- Adım
- İsa
- Cihazım
- Resmi pro
- Konular
- 4
Yedeği kuramamdim çünkü PC yanimda değildi. Sıfırdan kuruyorum cihaziYedeği nasıl kurdun geri
Yedeği kuramamdim çünkü PC yanimda değildi. Sıfırdan kuruyorum cihaziYedeği nasıl kurdun geri
Hocam cihaz rootluyken mobil bankacılık olayları sorun olmuyor mu?hayır. rom yayınlanınca indirip manuel olarak yükleyeceğim inşaallah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pil açısından en kullanışlı rom çin romlarıdır. cihazınızın BL kilidi açık ve root varsa, Türkçe dil ekleyebiliyorsunuz ve ben şu an bu şekilde çin romu kullanıyorum. çok memnunum
magisk gizle yapıyorum sorun olmuyor. ayrıca birde magisk ayarlarda Zygisk reddetme listesine bankacılık uygulamasını ekliyorum. bankacılık uygulaması root'u algılayamıyor.Hocam cihaz rootluyken mobil bankacılık olayları sorun olmuyor mu?
IMEI Atilabiliyor O Problem Değil de Sen Nasıl Başardın 2.0'a Geçmeyi Onu Anlamış Değilim Burda Dirençli Olan Arkadaşlar Sabahtan Beri Arka Arkaya Çöküyor İmeiler Orijinale Dönmüyor Tamamen Gidiyor diyorlar Bir İlki Başarmışsin IMEI Konusunda Tekrar Caktirirsin Ama Güncellememeye Ve Format Atmamaya Özen Gostermelisin Yoksa O Attiracagin İmeilerde Gidebilir.Arkadaşlar Mi 14 Ultra Cihazıma ( Direnç Kayıtlı ) HyperOS 2.0 güncellemesi geldi kurdum NV hatasına geçti defalarca kendini restart etmeye başladı mecburen Wipe Data All yaptım açıldığında IMEI orijinal haline dönmüştü daha sonra tekrar güncelleme yaptım HyperOS 2.0 kuruldu bootloader kilidi kapalı görünüyor bundan sonraki süreçte ne olur bilmiyorum IMEI atılıyor mu , bootloader açılıyor mu tekrardan bilgi sahibi değilim.
Şu anki haliyle Aİ hizmetler kullanılamıyor *Sistemi son sürüme güncelleyin ibaresi var
Şimdilik paylaşacaklarım bu şekilde.
Hyperos 2.0'da BL Kilidinin Açılmasi Yasaklanacakti Şubata Kadar Vakit Vardı Şuan Güncellemeler Verildi Ne Oldu Bilmiyorum. Geliştirici Seçeneklerine Girip Mi Kilit Açma Durumu Bölümü Duruyor mu Kontrol edersen Kısmen Cevap Almış Olursun O Kısım Kalktı İse Bundan Sonra Bootloader Kilidi İşi İmkansız Demektir.Arkadaşlar Mi 14 Ultra Cihazıma ( Direnç Kayıtlı ) HyperOS 2.0 güncellemesi geldi kurdum NV hatasına geçti defalarca kendini restart etmeye başladı mecburen Wipe Data All yaptım açıldığında IMEI orijinal haline dönmüştü daha sonra tekrar güncelleme yaptım HyperOS 2.0 kuruldu bootloader kilidi kapalı görünüyor bundan sonraki süreçte ne olur bilmiyorum IMEI atılıyor mu , bootloader açılıyor mu tekrardan bilgi sahibi değilim.
Şu anki haliyle Aİ hizmetler kullanılamıyor *Sistemi son sürüme güncelleyin ibaresi var
Şimdilik paylaşacaklarım bu şekilde.
Valla nasıl oldu bende anlamadım reis ama ilkinde NV hatasına geçince Wipe Data All işleminden sonra açıldı IMEI eski haline dönmüştü bir daha güncelleme dosyasını indirdim tekrar deneyince kurulumu yaptım sürüm görüntüsü ve kilit açma ile ilgili görüntüleri paylaşıyorum soracağın birşey varsa bakayımIMEI Atilabiliyor O Problem Değil de Sen Nasıl Başardın 2.0'a Geçmeyi Onu Anlamış Değilim Burda Dirençli Olan Arkadaşlar Sabahtan Beri Arka Arkaya Çöküyor İmeiler Orijinale Dönmüyor Tamamen Gidiyor diyorlar Bir İlki Başarmışsin IMEI Konusunda Tekrar Caktirirsin Ama Güncellememeye Ve Format Atmamaya Özen Gostermelisin Yoksa O Attiracagin İmeilerde Gidebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hyperos 2.0'da BL Kilidinin Açılmasi Yasaklanacakti Şubata Kadar Vakit Vardı Şuan Güncellemeler Verildi Ne Oldu Bilmiyorum. Geliştirici Seçeneklerine Girip Mi Kilit Açma Durumu Bölümü Duruyor mu Kontrol edersen Kısmen Cevap Almış Olursun O Kısım Kalktı İse Bundan Sonra Bootloader Kilidi İşi İmkansız Demektir.
Fotoğraflar için çok teşekkürler Şuan IMEI Numaraları Orjinal Olarak Görünse de Sebekeniz Yok doğru mu anlıyorum.Valla nasıl oldu bende anlamadım reis ama ilkinde NV hatasına geçince Wipe Data All işleminden sonra açıldı IMEI eski haline dönmüştü bir daha güncelleme dosyasını indirdim tekrar deneyince kurulumu yaptım sürüm görüntüsü ve kilit açma ile ilgili görüntüleri paylaşıyorum soracağın birşey varsa bakayım
Hayır Hayır şebeke sinyal kaybı da olmadı cihazı şebeke dahil aktif kullanıyorum sadece Wipe All Data yüzünden yedek alamadığım için dosyalarım silindi fotoğraflarım Google hesabımda kayıtlı olduğu için dert etmedim sadece uygulamaları kurmak için zaman harcadım şuan harici bir sorun göremiyorum sadece gelen güncelleme de global için yapay zeka hizmetleri aktif olmayacak deniyordu şuan onları sistem kullandırmadı sanırımFotoğraflar için çok teşekkürler Şuan IMEI Numaraları Orjinal Olarak Görünse de Sebekeniz Yok doğru mu anlıyorum.
Anladım çok şanslısınızHayır Hayır şebeke sinyal kaybı da olmadı cihazı şebeke dahil aktif kullanıyorum sadece Wipe All Data yüzünden yedek alamadığım için dosyalarım silindi fotoğraflarım Google hesabımda kayıtlı olduğu için dert etmedim sadece uygulamaları kurmak için zaman harcadım şuan harici bir sorun göremiyorum sadece gelen güncelleme de global için yapay zeka hizmetleri aktif olmayacak deniyordu şuan onları sistem kullandırmadı sanırım
Aşırı bilgi sahibi değilim ama cihazdan güncelleme sonrası istediğiniz ekran görüntüsü olursa burada paylaşırım yazmanız yeterliAnladım çok şanslısınız