Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Gelenler.

murat.tahran

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 11S
Konular
0
Direnç yaptırıp imei attırmaz iseniz Hyperos 2 yükleyebilirsiniz. bu şekilde nv hatasına düşmüyor. ama bir kez olsun imei atılırsa efs orjinalliği bozulacağı için şu an için hyperos 2 yüklenmiyor.
Hocam bu dediğiniz 13T pro modellerinde de mevcut mu? Kendim 13T kullanıyorum, eğer aynı sorun olacaksa imei yaptırmayım.

serseriyok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
poco f2 pro
Konular
2
Bana daha guncelleme gelmedi kaldi ki benim cihaz 1.0.12.0 guncellemesini bile yapamadı hata veriyor indirdikten sonra çıkarılıyor deyip orda hata veriyor, bana hyperos 2 gelirmi bu guncellemeyi yapmadan?

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Geri dönüşlerinizi bekliyoruz sizlerin de o halde, umarım sorunsuz geçer yedek almayı unutmayın :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam Ben Telefonun Direnç Ve İmei İşini Bu İşi Tr En İyi Bilen Kişiye Yaptırmıştım. Adını Felan Vermeyeyim Reklam Gibi Olur Bide Ban Felan Yeriz 😂 Ben Telefonu Aldığımda Yanında Not Yazılmış Güncellemeleri Kurabilirsin Format Atma Dosyalarinda Bir Yedek Var Onu da İyi Sakla Yazıyordu Bu Gece Telefonu Çöken Birisi Bana Direnç Atan Kişiye Yazmış NV Hatasindan Bahsetmiş Ve Bizim Adam NV Hatası İçin Direnc Yanlış Atılmış Demiş. Burda Arkadaşların NV Hatası Alma Sebebi Bunca İnsana Yanlış Direnç Atilmasi Olabilir mi? Sonuçta Ben Hiç Bir Hata Almadan Formata Gerek Duymadan Hyperos 2.0'ı Kurdum İmei Gitti Ama Onu da Geri Yükletirim Diye Düşünüyorum. Yani Bende Hiç Bir Hata Vermeme Sebebi Bu Adamın Attığı Direnç Galiba

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
Hocam Ben Telefonun Direnç Ve İmei İşini Bu İşi Tr En İyi Bilen Kişiye Yaptırmıştım. Adını Felan Vermeyeyim Reklam Gibi Olur Bide Ban Felan Yeriz 😂 Ben Telefonu Aldığımda Yanında Not Yazılmış Güncellemeleri Kurabilirsin Format Atma Dosyalarinda Bir Yedek Var Onu da İyi Sakla Yazıyordu Bu Gece Telefonu Çöken Birisi Bana Direnç Atan Kişiye Yazmış NV Hatasindan Bahsetmiş Ve Bizim Adam NV Hatası İçin Direnc Yanlış Atılmış Demiş. Burda Arkadaşların NV Hatası Alma Sebebi Bunca İnsana Yanlış Direnç Atilmasi Olabilir mi? Sonuçta Ben Hiç Bir Hata Almadan Formata Gerek Duymadan Hyperos 2.0'ı Kurdum İmei Gitti Ama Onu da Geri Yükletirim Diye Düşünüyorum. Yani Bende Hiç Bir Hata Vermeme Sebebi Bu Adamın Attığı Direnç Galiba

Direnç nasıl yanlış atılacak? Saçma bir yorum. Kaldı ki ben NV hatası aldiktan sonra eski roma dönünce düzeldi sorun.

sinancolor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
O zaman tr deki tüm 14 ultra yd'lerin alayının direnci yanlış 😅 Neyse adam iyi sallamış yorumda.

lifekiss1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi 13T PRO
Meslek
Katip
Konular
7
Ben mauel güncelleme yaptım. Recovery'de kaldı cihaz. NV data is corrupted diyor. bunu düzeltmenin bir yolu yok mu yaptık bir eşeklik :(

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
10
Ben mauel güncelleme yaptım. Recovery'de kaldı cihaz. NV data is corrupted diyor. bunu düzeltmenin bir yolu yok mu yaptık bir eşeklik :(
Recovery'de iken wipe işlemini yapın, tel açılır. önceki sürüm ne ise onunla açılır. recovery çince ise, ortakadik seçenek vipe seçeneği. ses kısma ve güç tuşu ile ilerleyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1- Direnç nasıl yanlış atılacak?

2- Direnç işleminden sonra imei atılmışsa efs bozuluyor ve sorun burada başlıyor. efs'nin bozulmasından kaynaklı.
Direnç işlemi yapıldıktan sonra imei atılmamışsa hyperos 2 güncellemesinde hiç sorun yok ki. mesele dirençten sonra imei atılınca başlıyor.

3- HyperOS 2 güncellemesinden sonra imei gittiyse sizin bu da kötü. Direnç işlemi yaptırmış, ama hiç imei attırmamış kişiler var bildiğim. HyperOS 2 güncelleyebiliyorlar ve imei'leri gitmiyor. sizin imei niye gitti?

4- HyperOS 2 güncelledikten sonra cihaz recovery düşüyor, Hyperos 1 modem dosyasını atınca cihaz açılıyor, ama imei uçuyor ve şebeke gelmiyor. seninde imei bu yüzden gitmiş olmasın ???

Son düzenleme:

sozdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Muhasebe / Finans
Konular
1
Hocam bende de aynısı oldu Wipe All Data yaptıktan sonra sıfırlanıp açıldı IMEI orjinale döndü sonra tekrardan güncelleme yapınca HyperOS 2.0 almış oldu.

isa_cheff

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Recovery'de iken wipe işlemini yapın, tel açılır. önceki sürüm ne ise onunla açılır. recovery çince ise, ortakadik seçenek vipe seçeneği. ses kısma ve güç tuşu ile ilerleyin.

1- Direnç nasıl yanlış atılacak?

2- Direnç işleminden sonra imei atılmışsa efs bozuluyor ve sorun burada başlıyor. efs'nin bozulmasından kaynaklı.
Direnç işlemi yapıldıktan sonra imei atılmamışsa hyperos 2 güncellemesinde hiç sorun yok ki. mesele dirençten sonra imei atılınca başlıyor.

3- HyperOS 2 güncellemesinden sonra imei gittiyse sizin bu da kötü. Direnç işlemi yaptırmış, ama hiç imei attırmamış kişiler var bildiğim. HyperOS 2 güncelleyebiliyorlar ve imei'leri gitmiyor. sizin imei niye gitti?

4- HyperOS 2 güncelledikten sonra cihaz recovery düşüyor, Hyperos 1 modem dosyasını atınca cihaz açılıyor, ama imei uçuyor ve şebeke gelmiyor. seninde imei bu yüzden gitmiş olmasın ???
Ben de güncelleme yaptım Fakat telefon Tabii ki açılmadı recovery'e düştü reboot yaptığın zaman yine açılmıyor yine recovery'e düşüyor Bu kez Wipe data yaptıktan sonra cihaz hyperos 1 ile açılıyor ama benim imi'ler gitmişti çünkü IMEI atılık kullanıyordum. Benim efs yedeğim var PC'de onda sorun yok. Tekrar güncellemeyi deneyip hyperos 2'ye geçerse cihaz imei yeniden atılabilir mi?

Ben de güncelleme yaptım Fakat telefon Tabii ki açılmadı recovery'e düştü reboot yaptığın zaman yine açılmıyor yine recovery'e düşüyor Bu kez Wipe data yaptıktan sonra cihaz hyperos 1 ile açılıyor ama benim imi'ler gitmişti çünkü IMEI atılık kullanıyordum. Benim efs yedeğim var PC'de onda sorun yok. Tekrar güncellemeyi deneyip hyperos 2'ye geçerse cihaz imei yeniden atılabilir mi?
White data yaptıktan sonra Telefon açıldı fakat ne orijinal IMEI ne de sonradan attığım imei kaldı içinde

Üst Alt