bootloader kilidi açık o yüzden yaparwhatsapp da hata alıyorum resmi uygulama değil diye, ama official taiwan rom ve googleplayden orjinal whatsapp yüklü . başına gelen çözen var mı?
Telefonu dirençli, bootloader kilidi açık ve çift imei atılmışsa geçmiş olsun. Hyperos 2 yükleyemezsiniz. Bende aynı durumdayım. Hyperos 1 ile devam. Sebebi ise efs bozulmasından dolayı. nv hatası deniyor buna. Bootloader kilidi açıldıktan sonra, imei atılmadan önce efs yedeği alanlar yaşadı, yedeği geri yükleyip Hyperos 2 yükleyebilirler.Benim de cihazım aynı şekilde çift sim direnç kayıtlı. BL kilidi dediğiniz şey sanırım kapalı olmalı. Benimkinde de Taiwan ROM mevcut. Hyperos 2 güncellemesi 2-3 gün önce geldi ama hâlâ güncellemedim. Yılbaşından sonra güncellersem ve IMEI numaraları silinirse, cihazı 8 ay boyunca açık bir şekilde kullanabiliyor muyuz?
Hocam Magisk Kurup Bir Modül Kurmanız Gerekiyor Güzel Güzel Wp Çalışmaya Başlar Bu Forumda Konusu Var.Bl kapatsam açabiliyor muyum tekrar
Magisk Kurup Bu Modülü Yükleyin Sorun duzelir.Bl kapatsam açabiliyor muyum tekrar
Kilidin açık olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?Doğru söylüyorsunuz hocam çift sim kayıtlı demiş zaten Arkadaş imei Orjinale dönmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır çift Sim Kayıtlı demişsiniz Çift Sim kayıtlı cihazlarda IMEI Orjinale dönmüyor null'a düşüyor ve büyük bir ihtimalle çift sim IMEI Atılı ise BL kilidi açılmıştır. Kesinlikle modem dosyalarınızı ve IMEI dosyalarinizi yedek yoksa yedek alın yoksa çok başınız ağrıya bilir
Peki bizler server kaydı da mı yapamayacağız?Telefonu dirençli, bootloader kilidi açık ve çift imei atılmışsa geçmiş olsun. Hyperos 2 yükleyemezsiniz. Bende aynı durumdayım. Hyperos 1 ile devam. Sebebi ise efs bozulmasından dolayı. nv hatası deniyor buna. Bootloader kilidi açıldıktan sonra, imei atılmadan önce efs yedeği alanlar yaşadı, yedeği geri yükleyip Hyperos 2 yükleyebilirler.
Ancak dediğim durumda olanlar olarak en başta kendim, Hyperos 1 ile devam.
Server Kaydı Hakkinda Bilgim Yok. Telefon Açılırken Mi Ekranında Üst Kisimda Asma Kilit İşareti Varsa Kilit açıktır.Kilidin açık olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki bizler server kaydı da mı yapamayacağız?
Baktım, BL kilidi dediğiniz şey kapalı olarak görünüyor. Geliştirici seçenekleri kısmından kontrol ettim. Cihaz açılırken de kilit görünmüyor aslında. Peki bu durumda ne yapabilirim?Server Kaydı Hakkinda Bilgim Yok. Telefon Açılırken Mi Ekranında Üst Kisimda Asma Kilit İşareti Varsa Kilit açıktır.