Ölü fiyatina satılacak bir durum yok hocam. Xiaomi 13 de bile dönüp dolaşıp miui kullanıyorduk güncelleme o kadar da abartılı birşey değil. Son sürüm Rus romu kurup bakın keyfinize derim. Çözüm belki çıkar çıkmazsa da stabil sorunsuz çalışan rom var nasılsa.Bl kilidini Ücret mukabilinde açtırdım ortalama 5 dakika sürdü. Sonrasında Eu Rom 2.0 yükledim. Sonuç Yine Hüsran , Nv data Eror. Kısacası arkadaşlar 2.0 olayları biraz sarmaşık gibi karışık. Aklıma Gelen , Her güncelleme de Modem dosyası vs flaşlamak gerekebilir Tıpkı Not10 Pro'da yapıldığı gibi ... Tabii o dosya piyasaya çıkar ise , Çıkmaz ise Dirençli Olan aletler Ölü fiyata satılmaya başlanır.
O kadar para verdiğime mi yanayım , Dirençli aldığıma mı yanayım bilemedim... Ah şu server Kaydı... . .
Hocam burdan forumdan resmi yazılımı indirip telefonun güncelleme kısmından göstererek yapabilirsin bana geldi yuklemede hata verdi sonra bir daha gelmedi bir iki gün bekledim bu şekilde yaptım şu an hyperos2 kullaniyorumHala güncelleme gelmeyen var mı? Benim gelmedi 14 ultra global.
Bende bekliyorum halen galiba gelmeyecekHala güncelleme gelmeyen var mı? Benim gelmedi 14 ultra global.
Evet reboot menu de kalıyor cihazMerhabalar, ben de direnç kayıtlı Xiaomi 14 Ultra kullanıyorum ancak cihaza hâlâ HyperOS 2 güncellemesi gelmedi. Cihaz şu an 1.0.8.0.UNATWXM adında bir güncellemede. Mevcut güncellemeleri kontrol ettiğimde de göremiyorum. Güncelleme alan var mı, dirençli cihazlarda sorun oluyor mu ve yapanlar memnun mu?
14 ultra dirençli var hyperos 2 geldi reboot ta kalıyor tekrar tekrar reboot dedikten sonra bir yerden sonra güncellemeyi iptal ediyor cihaz açılıyor. 2.0 olmuyor dirençlilerdeMerhaba Arkadaşlar Xiaomi HyperOs 2.0 Global Güncellemesi alan arkadaşlar ve yükleyenler buradan bilgi verebilir mi? Herhangi bir sorun veya hatayla karşılaştılar mı ?
Direnç Kayıtlı Global modeli olanlar ayrıca belirtirse sevinirim
Gelmesi için bişey yaptinizmi bana halen gelmediHele şükür. Demekki server kayıtlı cihazlar güncelleme alıyormuş.
Hocam server kayıtla alakası yok bence. Benim direnç kayıtlı bana da geldi güncelleme ama dirençlerde sorun güncellemeyi yaptıktan sonrası. Gelip gelmemesi değilHele şükür. Demekki server kayıtlı cihazlar güncelleme alıyormuş.