Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Gelenler.

ysnozver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
18
Araştırdım biraz VNAMİXM koduyla geliyor
Sizin cihazınızın kodu UNA gelen VMA o nasıl oluyor ? Benim güncelleme dosya ismiyle telefon sürümü de aynı sizin ki gibi sebebi ne bunun ?

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
Arkadaşlar, demin OTA üzerinden kurdum tahmin ettiğiniz gibi NV hatasına düştü cihaz ve sürekli restart atmaya başladı. Çözüm ararken 30-40 restart sonrasında kendiliğinden eski roma döndü, wipe yapmadım ve çalışan İMEİ lerim gitmedi çok şükür. Wipe yapmadan önce biraz bekleyin kendiliğinden eski roma geçiyor.

Bootloader kilidim kapalı, dirençle imei atılmış benim cihaz. Bilginize

ysnozver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
18
Arkadaşlar, demin OTA üzerinden kurdum tahmin ettiğiniz gibi NV hatasına düştü cihaz ve sürekli restart atmaya başladı. Çözüm ararken 30-40 restart sonrasında kendiliğinden eski roma döndü, wipe yapmadım ve çalışan İMEİ lerim gitmedi çok şükür. Wipe yapmadan önce biraz bekleyin kendiliğinden eski roma geçiyor.

telefon sıfırlanmış mıydı ?

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
hayır sıfırlanmadı, şuan eski versiyonda aynen açıldı cihaz sanki hiç 2.0 kurmamışım gibi.

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Sizin cihazınızın kodu UNA gelen VMA o nasıl oluyor ? Benim güncelleme dosya ismiyle telefon sürümü de aynı sizin ki gibi sebebi ne bunun ?
Herkeste Değişiyor model adı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu Arkadaşın Sözüne İnanarak İndirip Kuruyorum Guncellemeyi. BL Kapalı Dirençli IMEI Atılı Global Cihaz Önce Kuracağım Kurduktan Sonra Cihaz Çökecek Dokunmayacağım İmeiler Gidecek mı Bakacağım Eğer Gitmezse Tekrar 2.0 Kuracağım Cokmezse Devam Çökerse Tekrar Bu Sefer Format Atacağım İmeiler Orjinala donmesi Gerekiyor Eğer Dönerse 2.0'a Geçeceğim

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Valla inanın cihaz açılmayıca çok tedirgin oldum güncellemeyi yapacağına ihtimalde vermiyordum, yedek cihaz yoksa mağdur olursunuz kısmı olarak karar sizindir cihaz reboot menüsünde tekrar tekrar yeniden başlayınca son çare denedim açılınca tekrar güncelleme yaptım zaten sıfırlandı olan oldu diye
Hocam merhaba sizin tek hat mı çift hat mı kayitliydi? Tek hat olanlar orijinal imeiye dönebiliyor çünkü

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
Herkeste Değişiyor model adı

Bu Arkadaşın Sözüne İnanarak İndirip Kuruyorum Guncellemeyi. BL Kapalı Dirençli IMEI Atılı Global Cihaz Önce Kuracağım Kurduktan Sonra Cihaz Çökecek Dokunmayacağım İmeiler Gidecek mı Bakacağım Eğer Gitmezse Tekrar 2.0 Kuracağım Cokmezse Devam Çökerse Tekrar Bu Sefer Format Atacağım İmeiler Orjinala donmesi Gerekiyor Eğer Dönerse 2.0'a Geçeceğim

Dediğim gibi sorunun çözümünü forumda araştırırken kendiliğinden açıldı telefon eski halinde. Umarım sizde de aynısı olur, sonucu yazarsanız bilgilenmiş oluruz.

Hocam merhaba sizin tek hat mı çift hat mı kayitliydi? Tek hat olanlar orijinal imeiye dönebiliyor çünkü

Çift hat hocam, iki imei de şimdi kontrol ettim.

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0

sozdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Muhasebe / Finans
Konular
1
Benim imeiler de gitmişti. Bu arkadaşa şaşırdım. Nasıl kuruldu

Bildiğim kadarıyla ultra'larda dirençli olannlar da bootloader kilidi açılmıyor. Siz cihazı kilidi açıkmı aldınız. 2.0 yuklenmesine çok şaşırmış durumdayım. Benimki kabul etmedi.

Benim cihazda da direnç ve imei atılmıştı fakat bootloader kapalıydı. Sizin cihaza şaşırdım. Hatta fake room ile gelmişti cihaz. Sonra güncelleme alacak şekilde roomu bu yeniden yükledik. 1.0.12.0 dan sonra 2.0.5 geldi. Tabi güncelleme yaptım ve boomm. Şimdi güncellemyi kapattım.

Farkettiyseniz benim sürümler farklı

Merhaba hocam ,

Ayarlarda SIM 1 , SIM 2 olarak görünüyor ama yazılımsal mı yoksa öyle olduğu için mi bilmiyorum hat yuvasına bakayım isterseniz

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Merhaba hocam ,

Ayarlarda SIM 1 , SIM 2 olarak görünüyor ama yazılımsal mı yoksa öyle olduğu için mi bilmiyorum hat yuvasına bakayım isterseniz
Cihazı ilk aldığınızda hiç bakmadiniz mi imeilere? Şuan orjinale döndüğü için bakamayiz zaten de ilk aldığınızda çift hat mı tek hat mı kayitliydi onu öğrenmek istiyorum.

Benimki tek

İnşallah Orjinal IMEI dönerde Onu da Yedeklerin Güzelce
Hocam o kesin değil 2 kullanıcı tek hat kayıtlı almış orjinale dönmüş ama belki de şans işi ben dedim diye denemeyin.

Üst Alt