Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Gelenler.

sozdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Muhasebe / Finans
Konular
1
Bir arkadaş yapay zeka özellikleri çalışmıyor dediydi o kişiyi bulamadım bilen var mi Neler calismiyor tam olarak test etmek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çalışmayan Aı Hizmetleri hangileri
Hocam ekran görüntüsü eklemeye çalışıyorum da hata veriyor Aİ hizmetlerde sistemi son sürüme güncelleyin yazıyor belki ben yapamamış olabilirim bakmaya devam ediyorum

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Hocam ekran görüntüsü eklemeye çalışıyorum da hata veriyor Aİ hizmetlerde sistemi son sürüme güncelleyin yazıyor belki ben yapamamış olabilirim bakmaya devam ediyorum
Hocam sürüm yükseltme sonrasında telefonda kasıntılar olmaya başladı bundan dolayı kendi isteğimle format attım formattan sonra yapay zeka özelliklerini test ettim gördüğüm kadarıyla ben de hepsi çalışıyor ama ayarlarda ai hizmetler bölümüne girdiğimde en son sürüme güncelleyin yazısı bende de var ama çalışıyor yani yapay zeka özellikleri

sozdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Muhasebe / Finans
Konular
1
Hocam sürüm yükseltme sonrasında telefonda kasıntılar olmaya başladı bundan dolayı kendi isteğimle format attım formattan sonra yapay zeka özelliklerini test ettim gördüğüm kadarıyla ben de hepsi çalışıyor ama ayarlarda ai hizmetler bölümüne girdiğimde en son sürüme güncelleyin yazısı bende de var ama çalışıyor yani yapay zeka özellikleri
Hocam WhatsApptan çıkmaya çalışırken ekranda kalıyor çıkmıyor bende şuana kadar farklı bir hata görmedim sizdede aynı sorun oldu mu WhatsApp kullanırken

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Hocam WhatsApptan çıkmaya çalışırken ekranda kalıyor çıkmıyor bende şuana kadar farklı bir hata görmedim sizdede aynı sorun oldu mu WhatsApp kullanırken
Yok Valla Öyle Bir Sorun Yok Aslinda Hiç Sorun Yaşamıyorum Sadece Az Önce Bir Resimde Bir Nesneyi Silmeye Çalıştım 3-4 Defa Silme İşlemi Yaptırdım Sorunsuz Yapmisti Son Seferde Eklenti Yüklenemedi Bu Ekranı Kapatıp Tekrar Deneyin dedi. Onun Haricinde Bir Problem Yok Bende

Format atmadiysan atmani tavsiye ederim. İkindinden beri kurulum yapıyorum her ayarını özenle yaptım şuan canavar gibi oldu telefonum.

sozdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Muhasebe / Finans
Konular
1
Yok Valla Öyle Bir Sorun Yok Aslinda Hiç Sorun Yaşamıyorum Sadece Az Önce Bir Resimde Bir Nesneyi Silmeye Çalıştım 3-4 Defa Silme İşlemi Yaptırdım Sorunsuz Yapmisti Son Seferde Eklenti Yüklenemedi Bu Ekranı Kapatıp Tekrar Deneyin dedi. Onun Haricinde Bir Problem Yok Bende

Format atmadiysan atmani tavsiye ederim. İkindinden beri kurulum yapıyorum her ayarını özenle yaptım şuan canavar gibi oldu telefonum.
Hocam çöktüğü için zaten fabrika ayarına dönmüştü bende WhatsApp harici bir sorun yok şuan bende bir o kaldı o yüzden sorayım dedim

emrekus93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
2
Ben indirme konusunda tereddütdeyim tek hat kayıtlı bende ama yedek telefon yok bunun çözümünü bulurlar diye bekliyorum 😂

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Ota yolu ile geldi, indirdik alet mecburen Nv hatasına düştü... Sonrasında imeiler de patladı... Peki aramızda IMEI null'a düşünce os'u yeniden indirip arkasından güncelleyip , Fabrika imeisi gören oldu mu ? Hadi diyelim Oldu, arkasından Dft ile yeniden IMEI yazdıran tamir ettiren oldu mu ?

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Ota yolu ile geldi, indirdik alet mecburen Nv hatasına düştü... Sonrasında imeiler de patladı... Peki aramızda IMEI null'a düşünce os'u yeniden indirip arkasından güncelleyip , Fabrika imeisi gören oldu mu ? Hadi diyelim Oldu, arkasından Dft ile yeniden IMEI yazdıran tamir ettiren oldu mu ?
Doğru Henüz Nulla Düşen Cihazlar Ne Olacak Bilmiyoruz. Muhtemelen Qpts'miydi Adı Aklıma Gelmedi Onunla Yedek Alınır Sonra Kurulur Baktın Çöktü Null Oldu 2.0'a Geçilir Tekrar İmei Yedeği Kurulur

lediod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi5s Plus
Meslek
Bankacı
Konular
2
Merhaba arkadaşlar, bendeki cihaz BL kapalı( bir türlü açamadım) global tek sim kayıtlı ve dirençli. Güncellemeyi şuan devre dışı bıraktım. Yanlışlıkla yapar diye, yedek cihaz da yok. Bir yöntem çıkar mı, ya da bl kilidini nasıl açabiliriz yöntemini bilen varmı

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Merhaba arkadaşlar, bendeki cihaz BL kapalı( bir türlü açamadım) global tek sim kayıtlı ve dirençli. Güncellemeyi şuan devre dışı bıraktım. Yanlışlıkla yapar diye, yedek cihaz da yok. Bir yöntem çıkar mı, ya da bl kilidini nasıl açabiliriz yöntemini bilen varmı
Xiaomi 14 ultra İçin Şuan BL Kilidi Açma Yöntemi Yok Maalesef Bekleyecegiz.

Üst Alt