Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Gelenler.

iibrahimdogru

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 6 pro
Konular
4
hayır. rom yayınlanınca indirip manuel olarak yükleyeceğim inşaallah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pil açısından en kullanışlı rom çin romlarıdır. cihazınızın BL kilidi açık ve root varsa, Türkçe dil ekleyebiliyorsunuz ve ben şu an bu şekilde çin romu kullanıyorum. çok memnunum
Hocam cihaz rootluyken mobil bankacılık olayları sorun olmuyor mu?

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
10
Hocam cihaz rootluyken mobil bankacılık olayları sorun olmuyor mu?
magisk gizle yapıyorum sorun olmuyor. ayrıca birde magisk ayarlarda Zygisk reddetme listesine bankacılık uygulamasını ekliyorum. bankacılık uygulaması root'u algılayamıyor.

Ama bir püf noktası var. Magisk gizle yapmış olun. Püf noktası dediğim husus ise, Bankacılık uygulamasını yüklüyorsunuz, fakat asla çalıştırmıyorsunuz, Zygisk reddetme listesine ekliyorsunuz, teli yeniden başlatıyorsunuz ve işlem tamam. şimdi bankacılık uygulamasını çalıştırabilirsiniz.

sozdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Muhasebe / Finans
Konular
1
Arkadaşlar Mi 14 Ultra Cihazıma ( Direnç Kayıtlı ) HyperOS 2.0 güncellemesi geldi kurdum NV hatasına geçti defalarca kendini restart etmeye başladı mecburen Wipe Data All yaptım açıldığında IMEI orijinal haline dönmüştü daha sonra tekrar güncelleme yaptım HyperOS 2.0 kuruldu bootloader kilidi kapalı görünüyor bundan sonraki süreçte ne olur bilmiyorum IMEI atılıyor mu , bootloader açılıyor mu tekrardan bilgi sahibi değilim.
Şu anki haliyle Aİ hizmetler kullanılamıyor *Sistemi son sürüme güncelleyin ibaresi var

Şimdilik paylaşacaklarım bu şekilde.

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Arkadaşlar Mi 14 Ultra Cihazıma ( Direnç Kayıtlı ) HyperOS 2.0 güncellemesi geldi kurdum NV hatasına geçti defalarca kendini restart etmeye başladı mecburen Wipe Data All yaptım açıldığında IMEI orijinal haline dönmüştü daha sonra tekrar güncelleme yaptım HyperOS 2.0 kuruldu bootloader kilidi kapalı görünüyor bundan sonraki süreçte ne olur bilmiyorum IMEI atılıyor mu , bootloader açılıyor mu tekrardan bilgi sahibi değilim.
Şu anki haliyle Aİ hizmetler kullanılamıyor *Sistemi son sürüme güncelleyin ibaresi var

IMEI Atilabiliyor O Problem Değil de Sen Nasıl Başardın 2.0'a Geçmeyi Onu Anlamış Değilim Burda Dirençli Olan Arkadaşlar Sabahtan Beri Arka Arkaya Çöküyor 😂 İmeiler Orijinale Dönmüyor Tamamen Gidiyor diyorlar Bir İlki Başarmışsin 😂 IMEI Konusunda Tekrar Caktirirsin Ama Güncellememeye Ve Format Atmamaya Özen Gostermelisin Yoksa O Attiracagin İmeilerde Gidebilir.

Hyperos 2.0'da BL Kilidinin Açılmasi Yasaklanacakti Şubata Kadar Vakit Vardı Şuan Güncellemeler Verildi Ne Oldu Bilmiyorum. Geliştirici Seçeneklerine Girip Mi Kilit Açma Durumu Bölümü Duruyor mu Kontrol edersen Kısmen Cevap Almış Olursun O Kısım Kalktı İse Bundan Sonra Bootloader Kilidi İşi İmkansız Demektir.

Son düzenleme:

sozdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Muhasebe / Finans
Konular
1
IMEI Atilabiliyor O Problem Değil de Sen Nasıl Başardın 2.0'a Geçmeyi Onu Anlamış Değilim Burda Dirençli Olan Arkadaşlar Sabahtan Beri Arka Arkaya Çöküyor 😂 İmeiler Orijinale Dönmüyor Tamamen Gidiyor diyorlar Bir İlki Başarmışsin 😂 IMEI Konusunda Tekrar Caktirirsin Ama Güncellememeye Ve Format Atmamaya Özen Gostermelisin Yoksa O Attiracagin İmeilerde Gidebilir.

Hyperos 2.0'da BL Kilidinin Açılmasi Yasaklanacakti Şubata Kadar Vakit Vardı Şuan Güncellemeler Verildi Ne Oldu Bilmiyorum. Geliştirici Seçeneklerine Girip Mi Kilit Açma Durumu Bölümü Duruyor mu Kontrol edersen Kısmen Cevap Almış Olursun O Kısım Kalktı İse Bundan Sonra Bootloader Kilidi İşi İmkansız Demektir.
Valla nasıl oldu bende anlamadım reis ama ilkinde NV hatasına geçince Wipe Data All işleminden sonra açıldı IMEI eski haline dönmüştü bir daha güncelleme dosyasını indirdim tekrar deneyince kurulumu yaptım sürüm görüntüsü ve kilit açma ile ilgili görüntüleri paylaşıyorum soracağın birşey varsa bakayım 😃

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-30-00-51-17-944_com.android.settings-edit.jpg
    Screenshot_2024-11-30-00-51-17-944_com.android.settings-edit.jpg
    909,4 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2024-11-30-00-51-51-861_com.android.settings-edit.jpg
    Screenshot_2024-11-30-00-51-51-861_com.android.settings-edit.jpg
    438,8 KB · Görüntüleme: 35

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Valla nasıl oldu bende anlamadım reis ama ilkinde NV hatasına geçince Wipe Data All işleminden sonra açıldı IMEI eski haline dönmüştü bir daha güncelleme dosyasını indirdim tekrar deneyince kurulumu yaptım sürüm görüntüsü ve kilit açma ile ilgili görüntüleri paylaşıyorum soracağın birşey varsa bakayım 😃
Fotoğraflar için çok teşekkürler Şuan IMEI Numaraları Orjinal Olarak Görünse de Sebekeniz Yok doğru mu anlıyorum.

sozdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Muhasebe / Finans
Konular
1
Fotoğraflar için çok teşekkürler Şuan IMEI Numaraları Orjinal Olarak Görünse de Sebekeniz Yok doğru mu anlıyorum.
Hayır Hayır şebeke sinyal kaybı da olmadı cihazı şebeke dahil aktif kullanıyorum sadece Wipe All Data yüzünden yedek alamadığım için dosyalarım silindi fotoğraflarım Google hesabımda kayıtlı olduğu için dert etmedim sadece uygulamaları kurmak için zaman harcadım şuan harici bir sorun göremiyorum sadece gelen güncelleme de global için yapay zeka hizmetleri aktif olmayacak deniyordu şuan onları sistem kullandırmadı sanırım

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Hayır Hayır şebeke sinyal kaybı da olmadı cihazı şebeke dahil aktif kullanıyorum sadece Wipe All Data yüzünden yedek alamadığım için dosyalarım silindi fotoğraflarım Google hesabımda kayıtlı olduğu için dert etmedim sadece uygulamaları kurmak için zaman harcadım şuan harici bir sorun göremiyorum sadece gelen güncelleme de global için yapay zeka hizmetleri aktif olmayacak deniyordu şuan onları sistem kullandırmadı sanırım
Anladım çok şanslısınız

Üst Alt