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
6
Bende Facebook gruplarında gördüm hocam. Zaten dirençli cihaz her türlü sıkıntı. Çoğu insan mecburiyetten başvuruyor belki. Lakin şahsi fikrim
( tabii sözüm meclisten dışarı) bir telefona direnç işlemi yaptırmak bana göre hiç akıl kârı değil.
İstisnalar kaideyi bozmaz ama telefonuna direnç kaydı yaptırıp ta sıkıntısız kullanana hiç şahit olmadım.
Neden ben 13 pro plusa attırdım sıfır sıkıntıydı şimdi 13 ultra var onda da sıfır sıkıntı. Yani genelleme yapmak biraz saçma olmadımı ?

emrekus93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
1
Ben dirençli global modellerde sorun olacağını zannetmiyorum ama bunun için henüz erken güncelleme gelince görücez herşeyi hepimiz. Telefoncu ve bt kilidi açık olan biri kendini feda etsin artık herkez rahatlasın☺️

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Neden ben 13 pro plusa attırdım sıfır sıkıntıydı şimdi 13 ultra var onda da sıfır sıkıntı. Yani genelleme yapmak biraz saçma olmadımı ?
Daha önceki konuların birinde bende aynı şeyi yazmıştım, direnç işlemi yapan kişiye göre değişir. Bende cihazıma direnç yaptırdım, hiç bir sıkıntı çekmeden kullanıyorum. 2-3 işi bilmez yüzünden pert olan cihazın sorumluluğunu, işini layıkıyla yapan teknisyenlere atmak doğru değil.

Son düzenleme:

emrekus93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
1
acaba kuranlar global modellere mi kurdular veya farklı cihazlara ? Mi 14 ultra için global sürüm güncelleme ekranında belirdiğinde kurulsa bence sorun olmaz gibi.
Bende size katılıyorum hocam direk kendi otomatik güncelleme gelirse sorun olmaz gibi geliyor banada

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
6
Bende 13 ultra var bl açık dirençte uygulanmış olurda yeterince gaz verilirse zamanı direk normal güncelleme şeklinde geldiğinde deneyebilirim belki böylelikle 13 ultrada ne olursa 14 ultrada vs de o olur gibisinden anlarız. :D

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
arkadaşlar merhaba 14 ultra almayı düşünüyorum sizce isabetlimi olur yoksa uzak durmu dersiniz

Üst Alt