Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Gelenler.

sozdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Muhasebe / Finans
Konular
1
Cihazı ilk aldığınızda hiç bakmadiniz mi imeilere? Şuan orjinale döndüğü için bakamayiz zaten de ilk aldığınızda çift hat mı tek hat mı kayitliydi onu öğrenmek istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o kesin değil 2 kullanıcı tek hat kayıtlı almış orjinale dönmüş ama belki de şans işi ben dedim diye denemeyin.
Ha onda ekran görüntüleri almıştım tek SIM kayıtlıydı hocam

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Ha onda ekran görüntüleri almıştım tek SIM kayıtlıydı hocam
Tamam o zaman 3. Kişi oldunuz tek sim kayitli cihazlar wipe yapınca orjinal imei e dönebiliyor. Orjinale dönünce güncelleme alır cihaz. Hayırlı olsun 😊

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Tamam o zaman 3. Kişi oldunuz tek sim kayitli cihazlar wipe yapınca orjinal imei e dönebiliyor. Orjinale dönünce güncelleme alır cihaz. Hayırlı olsun 😊
Güncelleme İniyor İnşallah 4. kişi Olacagim.

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
Orijinal imei döndükten sonra güncelleme almanın anlamı ne? Kayıt işini çözmek lazim, imei atılmış halde geçişin yolu çıkmalı

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Orijinal imei döndükten sonra güncelleme almanın anlamı ne? Kayıt işini çözmek lazim, imei atılmış halde geçişin yolu çıkmalı
Ya Kayıt işi daha sonra da çözülür bir ikinci versiyona geçişi sağlanırsa 7-8 ay çöze dursunlar onu biz kullana duralım Ben şimdi kuruluma geçiyorum çökme sonrası her şeyi not alacağım yani nasıl ilerliyor süreç kendim görmüş olacağım

sozdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Muhasebe / Finans
Konular
1
Ya Kayıt işi daha sonra da çözülür bir ikinci versiyona geçişi sağlanırsa 7-8 ay çöze dursunlar onu biz kullana duralım Ben şimdi kuruluma geçiyorum çökme sonrası her şeyi not alacağım yani nasıl ilerliyor süreç kendim görmüş olacağım
Geri dönüşlerinizi bekliyoruz sizlerin de o halde, umarım sorunsuz geçer yedek almayı unutmayın :)

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Arkadaşlar Direncli Global Tek sim Kayıt BL Kapalı Xiaomi 14 Ultra İle Yazıyorum. Güncellemeyi kur dedim Sorunsuz şekilde kuruldu cihaz çok hızlı şekilde açıldı. Her şey çok güzel yalnız İmeiler Orjinale dönmüş cihazda bir sıfırlama falan da olmadı aynı dosyalarım olduğu gibi duruyor

Arkadaşlar Direncli Global Tek sim Kayıt BL Kapalı Xiaomi 14 Ultra İle Yazıyorum. Güncellemeyi kur dedim Sorunsuz şekilde kuruldu cihaz çok hızlı şekilde açıldı. Her şey çok güzel yalnız İmeiler Orjinale dönmüş cihazda bir sıfırlama falan da olmadı aynı dosyalarım olduğu gibi duruyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-30-13-42-31-847_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2024-11-30-13-42-31-847_com.miui.home.jpg
    524,9 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2024-11-30-13-41-44-372_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-11-30-13-41-44-372_com.android.settings.jpg
    313,1 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2024-11-30-13-41-28-100_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2024-11-30-13-41-28-100_com.miui.home.jpg
    393,9 KB · Görüntüleme: 24

sozdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Muhasebe / Finans
Konular
1
Ç

Çok iyi valla zayiat yok en azından bende kısa süreli kalp krizi olmuştu :D

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Ç

Çok iyi valla zayiat yok en azından bende kısa süreli kalp krizi olmuştu :D
Bir arkadaş yapay zeka özellikleri çalışmıyor dediydi o kişiyi bulamadım bilen var mi Neler calismiyor tam olarak test etmek istiyorum

Arkadaşlar Mi 14 Ultra Cihazıma ( Direnç Kayıtlı ) HyperOS 2.0 güncellemesi geldi kurdum NV hatasına geçti defalarca kendini restart etmeye başladı mecburen Wipe Data All yaptım açıldığında IMEI orijinal haline dönmüştü daha sonra tekrar güncelleme yaptım HyperOS 2.0 kuruldu bootloader kilidi kapalı görünüyor bundan sonraki süreçte ne olur bilmiyorum IMEI atılıyor mu , bootloader açılıyor mu tekrardan bilgi sahibi değilim.
Şu anki haliyle Aİ hizmetler kullanılamıyor *Sistemi son sürüme güncelleyin ibaresi var

Şimdilik paylaşacaklarım bu şekilde.
Çalışmayan Aı Hizmetleri hangileri

Son düzenleme:
Üst Alt