- Adım
- Furkan Enes
- Cihazım
- Redmi K20 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 9
bu cihazları güncelleme sıfırlama sorunsuz diye satan satıcılar sorumluluk alacaklar mı?
E hocam nv hatasını nasıl aştınız ? Benim o kısımda kaldı sonra geri hyperOS 1 e döndüSorunsuz olmadı hocam IMEI eski haline döndü ilk denememde NV hatasına düştü sonrasına aldı güncellemeyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam birkaç gün oldu güncelleme geleli , muhtemelen format atacağım yine
Benimde nv hatasına düşüp geri döndü cihaz.E hocam nv hatasını nasıl aştınız ? Benim o kısımda kaldı sonra geri hyperOS 1 e döndü
Aynen ama sonrası önemli tekrar imei nasıl atılacakResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tek hat direnç kayıtlı kullanıyordum güncelleme geldi yükle dediğimde indirdi açılışta wipe data format ekranında kaldı ordan sifirlama yaptım imei orjinale dönmüş oldu imei klasörü orjinale dönünce hyperos 2.0 sorunsuz şekilde yüklendi sorunsuz kullanıyorum
Sanırım böyle kullanmaya devam edeceğiz hocam. Biri çılgınlık yapip çözdüm desede rahatlasakAynen ama sonrası önemli tekrar imei nasıl atılac
Benim BL'de kapalı bir türlü açamadım ondan oynarken korkuyorumŞimdi çift hat 8 ay falan süre var o süre içinde çözülürse çözülür çözülmedi döneriz hyperos1 e yapacak bişey yok hocam