Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Gelenler.

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
kurtardım teli geri 1.0.10 sürümüne imei attırdım :) aldığın kişi çok önemli ya 2 dir adam ilgileniyor şükür

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
whatsapp da hata alıyorum resmi uygulama değil diye, ama official taiwan rom ve googleplayden orjinal whatsapp yüklü . başına gelen çözen var mı?

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
whatsapp da hata alıyorum resmi uygulama değil diye, ama official taiwan rom ve googleplayden orjinal whatsapp yüklü . başına gelen çözen var mı?
bootloader kilidi açık o yüzden yapar

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
10
Benim de cihazım aynı şekilde çift sim direnç kayıtlı. BL kilidi dediğiniz şey sanırım kapalı olmalı. Benimkinde de Taiwan ROM mevcut. Hyperos 2 güncellemesi 2-3 gün önce geldi ama hâlâ güncellemedim. Yılbaşından sonra güncellersem ve IMEI numaraları silinirse, cihazı 8 ay boyunca açık bir şekilde kullanabiliyor muyuz?
Telefonu dirençli, bootloader kilidi açık ve çift imei atılmışsa geçmiş olsun. Hyperos 2 yükleyemezsiniz. Bende aynı durumdayım. Hyperos 1 ile devam. Sebebi ise efs bozulmasından dolayı. nv hatası deniyor buna. Bootloader kilidi açıldıktan sonra, imei atılmadan önce efs yedeği alanlar yaşadı, yedeği geri yükleyip Hyperos 2 yükleyebilirler.

Ancak dediğim durumda olanlar olarak en başta kendim, Hyperos 1 ile devam.

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4

Ekli dosyalar

• V1.0.6-PIFS [miuiturkiye.net].zip
    1,1 MB · Görüntüleme: 1

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
magisk için root yapmam lazım ama taiwan 1.0.10 da rom çıkmadı daha . ben rootu romu ayklarken initboot.img sini kullanıyordum .
1.0.8 e dönebilirmiyim?

hayretlericerisindeyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
5
Doğru söylüyorsunuz hocam çift sim kayıtlı demiş zaten Arkadaş imei Orjinale dönmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır çift Sim Kayıtlı demişsiniz Çift Sim kayıtlı cihazlarda IMEI Orjinale dönmüyor null'a düşüyor ve büyük bir ihtimalle çift sim IMEI Atılı ise BL kilidi açılmıştır. Kesinlikle modem dosyalarınızı ve IMEI dosyalarinizi yedek yoksa yedek alın yoksa çok başınız ağrıya bilir
Kilidin açık olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Telefonu dirençli, bootloader kilidi açık ve çift imei atılmışsa geçmiş olsun. Hyperos 2 yükleyemezsiniz. Bende aynı durumdayım. Hyperos 1 ile devam. Sebebi ise efs bozulmasından dolayı. nv hatası deniyor buna. Bootloader kilidi açıldıktan sonra, imei atılmadan önce efs yedeği alanlar yaşadı, yedeği geri yükleyip Hyperos 2 yükleyebilirler.

Ancak dediğim durumda olanlar olarak en başta kendim, Hyperos 1 ile devam.
Peki bizler server kaydı da mı yapamayacağız?

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
Kilidin açık olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Peki bizler server kaydı da mı yapamayacağız?
Server Kaydı Hakkinda Bilgim Yok. Telefon Açılırken Mi Ekranında Üst Kisimda Asma Kilit İşareti Varsa Kilit açıktır.

hayretlericerisindeyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
5
Server Kaydı Hakkinda Bilgim Yok. Telefon Açılırken Mi Ekranında Üst Kisimda Asma Kilit İşareti Varsa Kilit açıktır.
Baktım, BL kilidi dediğiniz şey kapalı olarak görünüyor. Geliştirici seçenekleri kısmından kontrol ettim. Cihaz açılırken de kilit görünmüyor aslında. Peki bu durumda ne yapabilirim?

Üst Alt