Yardım Xiaomi 14 Ultra cpid server kaydı

vasili244

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin Yıldırım
Konular
0
hocam cihaz geldi sim kartı taktıktan sonra güncelleme göründü.direk kendim yaptım.cihaz server kayıtlı hyreros 1,0 ile bana geldi
Eyvallah hocam sağolun benim şuan hyperos 1 de bu ay içinde 2 gelecek muhtemelen, server kaydı yaptırdığım emre Aktan neolur neolmaz yapma bekle dedi

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
7
Ben server kaydı yaptırdım EU rom kullanıyorum. HyperOS 2.0 yüklü sıkıntısız çalışıyor.

UysaaL

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
25
Ben server kaydı yaptırdım EU rom kullanıyorum. HyperOS 2.0 yüklü sıkıntısız çalışıyor.
fiyat? BL Kilidini siz mi açtınız bende EU Rom için kilit açmaya çalışıyorum IMEI atıp EU geçiş yapıcam.

NrsnOnk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ZihinbaZ
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Pro
Meslek
Zabıt Katibi
Konular
18
14 ultra cihazımı geçen hafta global sürüm server kayıtlı şekilde aldım .hyperos 2,05 güncellemesi geldi .sorunsuz yaptım.server kayıt üçreti 60 dolar verdim
genelde 70 dolar istiyorlar.8 ay kayıtsız kullanım imkanı vardı .ama uğraşmak istemedim.aldığım yere yaptırdım.
facebokta emre aktan diye biri var ama üçret hakkında bilgim tok
Hocam cihazınızda EU rom mu yüklü ? Bende mi 14 Ultra var global cihaz EU rom yüklü fakat server kayitli fakat hyoeros 2.0 güncellemesi yok ? Özelden yazabilir miyim size ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhabalar. Cihazınız Mi 14 Ultra mi ? Server kayitli EU rom ve hyperos 2.0 yüklü doğru mudür ? Benimde aynı cihaz EU rom yüklü fakay hyperos 1.015 yüklü güncelleme kontrol et dediğimde güncelleme görünmüyor.

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
28
Bu cpid denen olay Yakında patlayacak gidecek herkes bir tool alacak evinde kendi kaydını yapacak beni dedi dersiniz. Öyle Çin'den Amerika'dan ordan burdan bağlantı olayı yalan. Birisinin elinde var bir Makina , Uzaktan sana komutu yolluyor istediğini yapıyor pazarı elinde tutuyor. Ama yakındır. Direnç olayı gibi Buda elbet piyasaya düşecek 😎
Direnç ile :) Fabrika aracı bir yani öyle mi sayın hocam.

Direnç değişimi dediğin olay zaten, cihazının işlemci üzerin de ki korumayı kırmayı sağlayan bir durum.

Samsung'ta hesap kimdeyse onlar yapıyor mesela bu işi, neden cpid v4 açılmadı mesela Samsung kapatıyor veya erişimi kısıtlıyor kullanıcılara.

Şirketlerde ki elamanlar açık vermese bu dediğiniz olayın ortaya çıkması çok zor durum ya şirket aracı gerekli, ya da servera ulaşan üst düzey bir yetkili hesap.

Adamların elin de yetkili harici alt hesap açma imkanı olsa bile bunu vermez çünkü parayı adam bölmek istemez ve yaptığını riske atmak istemez.

Üst Alt