Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomXiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Gelenler.
Ben de güncelleme yaptım Fakat telefon Tabii ki açılmadı recovery'e düştü reboot yaptığın zaman yine açılmıyor yine recovery'e düşüyor Bu kez Wipe data yaptıktan sonra cihaz hyperos 1 ile açılıyor ama benim imi'ler gitmişti çünkü IMEI atılık kullanıyordum. Benim efs yedeğim var PC'de onda sorun yok. Tekrar güncellemeyi deneyip hyperos 2'ye geçerse cihaz imei yeniden atılabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
White data yaptıktan sonra Telefon açıldı fakat ne orijinal IMEI ne de sonradan attığım imei kaldı içinde
Hocalarım benim tel dirençli bl kilidi açıktı global telefondu .hyprrs 2.0 ı yükledi yanlışlkla ayarlardan . atılan imei gitti eski orj imeilere döndü . Şimdi ben bu teli kapatıp açsam açılışta kalırmı yeniden başlatsam bilen varmı acil
Hocalarım benim tel dirençli bl kilidi açıktı global telefondu .hyprrs 2.0 ı yükledi yanlışlkla ayarlardan . atılan imei gitti eski orj imeilere döndü . Şimdi ben bu teli kapatıp açsam açılışta kalırmı yeniden başlatsam bilen varmı acil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve 2. Olarakta neden giden imei atılmasın bu sürüme ayarlarda bl kilidi açık gözüküyor
Bende bide 1.0.11.0 dan 1.0.12.0 a gecemiyorum romu indirin tekrar deneyin diyor tamam indir diyorum yine hata veriyor bu guncellemeyi yapmadan hyperos 2 gelmezmi
Ben de varım. Taiwan ROM yüklü olduğu için dün 1.0.10.0 UNATWXM güncellemesini aldım. Onun haricinde bir güncelleme yok. Bende Google Play uygulamaları bile bazen otomatik olarak güncellenmiyor. Her gün uygulama güncellemeye girsem bile Google Play'de "Bu güncelleme 20 Kasım'da yayımlandı." uyarısı veriyor yani daha geçmiş tarihte yayımlanmasına rağmen ben manuel olarak güncellemeleri denetlesem bile güncellemeyi göremiyorum. Sizde de bu hatalar var mı?