Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomXiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Gelenler.
Arkadaşlar, demin OTA üzerinden kurdum tahmin ettiğiniz gibi NV hatasına düştü cihaz ve sürekli restart atmaya başladı. Çözüm ararken 30-40 restart sonrasında kendiliğinden eski roma döndü, wipe yapmadım ve çalışan İMEİ lerim gitmedi çok şükür. Wipe yapmadan önce biraz bekleyin kendiliğinden eski roma geçiyor.
Arkadaşlar, demin OTA üzerinden kurdum tahmin ettiğiniz gibi NV hatasına düştü cihaz ve sürekli restart atmaya başladı. Çözüm ararken 30-40 restart sonrasında kendiliğinden eski roma döndü, wipe yapmadım ve çalışan İMEİ lerim gitmedi çok şükür. Wipe yapmadan önce biraz bekleyin kendiliğinden eski roma geçiyor.
Bu Arkadaşın Sözüne İnanarak İndirip Kuruyorum Guncellemeyi. BL Kapalı Dirençli IMEI Atılı Global Cihaz Önce Kuracağım Kurduktan Sonra Cihaz Çökecek Dokunmayacağım İmeiler Gidecek mı Bakacağım Eğer Gitmezse Tekrar 2.0 Kuracağım Cokmezse Devam Çökerse Tekrar Bu Sefer Format Atacağım İmeiler Orjinala donmesi Gerekiyor Eğer Dönerse 2.0'a Geçeceğim
Valla inanın cihaz açılmayıca çok tedirgin oldum güncellemeyi yapacağına ihtimalde vermiyordum, yedek cihaz yoksa mağdur olursunuz kısmı olarak karar sizindir cihaz reboot menüsünde tekrar tekrar yeniden başlayınca son çare denedim açılınca tekrar güncelleme yaptım zaten sıfırlandı olan oldu diye
Bu Arkadaşın Sözüne İnanarak İndirip Kuruyorum Guncellemeyi. BL Kapalı Dirençli IMEI Atılı Global Cihaz Önce Kuracağım Kurduktan Sonra Cihaz Çökecek Dokunmayacağım İmeiler Gidecek mı Bakacağım Eğer Gitmezse Tekrar 2.0 Kuracağım Cokmezse Devam Çökerse Tekrar Bu Sefer Format Atacağım İmeiler Orjinala donmesi Gerekiyor Eğer Dönerse 2.0'a Geçeceğim
Dediğim gibi sorunun çözümünü forumda araştırırken kendiliğinden açıldı telefon eski halinde. Umarım sizde de aynısı olur, sonucu yazarsanız bilgilenmiş oluruz.
Benim imeiler de gitmişti. Bu arkadaşa şaşırdım. Nasıl kuruldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bildiğim kadarıyla ultra'larda dirençli olannlar da bootloader kilidi açılmıyor. Siz cihazı kilidi açıkmı aldınız. 2.0 yuklenmesine çok şaşırmış durumdayım. Benimki kabul etmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim cihazda da direnç ve imei atılmıştı fakat bootloader kapalıydı. Sizin cihaza şaşırdım. Hatta fake room ile gelmişti cihaz. Sonra güncelleme alacak şekilde roomu bu yeniden yükledik. 1.0.12.0 dan sonra 2.0.5 geldi. Tabi güncelleme yaptım ve boomm. Şimdi güncellemyi kapattım.
Cihazı ilk aldığınızda hiç bakmadiniz mi imeilere? Şuan orjinale döndüğü için bakamayiz zaten de ilk aldığınızda çift hat mı tek hat mı kayitliydi onu öğrenmek istiyorum.