Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Gelenler.

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Aşırı bilgi sahibi değilim ama cihazdan güncelleme sonrası istediğiniz ekran görüntüsü olursa burada paylaşırım yazmanız yeterli
Şuan Bana Bir Deli Cesareti Kazandırdı Sizin Durum Güncelleme Ardından Mecburi Format Yapıp Tek sim Çakılı IMEI Eski Haline Orijinaline Döner mi Öğrenmek İstiyorum Bu Sayede 2.0'a Geçiş Yapılabilirim Daha Sonra 8 Ay Onları Kullanırım O Zamana BL Kilidi Açılmazsa Tekrar Düşünürüz Diye Düşünüyorum Ama Cesaret Edemiyorum Yedek Cihazım da yok.

sozdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Muhasebe / Finans
Konular
1
Şuan Bana Bir Deli Cesareti Kazandırdı Sizin Durum Güncelleme Ardından Mecburi Format Yapıp Tek sim Çakılı IMEI Eski Haline Orijinaline Döner mi Öğrenmek İstiyorum Bu Sayede 2.0'a Geçiş Yapılabilirim Daha Sonra 8 Ay Onları Kullanırım O Zamana BL Kilidi Açılmazsa Tekrar Düşünürüz Diye Düşünüyorum Ama Cesaret Edemiyorum Yedek Cihazım da yok.
Valla inanın cihaz açılmayıca çok tedirgin oldum güncellemeyi yapacağına ihtimalde vermiyordum, yedek cihaz yoksa mağdur olursunuz kısmı olarak karar sizindir cihaz reboot menüsünde tekrar tekrar yeniden başlayınca son çare denedim açılınca tekrar güncelleme yaptım zaten sıfırlandı olan oldu diye

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Valla inanın cihaz açılmayıca çok tedirgin oldum güncellemeyi yapacağına ihtimalde vermiyordum, yedek cihaz yoksa mağdur olursunuz kısmı olarak karar sizindir cihaz reboot menüsünde tekrar tekrar yeniden başlayınca son çare denedim açılınca tekrar güncelleme yaptım zaten sıfırlandı olan oldu diye
Yarın Olsun Bu Gece Otomatik Güncelleme Açık Olanlarda Çıkar Ortaya İyice Netleşir Durum Herhalde Direnç IMEI Yaptirmis BL Kapalı Olan Herkes Önce Güncellemeyi Kuracak Recoveryde kalınca format atıp Orjinal İmeilere dönüş yapacak (Orjinal İmeinin Geri Geldiğini Siz Soyleyene Kadar Bilmiyordum) Daha Sonra O Sekilde Hyperos 2.0'a Geçiş Yapılacak Ve Şebeke Orjinal İmeilerle Aktif Olarak Kullanılabilecek Daha Sonra Çakma İmeiler İle Şebekenin Aktif Kalması Sağlanırsa Sorunsuz Hyperos 2.0 Kullanmayı Başarmış Olacağız Gibi Görünüyor.

zafermtl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zafer
Konular
4
Arkadaşlar Mi 14 Ultra Cihazıma ( Direnç Kayıtlı ) HyperOS 2.0 güncellemesi geldi kurdum NV hatasına geçti defalarca kendini restart etmeye başladı mecburen Wipe Data All yaptım açıldığında IMEI orijinal haline dönmüştü daha sonra tekrar güncelleme yaptım HyperOS 2.0 kuruldu bootloader kilidi kapalı görünüyor bundan sonraki süreçte ne olur bilmiyorum IMEI atılıyor mu , bootloader açılıyor mu tekrardan bilgi sahibi değilim.
Şu anki haliyle Aİ hizmetler kullanılamıyor *Sistemi son sürüme güncelleyin ibaresi var

Şimdilik paylaşacaklarım bu şekilde.
Güncelleme yapmadan öncede bootloader kapalımıydı. Yoksa güncellemeden sonra otomatik kapandımı

hayretlericerisindeyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
4
Taiwan ROM kullanan var mı? Bende hâlâ güncelleme gelmemiş görünüyor. Orijinal ROM olup olmadığını nasıl anlarım?

merozse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Merro
Cihazım
14 ultra
Konular
0
Güncelleme yapmadan öncede bootloader kapalımıydı. Yoksa güncellemeden sonra otomatik kapandımı
Beyler benim tel global sürümdü imei direnç atılıydı bl kilidi açıktı güncellemyi indirdim yapmıcaktım çöker diye yanlışlıkla kapadım teli
Otomatik yükledi :) sorun yok gayet iyi 2.0 ama imei gitti bende 4+4 hakkımdan kullanıyorum suan bakalım imei atılacak mı üstüne

merozse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Merro
Cihazım
14 ultra
Konular
0
Beyler benim tel global sürümdü imei direnç atılıydı bl kilidi açıktı güncellemyi indirdim yapmıcaktım çöker diye yanlışlıkla kapadım teli
Otomatik yükledi :) sorun yok gayet iyi 2.0 ama imei gitti bende 4+4 hakkımdan kullanıyorum suan bakalım imei atılacak
Ayarlardan geliştirici seçeneklerinde bootlader kilidi de açık gözüküyor yani zamanla çözerler bu sorunları

sozdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Muhasebe / Finans
Konular
1

isa_cheff

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Yarın Olsun Bu Gece Otomatik Güncelleme Açık Olanlarda Çıkar Ortaya İyice Netleşir Durum Herhalde Direnç IMEI Yaptirmis BL Kapalı Olan Herkes Önce Güncellemeyi Kuracak Recoveryde kalınca format atıp Orjinal İmeilere dönüş yapacak (Orjinal İmeinin Geri Geldiğini Siz Soyleyene Kadar Bilmiyordum) Daha Sonra O Sekilde Hyperos 2.0'a Geçiş Yapılacak Ve Şebeke Orjinal İmeilerle Aktif Olarak Kullanılabilecek Daha Sonra Çakma İmeiler İle Şebekenin Aktif Kalması Sağlanırsa Sorunsuz Hyperos 2.0 Kullanmayı Başarmış Olacağız Gibi Görünüyor.
Benim imeiler de gitmişti. Bu arkadaşa şaşırdım. Nasıl kuruldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Otomatik yükledi :) sorun yok gayet iyi 2.0 ama imei gitti bende 4+4 hakkımdan kullanıyorum suan bakalım imei atılacak mı üstüne
Bildiğim kadarıyla ultra'larda dirençli olannlar da bootloader kilidi açılmıyor. Siz cihazı kilidi açıkmı aldınız. 2.0 yuklenmesine çok şaşırmış durumdayım. Benimki kabul etmedi.

Direnç ve IMEI kaydı olduğu için açıktı güncellemeden önce
Benim cihazda da direnç ve imei atılmıştı fakat bootloader kapalıydı. Sizin cihaza şaşırdım. Hatta fake room ile gelmişti cihaz. Sonra güncelleme alacak şekilde roomu bu yeniden yükledik. 1.0.12.0 dan sonra 2.0.5 geldi. Tabi güncelleme yaptım ve boomm. Şimdi güncellemyi kapattım.

Bildiğim kadarıyla ultra'larda dirençli olannlar da bootloader kilidi açılmıyor. Siz cihazı kilidi açıkmı aldınız. 2.0 yuklenmesine çok şaşırmış durumdayım. Benimki kabul etmedi.

Benim cihazda da direnç ve imei atılmıştı fakat bootloader kapalıydı. Sizin cihaza şaşırdım. Hatta fake room ile gelmişti cihaz. Sonra güncelleme alacak şekilde roomu bu yeniden yükledik. 1.0.12.0 dan sonra 2.0.5 geldi. Tabi güncelleme yaptım ve boomm. Şimdi güncellemyi kapattım.
Farkettiyseniz benim sürümler farklı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-30-10-01-28-989_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-11-30-10-01-28-989_com.android.updater.jpg
    194,1 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2024-11-30-10-01-43-765_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-11-30-10-01-43-765_com.android.settings.jpg
    326,5 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

isa_cheff

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4

Farkettiyseniz benim sürümler farklı
Araştırdım biraz VNAMİXM koduyla geliyor

Üst Alt