Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Gelenler.

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Ben de güncelleme yaptım Fakat telefon Tabii ki açılmadı recovery'e düştü reboot yaptığın zaman yine açılmıyor yine recovery'e düşüyor Bu kez Wipe data yaptıktan sonra cihaz hyperos 1 ile açılıyor ama benim imi'ler gitmişti çünkü IMEI atılık kullanıyordum. Benim efs yedeğim var PC'de onda sorun yok. Tekrar güncellemeyi deneyip hyperos 2'ye geçerse cihaz imei yeniden atılabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

White data yaptıktan sonra Telefon açıldı fakat ne orijinal IMEI ne de sonradan attığım imei kaldı içinde
BL Kilidi mi Açık? İmei Orijinalde Kalması Gerekiyordu.

merozse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Merro
Cihazım
14 ultra
Konular
0
Hocalarım benim tel dirençli bl kilidi açıktı global telefondu .hyprrs 2.0 ı yükledi yanlışlkla ayarlardan . atılan imei gitti eski orj imeilere döndü . Şimdi ben bu teli kapatıp açsam açılışta kalırmı yeniden başlatsam bilen varmı acil

Hocalarım benim tel dirençli bl kilidi açıktı global telefondu .hyprrs 2.0 ı yükledi yanlışlkla ayarlardan . atılan imei gitti eski orj imeilere döndü . Şimdi ben bu teli kapatıp açsam açılışta kalırmı yeniden başlatsam bilen varmı acil
Ve 2. Olarakta neden giden imei atılmasın bu sürüme ayarlarda bl kilidi açık gözüküyor

merozse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Merro
Cihazım
14 ultra
Konular
0

Ve 2. Olarakta neden giden imei atılmasın bu sürüme ayarlarda bl kilidi açık gözüküyor
Ai hizmetleri de gayet iyi çalışıyor test ettimde

serseriyok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
poco f2 pro
Konular
2
Mi 14 ultra yd bootloader kapali direnc yada imei yok henuz guncelleme gelmedi bu durum normalmi arkadaşlar

serseriyok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
poco f2 pro
Konular
2
Mi 14 ultra yd bootloader kapali direnc yada imei yok henuz guncelleme gelmedi bu durum normalmi arkadaşlar
Bende bide 1.0.11.0 dan 1.0.12.0 a gecemiyorum romu indirin tekrar deneyin diyor tamam indir diyorum yine hata veriyor bu guncellemeyi yapmadan hyperos 2 gelmezmi

mankurt76

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurt
Cihazım
Mi Max
Konular
8
Benim de global ve server kayıtlı ama güncelleme gözükmüyor hala.

hayretlericerisindeyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
5
Bi ben kaldım sanıyordum
Ben de varım. Taiwan ROM yüklü olduğu için dün 1.0.10.0 UNATWXM güncellemesini aldım. Onun haricinde bir güncelleme yok. Bende Google Play uygulamaları bile bazen otomatik olarak güncellenmiyor. Her gün uygulama güncellemeye girsem bile Google Play'de "Bu güncelleme 20 Kasım'da yayımlandı." uyarısı veriyor yani daha geçmiş tarihte yayımlanmasına rağmen ben manuel olarak güncellemeleri denetlesem bile güncellemeyi göremiyorum. Sizde de bu hatalar var mı?

serseriyok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
poco f2 pro
Konular
2
Yok bende uygulamada sorun yok ama 1.0.12.0 guncellemesini yapmaya calistigimda hata veriyor 1.0.11.0 yüklü şu an

Üst Alt