Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Gelenler.

yksll002

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yüksel
Cihazım
RedmiNote 8 Pro
Konular
3
Xiaomi 14 ultra İçin Şuan BL Kilidi Açma Yöntemi Yok Maalesef Bekleyecegiz.
Nasıl yok hocam Ben bootlaloaderı açtım rus romu yükledim geri kapadım hatta BL kilidi açılıyor 14 Ultrada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de varım. Taiwan ROM yüklü olduğu için dün 1.0.10.0 UNATWXM güncellemesini aldım. Onun haricinde bir güncelleme yok. Bende Google Play uygulamaları bile bazen otomatik olarak güncellenmiyor. Her gün uygulama güncellemeye girsem bile Google Play'de "Bu güncelleme 20 Kasım'da yayımlandı." uyarısı veriyor yani daha geçmiş tarihte yayımlanmasına rağmen ben manuel olarak güncellemeleri denetlesem bile güncellemeyi göremiyorum. Sizde de bu hatalar var mı?
Kral tayvan romda kullandım uzun süre, rus romu da kullandım eu romda kullandım bence en stabili rus romu. Eğer kurabiliyosan rus romu kurmalısın. Zaten tayvan romda kamera optimizasyonu bence çok kötü. He birde hyperos 2.0 gelmeyen bi rus romu bide tayvan rom kaldı diger bölgelere geldi hepsine.

Son düzenleme:

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
5
Kilit Açma Yok Derken Topluluk Hesabından Daha Once Yetki Almamis Hesaplar Yetki Alamıyor Artık Onu Kastettim Hocam 65 Gün Uğraştıktan sonra Daha Önce İzin Almayı Başarmış Birisinden Hesap Kiralıyarak Açtım Kilidi Ama O Hesap Olmasa Bugün 80. Gün Hayla Uğraşıyor Olurdum. Hesap Hatasi Veriyor Ve Çözümü Yok Maalesef
Nasıl yok hocam Ben bootlaloaderı açtım rus romu yükledim geri kapadım hatta BL kilidi açılıyor 14 Ultrada

Kral tayvan romda kullandım uzun süre, rus romu da kullandım eu romda kullandım bence en stabili rus romu. Eğer kurabiliyosan rus romu kurmalısın. Zaten tayvan romda kamera optimizasyonu bence çok kötü. He birde hyperos 2.0 gelmeyen bi rus romu bide tayvan rom kaldı diger bölgelere geldi hepsine.

truva06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
htc 10
Konular
0
cihazda root varsa, Türkçe dil modülü var. onu yükleyince %99'a yakın Türkçe oluyor.

Direnç kaydı var cihazınızda öyle mi? Bu sorun değil. sorun olan kısmı sanırım 20.kez falan yazıyorumdur.

Sorun : Direnç kaydı olan cihazlarda BootLoader kilidini açtıktan sonra imei atılmasıyla başlıyor. BL kilidi açılmadan atılan imei sorun değil. Direnç ise kendi başına hiç sorun değil. Bu sorun ile karşılaşmamak için Direnç kayıtlı cihazlarda, BootLoader kilidini açtıktan sonra ya imei atmayacaksınız, ya da Bootloader kilidini açtıktan sonra imei atmadan önce orjinal EFS yedeği almalısınız. Orjinal efs yedeği elinizde olursa, rahat olursunuz.
Hocam benim cihazım bl kilidi açılmadan direnç ile tek sim işlem yapıldı. hyperOS ilk geldiğinde güncelleme yaptım sıkıntı yoktu 2 gelince yapayım dedim data hatasi verdi. Sonra eski rom a geri dönmüş. Yani bu cihaza tekrar ota üzerinden güncellemeyi denesem mi?

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
Hocam benim cihazım bl kilidi açılmadan direnç ile tek sim işlem yapıldı. hyperOS ilk geldiğinde güncelleme yaptım sıkıntı yoktu 2 gelince yapayım dedim data hatasi verdi. Sonra eski rom a geri dönmüş. Yani bu cihaza tekrar ota üzerinden güncellemeyi denesem mi?
Denemeyin şuan dirençli cihazlara hyperos2 yüklenemiyor

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
5
Hocam İmeileriniz Orjinale Dönmüş Olması Gerekiyor Benim Cihaz Dirençli Global Tek Sim Kayıtlı idi IMEI Orjinale Döndü Hyperos 2ye Geçtim Şuan IMEI Orjinal Kapanınca Düşüneceğim Ne Yapacağımı 😂 Sizde Aynı yöntemi Uygulayabilirsiniz.

Hocam Dirençli Olması Peoblemroblem Yaratmıyor IMEI Orjinal Değilse Ondan Sorun çıkıyor.
Denemeyin şuan dirençli cihazlara hyperos2 yüklenemiyor

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
arkadaşlar merhaba,hyperos 2 güncellemesinden sonra telefon rebootta kalıp döngüye girdi bende wipe data yapmak zorunda kaldım ve herşey gitti. telefon bl açık yd çift hat direnç kayıtlı.wipe data yapınca da hyperos 1 e döndü ama imeiler gitti. çözüm nasıl yapılır? imei tekrar atılabiliyrmu? taiwan rom kullanıyorum en son 1.0.10 daydı. bana yardım edecek biri var mı ? ücretli de olabilir fiyat uçuk değilse.

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
5
arkadaşlar merhaba,hyperos 2 güncellemesinden sonra telefon rebootta kalıp döngüye girdi bende wipe data yapmak zorunda kaldım ve herşey gitti. telefon bl açık yd çift hat direnç kayıtlı.wipe data yapınca da hyperos 1 e döndü ama imeiler gitti. çözüm nasıl yapılır? imei tekrar atılabiliyrmu? taiwan rom kullanıyorum en son 1.0.10 daydı. bana yardım edecek biri var mı ? ücretli de olabilir fiyat uçuk değilse.
Hyperos 2 kurup kullanmaya devam edin. 8 ay var 8 ay içinde bir yöntem çıkmazsa Hyperos 1e döner IMEI atarsınız acele etmeyin yani.

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
Hyperos 2 kurup kullanmaya devam edin. 8 ay var 8 ay içinde bir yöntem çıkmazsa Hyperos 1e döner IMEI atarsınız acele etmeyin yani.
IMEI gitmiş adam nasıl hyperos 2 kurup devam edecek :)

Edit: IMEI gittiden kasıt orjinale döndüyse dediğiniz mantıklı ama nulla düştüyse hyperos2 ile devam edemez

hayretlericerisindeyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
5
Benim de cihazım aynı şekilde çift sim direnç kayıtlı. BL kilidi dediğiniz şey sanırım kapalı olmalı. Benimkinde de Taiwan ROM mevcut. Hyperos 2 güncellemesi 2-3 gün önce geldi ama hâlâ güncellemedim. Yılbaşından sonra güncellersem ve IMEI numaraları silinirse, cihazı 8 ay boyunca açık bir şekilde kullanabiliyor muyuz?

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
5
IMEI gitmiş adam nasıl hyperos 2 kurup devam edecek :)

Edit: IMEI gittiden kasıt orjinale döndüyse dediğiniz mantıklı ama nulla düştüyse hyperos2 ile devam edemez
Doğru söylüyorsunuz hocam çift sim kayıtlı demiş zaten Arkadaş imei Orjinale dönmez

Hayır çift Sim Kayıtlı demişsiniz Çift Sim kayıtlı cihazlarda IMEI Orjinale dönmüyor null'a düşüyor ve büyük bir ihtimalle çift sim IMEI Atılı ise BL kilidi açılmıştır. Kesinlikle modem dosyalarınızı ve IMEI dosyalarinizi yedek yoksa yedek alın yoksa çok başınız ağrıya bilir
Benim de cihazım aynı şekilde çift sim direnç kayıtlı. BL kilidi dediğiniz şey sanırım kapalı olmalı. Benimkinde de Taiwan ROM mevcut. Hyperos 2 güncellemesi 2-3 gün önce geldi ama hâlâ güncellemedim. Yılbaşından sonra güncellersem ve IMEI numaraları silinirse, cihazı 8 ay boyunca açık bir şekilde kullanabiliyor muyuz?

Üst Alt