Pek ayni kapasite ve global yada çin aynı model cihazın efs yedeği olsa ? Yazılsa geri Hyperos2 yüklenir miTelefonu dirençli, bootloader kilidi açık ve çift imei atılmışsa geçmiş olsun. Hyperos 2 yükleyemezsiniz. Bende aynı durumdayım. Hyperos 1 ile devam. Sebebi ise efs bozulmasından dolayı. nv hatası deniyor buna. Bootloader kilidi açıldıktan sonra, imei atılmadan önce efs yedeği alanlar yaşadı, yedeği geri yükleyip Hyperos 2 yükleyebilirler.
Ancak dediğim durumda olanlar olarak en başta kendim, Hyperos 1 ile devam.
Size Yetkili Hesap Şart Olabilir. Hesap Eklemek İçin Mobil veri şart mobil veri yokken BL başvurusu nasıl oluyor bilmiyorum muhtemelen yetkili hesapla açacaksınız o da 70-80 dolar bazında OlabilirBaktım, BL kilidi dediğiniz şey kapalı olarak görünüyor. Geliştirici seçenekleri kısmından kontrol ettim. Cihaz açılırken de kilit görünmüyor aslında. Peki bu durumda ne yapabilirim?
DFT pro ıle NV methodla 2 ımeı yazıyolar. NULL konumdayken..Bende bl.kilidi kapalı çif imeil atılmış durumda ben nasil yapicam ve bu şekilde aldım ben efs yedeği falan yok elimde gerçi imeil nasıl atıldı onu da bilmiyorum
Hocam Uzman değilim Ama Tavsiyemi Ve Sizin Yerinizde Olsam Yapacaklarımı Yazayım Size de Belki Bir Faydası Olur. Cihazı Sifirlamayin Tek IMEI Atılı Cihazlarda Olduğu Gibi İmeiler Orjinale Dönmez, Çift Sim IMEI Atıldığı İçin İmeiler Tamamen Silinir. Sizin Yerinizde Olsam Hemen Qpst Qfil İle Suanki IMEI Yedeklerimi Alırdım Daha Sonra En Azından Şebeke Varken Bootloader Kilidini Açmaya Odaklanırdım İmeiler Gittikten Sonra BL Açmak Daha da Zorlaşır Kendi İmkanlarınızla Açamazsınız. Qpst İle Yedek Almayi Youtubeden İzleyip Yapabilirsiniz Telefonunuz Sıfırlanmaz Ve İşlemleri Harfiyen Yaparsanız Herhangi Bir Zarar Görmezsiniz. BL Actiktan Sonra İmeileriniz Silinecek Hyperos 2 Kurup Onda Şebeke Almaya Çalışırsınız. O zaman Baktınız Olmadı Hayla Hyperos2de IMEI Yöntemi Bulunmadı Diyelim BL Açık Olduğu İçin Geri Hyperos 1 Kurar Aldığınız Yedekleri Geri Yükler Aynı Şekilde Yöntem bulunana Kadar Kullanmaya Devam edersiniz Veya Hyperos 1'e Bağlı Kalmak Zorunda Kalırsanız en Azından Global Yerine Çin Rus EU Rom Gibi Alternatifleri Kullanma İmkaniniz Bari Olur.Bende bl.kilidi kapalı çif imeil atılmış durumda ben nasil yapicam ve bu şekilde aldım ben efs yedeği falan yok elimde gerçi imeil nasıl atıldı onu da bilmiyorum
Qfil yada qpst ile yedek alamaz bunun için root ve diag port açması gerekir. Bunlarıda yapması için bootloader kilidinin açık olması lazım.Hocam Uzman değilim Ama Tavsiyemi Ve Sizin Yerinizde Olsam Yapacaklarımı Yazayım Size de Belki Bir Faydası Olur. Cihazı Sifirlamayin Tek IMEI Atılı Cihazlarda Olduğu Gibi İmeiler Orjinale Dönmez, Çift Sim IMEI Atıldığı İçin İmeiler Tamamen Silinir. Sizin Yerinizde Olsam Hemen Qpst Qfil İle Suanki IMEI Yedeklerimi Alırdım Daha Sonra En Azından Şebeke Varken Bootloader Kilidini Açmaya Odaklanırdım İmeiler Gittikten Sonra BL Açmak Daha da Zorlaşır Kendi İmkanlarınızla Açamazsınız. Qpst İle Yedek Almayi Youtubeden İzleyip Yapabilirsiniz Telefonunuz Sıfırlanmaz Ve İşlemleri Harfiyen Yaparsanız Herhangi Bir Zarar Görmezsiniz. BL Actiktan Sonra İmeileriniz Silinecek Hyperos 2 Kurup Onda Şebeke Almaya Çalışırsınız. O zaman Baktınız Olmadı Hayla Hyperos2de IMEI Yöntemi Bulunmadı Diyelim BL Açık Olduğu İçin Geri Hyperos 1 Kurar Aldığınız Yedekleri Geri Yükler Aynı Şekilde Yöntem bulunana Kadar Kullanmaya Devam edersiniz Veya Hyperos 1'e Bağlı Kalmak Zorunda Kalırsanız en Azından Global Yerine Çin Rus EU Rom Gibi Alternatifleri Kullanma İmkaniniz Bari Olur.
Aaa BilmiyordumQfil yada qpst ile yedek alamaz bunun için root ve diag port açması gerekir. Bunlarıda yapması için bootloader kilidinin açık olması lazım.
Anlaşılan ben ve benim gibi olanların durumu daha karisikQfil yada qpst ile yedek alamaz bunun için root ve diag port açması gerekir. Bunlarıda yapması için bootloader kilidinin açık olması lazım.
denedik ama yemedi. 14 Ultra cihazı olan bir arkadaşım kendisine ait orjinal efs yedeğini gönderdi, onu telefonuma yükledim, ama yine yemedi.Pek ayni kapasite ve global yada çin aynı model cihazın efs yedeği olsa ? Yazılsa geri Hyperos2 yüklenir mi