- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Mi 14 Ultra
- Konular
- 3
Bana dün 1.0.10.0 UNATWXM güncellemesi geldi. Muhtemelen HyperOS 2 birkaç aya kadar gelir
Galiba genel olarak bu 14 Ultra cihazlar sorunluBendeki bir hata da google play sistem güncellemesi 1 temmuzda kalmış. Denetle diyorum güncel diyor. Herşeyi denedim çözemedim.
Xiaomi yazilim yönünden rakiplerinin gerisinde zaten kararli istikrarli ilerlemiyor, ama fiyat ve performans olarak tercih ediliyor birde yd olunca zaten aşırı fark ediyorGaliba genel olarak bu 14 Ultra cihazlar sorunlu
Size ne zaman geldi güncelleme? Biz hala bekliyoruz. Bu hataları aldıysanız ayrıca bir format atın derim.
Yeni sürüm sıkıntılı bence şuan global yurtiçi cihaz değilse güncellemek mantıklı gelmiyor bana zaten bir çözüm bulunana kadar hyoeros1 de devam etmek en mantıklısı gibi şuanMi 14 Ultra ( Dirençli BL Kapalı ) Globalde gelen güncelleme sonrası fark ettiğim bazı sorunlar. ( Benim cihazımda sadece oluyor da olabilir )
- Whatsapp sohbet ekranında geri çıkmıyor aynı ekranda kalıyor.
- İnternet bankacılığından dekont göndermeye çalıştığımda dekontu whatsappa geitmiyor.
- Uygulamaları önbelleğe almıyor ( mesela Trendyola ödeme için kart bilgilerimi yazmaya çalıştığımda bekleme ekranına gelip tekrar açınca yazdıklarım sıfırlanıyor )
- İş Bankası mobilde çökme sorunları oldu.
Şuana kadar gözüme çarpanlar bu şekilde
Tek sim kartlimi sizin cihaz. Güncellemeyi nasıl sorunsuz yaptınız?Mi 14 Ultra ( Dirençli BL Kapalı ) Globalde gelen güncelleme sonrası fark ettiğim bazı sorunlar. ( Benim cihazımda sadece oluyor da olabilir )
- Whatsapp sohbet ekranında geri çıkmıyor aynı ekranda kalıyor.
- İnternet bankacılığından dekont göndermeye çalıştığımda dekontu whatsappa geitmiyor.
- Uygulamaları önbelleğe almıyor ( mesela Trendyola ödeme için kart bilgilerimi yazmaya çalıştığımda bekleme ekranına gelip tekrar açınca yazdıklarım sıfırlanıyor )
- İş Bankası mobilde çökme sorunları oldu.
Şuana kadar gözüme çarpanlar bu şekilde
Sorunsuz olmadı hocam IMEI eski haline döndü ilk denememde NV hatasına düştü sonrasına aldı güncellemeyiTek sim kartlimi sizin cihaz. Güncellemeyi nasıl sorunsuz yaptınız?
Hocam birkaç gün oldu güncelleme geleli , muhtemelen format atacağım yineSize ne zaman geldi güncelleme? Biz hala bekliyoruz. Bu hataları aldıysanız ayrıca bir format atın derim.